Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEŚCIOWIE

Polecane posty

Gość gość
Jeśli jest tak jak piszesz to faktycznie nie ma sensu, chociaż z drugiej strony to na pewno jeden z najtrudniejszych momentów w jej życiu i trzeba wziąć pod uwagę, że to rzutuje na jej zachowanie. To strasznie przykre co napisałaś, nie rozumiem jak można zabraniać dzieciom kontaktu z chorymi. Nie znam Cię ale jeśli opisujesz sytuację szczerze to nic już nie jesteś w stanie zrobić, głową muru nie przebijesz. Ona już się do Ciebie nie przekona, a Ty żyj swoim życiem, miej swoje pasje i realizuj się w tym co lubisz. To że chcesz pojechać świadczy o Tobie dobrze jako o człowieku,

Gość gość
Dziekuje i pozdrawiam cie autorko..... juz wiecej nie bede pisala,bo za duzo mnie to nerwow kosztuje i wszystko budzi sie w moim sercu..... gdzies ukryta w jakim zakamarku(ps myslisz,ze pisalabym bzdury.przeciez nikt tu mnie nie zna,ja pragnelam zeby ktos no i wlasnie ty ,bo jestes mloda osobka i wydasz jakas swoja opinie na ten temat,)pisalam tylko prawde,bo po ,co mialoby byc inaczej.jestsm osoba bardzo doswiadczona przez zycie i jakies glupoty nie trzymaja mi sie w glowie!Jeszcze raz pozdrawiam!!!

Gość gość
dzięki, pozdrawiam i powodzenia