Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet w krawacie

Gdzie sie podzialy piekne naturalne kobiety

Polecane posty

Gość gość
brzydka nie jest, raczej w górnej granicy przecietnych ;) ma ładne oczy i to tyle.

Gość gość
http://youtu.be/x-E7s9vZ-_o Catherine Deneuve jest piękna nie wiem ile w niej naturalności ale chciałabym chociaż w małym stopniu być taka kobieca w nienachalny sposób pracuję nad tym

Gość gość
Zwykla dziewczyna, nic szczegolnego.

Gość gość
Może zdjęcia tego tak nie oddają, tutaj w 1.10 minucie widać trochę na filmiku (polecam bez głosu oglądać, takie tam studenckie wygłupy sprzed kilka lat) i w 1.43 jest zbliżenie na twarz w ruchu: http://www.youtube.com/watch?v=6TNAsKFFECo

Gość gość
obejrzalam filmik i nadal uwazam ze jest przecietna.. co Ty tak przezywasz, jestes jej chlopakiem czy to Ty i legla w gruzach opinia o samej sobie :D

Gość gość
Audrey Hepburn,Pola Raksa ,sophie marceau to sa naturalnie piekne kobiety

Gość gość
Wrzuciłam zdjęcia ślicznej naturalnej kobiety, a czytam komentarze o jakimś kulfonie i małych ślepiach - nic nie przeżywam, po prostu się dziwię i nadziwić wciąż nie mogę :D

Gość gość
a niech ci już bedzie ,tak jestes naturalnie piękną kobietą i bardzo się cieszymy ze masz powodzenie ,a teraz mozesz spadać z tego forum

Gość gość
Nigdzie nie napisałam, że to ja. Nie musisz być taki chamski!

Gość gość
jestem kobietą i dlatego jestem pewna ze wklejasz swoje foty ,bo nie znam kobiety która by broniła innej kobiety niczym lwica :classic_cool: tak jak ty dzisiaj ! spadaj ślicznotko :P

Gość gość
elizabeth taylor to było naturalne piekno oraz aktorki wymienione wczesniej. Laska na motorze to może im buty czyścić :P

Gość gość
nie masz matki? bez takich tekstów,stać cię na wiecej !

Gość gość
Moim zdaniem dziewczyna z fotki jest bardzo ładna, jeśli ty jestes na tym zdjęciu to naprawdę masz się z czego cieszyć , chicałbym mięc taka dziewczynę i do tego widac , że ma pasję i charakter:)

Gość gość
Oczywiście inni będa pisąc, że elizabeth taylor czy malin monroe była ładniejsza ale ten typ ludzi tak ma :)

Gość gość
zawsze szczery mądrzy ludzie rozmawiają o meritum, głupcy czepiają się szczegółów :)

Gość gość
nie zaczailas, ze matka broni swojej corki jak lwica, no coz, pisz dalej zaczaiłam ale to oczywista oczywistość ,daj inny przykład

Gość gość
Panowie, życzę Wam, żebyście potrafili w życiu znaleźć nawet jedną choć w kilku procentach tak "brzydką" i "przeciętną" jak ta ze zdjęcia. Może i widujecie takie na kasach w marketach :D, ale z takim charakterem i tekstami jakie tu puszczacie, nie macie żadnych szans. Blobfish? Błagam :D Ciekawa jestem jak Wy wyglądacie, o najpiękniejsza na świecie lożo szyderców - pewnie same Johny Deppy tu siedzą i z nadmiaru powodzenia u takich "przeciętnych", muszą wylewać frustracje na damskim forum :D

Gość gość
Też uważam, że dziewczyna ze zdjęć jest piękna - nie słuchaj forumowych buraków, wszyscy tu leczą kompleksy.

Gość muhihihi
Uwielbiam tematy, w których jakiś przygłup wyraża pretensje o to, że laski nie są takie jak on by chciał i natychmiast napływają zapewnienia 'wpaniałych kobiet', że one akurat takie są i spowiedź czego używają, co zakładają.... Jeśli stylowy i zadbany człowiek chciałby się roztrząsać nad wadami w wizerunku obcych ludzi na ulicy to chyba pół życia by mu to zajęło, to raz. A dwa, przecież tylko mijasz te baby na chodniku, a nie się z nimi żenisz, co nie? No, ale skoro pewien stan włosów i urody to PODSTAWA, to może zacznij uświadamiać te kobiety, na pewno będą wdzięczne i otrzymasz przeprosiny, że psują ci miejski krajobraz ;)

Gość gość
Dziewczyna ze zdjęć obiektywnie nieładna, bez złośliwości. Na jednym rzeczywiście wygląda trochę lepiej - być może ono właśnie jest najbliższe prawdy. Na pozostałych nie wydaje się naturalna - włosy ma farbowane i brwi mocno wyregulowane. Twarz dość pospolita, rysy nieregularne. Co nie znaczy, że nie może mieć powodzenia.