Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 zgodzę się z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 wstapie i wlasnie o tym mowie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 faceci inaczej patrzą na kobiety, ale jeśli kobieta jest nieatrakcyjna to może byc przyjaciółką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wstąpię Napisano Sierpień 17, 2013 Tym samym mówisz nam, że albo jesteśmy nieatrakcyjne, albo nie takich przyjaciółek szukasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 w wirtualnym świecie Was nie widać i może dobrze, bo przecież ważne jest wnętrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 oj facet troche naginasz teraz te teorie. jesli mowa o czyms wiecej, niz przyjazni ze strony mezczyzny to ja bym predzej powiedziala, ze: w przyjaciolce mozna sie zakochac, gdy bardzo spodoba sie wlasnie jej wnetrze, bo jesli chodziloby wylacznie o urode, to chyba najpierw bylaby owa chemia, a nie przyjazn, czyz nie tak? to po pierwsze, a po drugie zupelnie nie zgodze sie z tym, ze "nieatrakcyjna" moze byc wylacznie przyjaciolka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 i cisza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wstąpię Napisano Sierpień 17, 2013 Po torach, gdzie przyjaźń się rodziła przejechała ciuchcia. Czy się mylę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 nie cisza tylko posty sie nie wyswietlaja :P trzeba odswiezac, odswiezac, odswiezac... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 no właśnie, coś szwankuje kafe i ucięło mój długi wywód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wstąpię Napisano Sierpień 17, 2013 Uff, to był pociąg widmo. Zostawiam was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 ostatnimi czasy bardzo szwankuje.. na nic unowoczesnienia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 ostatni raz tu byłem 3 lata temu, wg mnie nic się nie zmieniło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 haha :D uuu to sporo :) no ja jednak bym powiedziala, ze te 3 lata temu bylo o wiele lepiej......... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 nie pamiętam szczegółów kobiety chyba teraz są znacznie milsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 ogolnie z atmosfera i kultura tu coraz gorzej ;) ale jak sie znajdzie bratnia dusze to da sie popisac, bardzo dlugo i ciekawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 mnie się to jeszcze nie udało, ale kto to wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 znów cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 no dobrze - wiec kogo szukasz? nieatrakcyjnej przyjaciolki, czy atrakcyjnej, na ktora bedziesz leciec? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 nieatrakcyjnej inteligentnej przyjaciółki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 to odpadam :P ale popisac mozna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 z powodu numer jeden, czy numer dwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 jestem atrakcyjna i inteligentna :P wiec odpada ;) no i za daleko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 odległość, to pojęcie względne ja jestem brzydki i prosty, więc może się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 jak mam rozumiec Twoja prostote? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 ja prosty człowiek mam wyjaśniać tak zawiłe określenie??? o nie nie nie, nie da się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 żartowałem oczywiście z tym, że się nie da. ale nie mnie siebie oceniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 nie moge teraz pisac. wroce moze za jakas godzinke, zajrze do tematu :) tzn. wroce na pewno, MOZE za godzinke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 szkoda, że uciekasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2013 Godzina minela a tu dalej cisza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach