Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy wyprowadziliscie sie od rodzicow

Polecane posty

Gość gość

Bo ja w wieku 19 lat i wtedy tez sama zaczelam sie utrzymywac. Rodzice placili mi tylko za studia i juz nigdy nie wrocilam do domu rodzinnego. Szczerze to nie rozumiem jaka kaleka zyciowa trzeba byc zeby mieszkac w wieku 30 lat z rodzicami. Nawet znam takich facetow... :o

Gość urocza_Blondi
4 lata mialam

Gość alek121212
Wiem, wiem, nie opłaca się :p pytam tylko o koszty założenia, nie o to czy sie opłaca czy nie bo przecież nic sie nie opłaca bo na wszystkim ktoś zbańczył :p wiem o tym, dlatego pytam tylko o koszty.

Gość alek121212
sorry :o pomyliłem temat

Gość gość
ma 20 lat i juz lewdo tutaj z nimi wytrzymuje. dalabym tylka, zeby jakis men kupil mi kawalerke ;D

Gość gość
Szukasz faceta ktory kupi Ci mieszkanie ? Serio ? :o Ja sama dalam rade i nie polegalam na jakims facecie.

Gość Lubię 20 latki
Przez ile lat byś dawała? Przez 30 jak w banku?

Gość gość
Ja miałam 16 lat, uczyłam się jeszcze w liceum i podjęłam pracę dorywczą (jako młodociana babcia klozetowa na początku - powaga!)... dawno temu to było. Potem poszłam na studia, które były ogólnie bezpłatne, ale materiały, kserowanie, niektóre książki... no płaciłam sama, a pracowałam na kilka etatów (sprzątałam, udzielałam korepetycji, malowałam obrazy i sprzedawałam na rynku). Jak ktoś zawzięty, to da radę.

Gość gość
gdzie napisalam, ze czekam? po prostu jakby trafila sie okazja, to bym skorzystala. na razie czaje sie na mieszkanie po dziadkach. babcia ma 75 lat, dziadek 81 i mysle, ze w niedlugim czasie...

Gość gość
za danie tyłka to nikt ci takiego prezentu nie zrobi zejdz na ziemię. do tego jeszcze konkuręcja wiesz ile jest takich chętnych a jak mało sponsorów

Gość gość
Boze. Tak ciezko jest Ci pojsc do pracy, pokombinowac i cos zarobic zeby na wynajecie czegos i swoje potrzeby ? W wieku 18 lat czlowiek staje sie dorosly i rodzice nie maja juz obowiazku trzymania Cie pod swoim dachem.

Gość Lubię 20 latki
Rodzice ciągle mają obowiązek utrzymywania 18-latka do czasu az sie usamodzielni. Dura lex sed lex :)

Gość gość
Ciesze sie, ze nie musialam robic z siebie podludzia zeby dac sobie rade sama. dziewczyny dajace za kase starym pomarszczonym dziadom = dno intelektualne Przemeczylam sie i teraz zaczelo mi sie ukladac. Ukonczylam studia i mam zaradnego faceta w moim wieku a nie jakiegos dziada w pampersach :o

Gość gość
zachcialo sie dziecka to niech teraz placa do konca zycia

Gość OnaŻona
jak miałam 17 lat, wróciłam po 3 latach w wieku 20, mieszkałam następne 4 przez studia i w wieku 24 lat wyprowadziłam się już na swoje. Ale zaraz obok rodziców, więc mamy do siebie blisko :)