Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od lat mam koszmar senny z Lordem Vaderem co to oznacza

Polecane posty

Gość gość

Od dziecka sni mi sie to samo...juz nie mieszkam w rodzinnym miescie ale taki sam sem non stop ... wracam do domu , ide i nagle robi sie ciemno, chmury czarne, grzmi, wiatr wieje i slychac takie łuuu i potem z tych chmur pojawia sie Lord Vader (Darth Vader z gwiezdnych wojen), wszystko zamienia sie w piekło, pelno ognia, mam jego twarz ped sobą i obłazą mnie robale mrówki pająki jakies larwy :O krzycze placze i wtedy sie budze...zawsze jestem mokra serce mi wali jakby to bylo naprawde

Gość gość150
:D

Gość gość
a moze to Bóg ?

Gość gość
czemu szatan miałby akurat mnie nawiedzać ? w jakim celu ?:O

Ja kiedyś miałem podobny koszmar. Mi się przyśniła kobieta (tak na początku myślałem) w orientalnym stroju, z zasłoniętą twarzą i z tamburynem. W tle grała muzyka. Nagle zaczęła tamburynem stukać o kolano i tańczyć. Po pewnym czasie zeszła jej zasłona z twarzy i okazało się, że to świnia, przebrana w orientalne ciuchy. Trzymała tamburyn między racicami, stukała nim, a muzyka grała coraz szybciej i szybciej. Po chwili zauważyłem, że świni wyrosła broda. Muzyka grała coraz szybciej i szybciej, a świnia odrzuciła tamburyn, złapała mnie kopytami za ręce i zaczęła ze mną tańczyć na siłę. Po chwili zauważyłem, że świnia jest całkiem łysa i wygląda, jakby się rozkładała. Wtedy obudziłem się z wrzaskiem...:(