Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet w krawacie

Gdzie sie podzialy piekne naturalne kobiety

Polecane posty

teraz pewnie wracają właśnie z pielgrzymki do Częstochowy możesz też ich poszukać w puszczy amazońskiej, czy afrykańskiej dżungli, no i jak tu powyżej jeden z użytkowników słusznie zauważył - w szeregach partii wiadomej orientacji

Gość facet w krawacie
przeprosile za bledy/literowki na samym poczatku. Poza tym jest to moj 3 post na tym topiku, inni to podszywy jak z t a Willas. ;) Wypowiadajcie, sie odpowiem jak wroce z pracy. Milego. @Niedepilowna _ana ;) dzieki

Gość gość
ta Emily jest ladna i naturalna?????????? błehe he :D

Małgorzata Braunek jest super naturalna, chciałabym być taką staruszką jak ona (mam nadzieję ze o tej "staruszce" nie przeczyta ;)) :)

Gość gość
Widziałeś kobietę bez makijażu koniotrzepie? Żadna nie jest naturalnie piękna, wygląda jakby jej czegoś brakowało.

widział pewnie kobiety d dobrym makijażem, ot co jak mi kiedyś panie z Chanela rzuciły na twarz to i owo, to w każdym lustrze do końca dnia napatrzyć się na siebie nie mogłam, cała tajemnica "naturalnosci" :)

Gość gość
Odpowiem pytaniem na pytanie, gdzie sie podziali wysocy, silni, przystojni mezczyzni z miesniami zamiast ciąży spożywczej z przodu? I czy w ogole tacy istnieli kiedykolwiek? Zanim zaczniecie wymagać od nas, wymagajcie tez od siebie.

e nie, tylko po cichu liczyły, że zakupię rzeczone to i owo niestety nie przewidziały, ze ja przewidująca jestem i przewidzę, że takich zdolności make-upowych w cenie kosmetyku nie nabędę ;)

Co do naturalności kobiet się nie wypowiadam, a co do piękna...bo nie każda ma geny by być naturalnie piękną?

Gość gość
co ma bycie wysokim, silnym itd. do tego, że dziś kobiety zamiast podkreślać swoje NATURALNE piękno próbują się tworzyć na nowo?

Gość gość
na naturalność mogą sobie pozwolić nastolatki ze zdrową cerą :P reszta kobiet musi podkreślać swoją urodę kosmetykami,a ze nie każda to potrafi,hmmm mówi się trudno i żyje dalej :P:P:P

Gość gość
Osoba ze zdjęcia powyżej ma 31 lat, więc nastolatką już od dawna nie jest :D Trzeba o siebie dbać, zdrowo odżywiać, a nie tylko tapety i lakiery. No i geny jeszcze, bo nie ma co się oszukiwać, jak ktoś jest brzydki to ani dieta ani tapeta twarzy nie uratuje :D

Gość gość
ta ze zdjęcia mi się nie podoba i nie nazwałbym jej piękną ,naturalną owszem tak,ale nie piękną :P i takich naturalnych kobiet jak ta ze zdjęcia jest baaardzo dużo ,siedzą na kasach w marketach ,czasem na poczcie ;)

Gość gość
No wybacz, to jakie są według Ciebie piękne? Oryginalne rysy twarzy, duże oczy, zdrowe lśniące długie włosy, zdrowa opalona cera... Jeśli widujesz takie kobiety na co dzień (nie wierzę ;P) i nie robią na Tobie wrażenia, to jakich w takim razie szukasz? Skoro ta ze zdjęcia nie jest piękna? :D (a w facetach może przebierać jak w ulęgałkach, więc chyba jednak coś w sobie ma ;))

Gość gość
I może jeszcze inaczej - skoro nie jest piękna, to co byś w niej zmienił, żeby pięknością była?

Gość gość
no bo ta dziewczyna ze zdjecia nie jest piekna :O co by mozna w niej zmienic, kulfon, konski usmiech, male slipia. Wymieniac dalej?

Gość gość
ta ze zdjecia nie jest piękna ,od kiedy opalenizna jest naturalna? szukacie kobiet które się nie malują a nie naturalnie pieknych kobiet .

Gość gość
Prawda jest taka ze kobiety to co robia ze soba ta cala tapeta i sztuczne cycki to dla ogonow, w sensie samcow... To wam chca sie podobac byc idealne jak z reklamy. A prawda jest taka ze gdyby jeden z drugim powiedzial nam przed wyjsciem z domu: kochanie nie maluj sie, wygladasz pieknie, to uwierzcie mi ze tych sztucznych wytapetowanych lalek jak z sex shopu byloby conajmniej o polowe mniej.... Ja jestem mama 8 letniej coreczki i mimo ze nie maluje sie jakos specjalnie i nie jestem wieszakiem na ubrania (przyznaje tu i tam mam troche za duzo...) to mam cudownego faceta dla ktorego jestem najpiekniejsza na swiecie nawet gdy wstaje do pracy o 4 rano i samej ciezko mi w lustro patrzec:) Bo to milosc sprawia ze czujemy sie atrakcyjne i dla siebie i dla faceta.....

Gość gość
Opalenizna jest naturalna jest latem, przecież widać, że nie jest to jakaś skwara z solarium. Kulfon, małe ślipia? Co jeszcze? :D Pokaż swoje zdjęcie adonisie, pewnie jesteś tak przystojny, że nawet u takiego "kulfona" nie miałbyś żadnych szans :D Oczywiście, każdy ma inny gust i inne upodobania, ale żeby pisać o obcej dziewczynie w taki sposób trzeba być chyba zakompleksionym burakiem - uroda urodzie nie równa, ale brzydkich kobiet to wy chyba nigdy nie widzieliście :D

Gość gość
ale ta laska ze zdjęcia naprawde nie jest ładna. Może zapodaj jakieś inne zdjęcie, może wina ujęcia.

Gość gość
Bo to milosc sprawia ze czujemy sie atrakcyjne i dla siebie i dla faceta..... napisałaś głupotę ,wszystkie kobiety bez faceta mają czuć się brzydkie? nie malujesz się ,nie dbasz o linie bo już masz obrączkę ,więc się nie przejmujesz swoimi niedoskonałościami ,gdybyś poczuła się zagrożona (moge się z Tobą założyć) migiem poleciałabyś po nowe ciuchy i do kosmetyczki :P

Gość gość
I skoro dziewczyna ze zdjęcia nie jest według Was piękna, to jak wytłumaczycie fakt, że zawsze ma duże powodzenie? Jeszcze nikt nigdy nie zarzucił jej braku urody, ale cóż, w internecie wszyscy zawsze są idealni, szkoda, że na żywo samych pasztetów spotykam :D

Gość gość
'I skoro dziewczyna ze zdjęcia nie jest według Was piękna, to jak wytłumaczycie fakt, że zawsze ma duże powodzenie? " Może jest duszą towarzystwa, jest otwarta, pozytywnie nastawiona do zycia, usmiechnieta, inteligentna, ma ciekawe pasje itd takie cechy ludzi przyciagaja. Obiektywnie pisze, ze nie jest ladna