Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajedna

SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość gość
Wow to maciupenka dupeczka to taka fajniutka mmmmmm

Gość samajedna
He he, TWA, nie ma co gadać o tym. Ja będę ze swojej zadowolona jak trochę przytyję, ale ciężko mi to idzie. Kłopot w tym, że nie powinnam jeść glutenu a na diecie bezglutenowej to trudno przytyć jednak...

Gość gość
Ale nie tyj,samajedna,taka d**eczka malutka jest słodziutka......mmmmmm

Gość ona szuka męża 35 śląsk
Samajedna Też jestem na diecie bezglut :) Dokładnie to od maja 2013. Wcześniej ze wzgl. na chorobe schudłam 13 kg w trzy miesiące. Od momentu kiedy włączyłam owoce suszone do codziennego menu na śniadanie to w dwa miesiące udało mi się przytyć 3 kg :) Z czego się ogromnie cieszę i czym niniejszym się dzielę :)

Gość samajedna
Ona szuka męża 35 śląsk 🖐️ Dzieki za wskazówkę, owoce suszone bardzo lubię ale zapominam o nich. Jakie konkretnie jesz? Gratuluje przytycia 3 kg - to moje marzenie :)

Gość gość
ona szuka męża 35 śląsk,to ile teraz wazysz,przy jakim wzroście???pochwal się???

Samajedna Też je "odkryłam" od 2 miesięcy, od kiedy stosuje leczenie życzywieniem wg wskazań dr Jadwigii Kempisty. Rano do kaszy jaglanej z jogurtem L+ zjadam namoczoną garść bio owoców suszonych: rodzynki, śliwki, morele, daktyle, figi :)

Gość gość
ona szuka męża 35 śląsk,no ale nie odpowiedziałąs na pytania??ile wazysz ,przy jakim wzroście???

Gość gość
Moze i nie ma potrzeby sie chwalić,ale moze powiedziec bez chwalenia :)

warsTWA po warstwie Dokładnie tym się lecze co na swojej str w tym linku, który wkleiłaś i w swojej książce dr zaleca :) I jest powolutku lepiej. I to bez żadnych chemicznych leków :) Nie rozmawiam z osobami bez stałych nicków. Z powodu bluzgów "gości" i ich nie kulturalnego zachowania.

Gość gość
Ale ja przeciez nie bluzgam ,ani nie ublizam nikomu :(

no tak od dawna wiem,że jestem idiotką.W końcu jest jednak róznica pomiędzy nickiem gość a niepowtarzalnym moim.dlatego nie rozmawiam z gościami

No jak nie powtarzalny Twój,zobacz prosze

Gość gość
ona szuka męża 35 śląsk adas sie podszywa i pod Twoim nickiem srebro lansuje na topikach -normalnie psychol

Gość gość
no własnie Adas wszedzie pisze o srebrze pod twoim nikiem

Gość gość
Adas juz sie podszył pod ciebie, ona szuka męża 35 śląsk

ja mam już swojego nicka powyżej

Gość gość
Psychol pod podszytym nickiem lansował srebro a innym topiku nazywał spamerem srebra.On jest chory na schizofrenie.Pisze-kłoci sie sam z soba

Gość gość
Tez tak mysle ze ten psychol Adas jest bardzo chory wszedzie trolluje i wciska to swoje srebro

Gość gość
pijcie nanosrebro jest cudowne

Gość hertinum
samotność zwalczyłam korzystając z epolischwife.pl, naprawdę świetny portal:)

Gość gość
pijcie nanosrebro jest cudowne

Miło mi w sumie, że ten typ "gość" podszywa się w powyższych postach pod mój nick. Widać, że jestem dla niego ważna ;) I nie jest mu obojętne co piszę :) Miło mi :) :) Zabawne jest to, że od razu widać, że to poszył się ten typ, który tu uważa się za kulturalnego "gościa". Sam nie widzi jak się pogrąża w swoim bagnie. Przykre. W trudnych przypadkach najlepszą bronią przed działaniem "złego" jest modlitwa bo jak widać normalne prośby i groźby nic tu nie dają.

Gość gość
pijcie nanosrebro jest cudowne i najlepsze na wszystko

Nie rozmawiam z osobami bez stałych nicków. Z powodu właśnie jak powyżej bluzgów "gości" i ich jak wyżej zaprezentowali na powyższym obrazku nie kulturalnego zachowania. Gdyby ten typ "gość" miał dobre intencje to założyłby stałego nicka i normalnie rozmawiał jak inni. A nie tworzył idiotyczne podszywy. Wyszło w ten sposób kim on jest. Dlatego nie ma sensu zwracać uwagę na to co piszą tacy "goście". Przyjdzie coś "pierdnie" i zniknie i zostawi smród po sobie. Zero kultury. Dlatego uważam, że w ogóle nie warto pisać do gości. Nauczy ich to używanie stałegi nicka. A jeśli ich to nie nauczy to zostaną ze swoją głupotą i nikt na nich nie zwróci uwagi.