Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SoManyGirls

Nie jestem stworzony do zwiazku

Polecane posty

Gość SoManyGirls

Mam 23 lata i wczoraj zostalem ponownie olany po randce. Co ciekawe gdy ja odprowadzilem do pociagu powiedziala ze bardzo bylo milo i gdy spytalem sie o jej numer to mi go podala. Podczas randki bylo naprawde fajnie, duzo tematow, usmiechow i naprawde nie wiem dlaczego znowu nie wyszlo. Mozecie mowic, ze napewno odstraszylo ja cos w moim zachowaniu jednak to jest niemozliwe. Wszystko bardzo ladnie zaplanowalem, zachowywalem sie na poziomie. Eh jest mi tak przykro, to juz kolejny raz!. Stary ze mnie chlop a plakac mi sie chce.

Gość gość
co to za panna, ile ma lat, gdzie sie poznaliscie?

Gość gość
loooser ty jak nie masz nic ciekawszego do napisania to nie pisz nic:o

Gość gość
co to za panna, ile ma lat, gdzie sie poznaliscie?" X haha juz jakas mysli ze to o nia chodzi :D

Gość SoManyGirls
Ma 22 lata poznalismy sie na internecie. Mieszkamy w tym samym miescie (Wroclaw).

Gość gość
szukaj do skutku,jak Cie olala to nie znaczy ze nie jestes stworzony do zwiazku ja swoja milosc poznalam dopiero po 30 wczesniej to byly jakies "nieporozumienia",nie poddawaj sie i spotykaj,napewno w koncu spotkasz ta jedyna

Gość gość
A co źle napisałem. Nie ma chłopak bajeru i tyle." X moze uczyc sie go od ciebie pajacu na twoje teksty kazda poleci "czesc, co tam u ciebie?" :D

Gość SoManyGirls
Wymienilismy strasznie duzo wiadomosci przed spotkaniem i bardzo fajnie sie pisalo. Mialem wrazenie, ze spotkanie przebieglo w naprawde fajnej atmosferze. Nie jestem glupi i potrafie to wyczuc i bylo fajnie. Na poczatku umowilismy sie w centrum Wroclawia na kawie, potem poszlismy jeszcze w dwa inne miejsca. Gdyby byla znudzona i nie podobaloby jej sie to przeciez nie poszlaby ze mna nigdzie wiecej. Juz sam niewiem, stracilem nadzieje, pewnosc siebie wszystko za jednym razem.

Gość gość
szkoda troche, widac ze sie starasz

Gość gość
loser jestes idiota

Gość gość
Ale dlaczego mowisz ze zostales olany? Co takiego stalo sie później?

Gość SoManyGirls
Rowno o 22.11 wieczorem wyslalem jej smsa z podziekowaniem, teraz mamy 10.36 rano i nic nie odpisala. Nie rozumiem dlaczego po tym jak odprowadzilem ja do pociagu to dala mi numer? Powinna sie jakos wywinac, juz wolalbym wiedziec na czym stoje niz daje numer a poprostu mnie olewa.

Gość weronikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moze uznala, ze nie trzeba odpisywac na smsa z podziekowaniem za randke? Ja kiedys wyslalam smsa z podziekowaniem za odprowadzanie i cisza ze strony odprowadzacza ;D A nastepnego dnia normalnie pisalismy;)

Gość SoManyGirls
wydaje mi sie, ze jakby jej zalezalo to odpisalaby

Gość gość
kobiety w tym wieku lecą albo na bad boys albo na starszych dzianych facetów po 30.

Trzeba było nie pisać tego smsa. A po drugie to rzeczywiście nie znaczy, że Cię olała. Zadzwoń za 5,6 dni i zaproponuj spotkanie.

Gość gość
ej loser tylko szczerze byles kiedys na randce? bardzo ladnie, ze tak napisal. Tak powinno sie wlasnie robic

Gość gość
i wlasnie dlatego dostajesz po dopie wszystkie twoje porady sa glupie.

I się tak nie podniecaj. Jest wiele pięknych kobiet na świecie, a czy ta spełnia Twoje wymagania? No właśnie, nie wiadomo. Czy jest ciepła, wierna, lojalna. Czy będzie dobrą matką i potrafi gotować? Czy może interesują ją dyskoteki i ciuchy? Itd. To Ty sie rozwijasz jako facet, ona musi udowodnić, że nadaje się na dziewczynę dla kogoś tak wartościowego i dobrego jak Ty.