Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę umrzeć

Trądzik najgorsze co może być

Polecane posty

Gość Chcę umrzeć

Mam 17 lat. Trądzik mi się pojawił jak miałam 13 lat. Walczę już z tym gównem 4 lata i nic nie schodzi. Próbowałam juz wszelakich maści, żelów, piłam bratka i nic nie daje. Ostatnio nawet zaczęły się pojawiać nowe krosty takie, które bardzo bolą. Całą twarz mam w wypryskach. Przez całe wakacje nie wychodziłam z domu próbowałam to leczyć, ale nic to nie dało jest coraz gorzej. Mam dwie wielkie blizny na policzkach. Odwróciłam się juz od rodziny żeby się nie pokazywać, ograniczyłam wyjścia na miasto. Zawsze kiedy patrzę w lustro płacze bo już nie mam sił. Dostałam wczoraj propozycje wyjazdu w góry na tydzień, ale nie wiem czy z tego skorzystać czy nie lepiej zostać w domu nie chcę się pokazywać. Każdy mi tłumaczy, że każdy to miał, albo będzie to przechodził. Niestety mi to nie pomaga.

Gość Chcę umrzeć
Clean & clean do złuszczania oraz maści cynkowej, acnefan, brevoxyl na zmiane

Gość Chcę umrzeć
Oraz oliwkę dla dzieci do nawilżenia

Gość Chcę umrzeć
Mieszana

Gość Chcę umrzeć
Oliwka to bambino z NNKT (witaminą F)

po pierwsze mylisz pojęcia - nawilżenia i natłuszczenia. a ta oliwka o ile znalazłam skład dobrej, ma parafinę w składzie - nie stosuj parafiny na skórę problematyczną. można stosować oliwki albo oleje ale naturalne, bez parafiny ani olejów mineralnych

Byłaś już u dermatologa ?? On powinien znaleźć najlepsze rozwiązanie . Myślę że aż przy takich kłopotach nie ma co samemu próbować. Gdy chodziłam jeszcze do szkoły średniej często widziałam chłopaka który miał okropną twarz . W sumie jeden wielki pryszcz . Później widziałam go gdzieś na mieście i miał już mnie , a ostatnio jak go zobaczyłam to jakby w ogóle nie on . Buzia całkiem czysta i ładna , czyli jednak jest na to sposób . I na pewno skuteczny .

Gość Chcę umrzeć
Stosowałam z sody oczyszczonej, ale nic nie dawała.

Gość Chcę umrzeć
Właśnie chcę się wybrać do dermatologa tylko niestety ma on urlop do końca sierpnia więc muszę poczekać.

Gość gość
smarowac twarz srebrem nanokoloidalnym,odczekac 10 min i posmarowac twarz olejkiem rycynowym,pic srebro 2x 2,5ml

Gość Chcę umrzeć
A do mycia twarzy co polecasz?

Gość gość
Dermatolodzy nie umieje leczyc tradziku wiec szkoda czasu i zachodu

Nic nie stosuj tylko idź do lekarza . To może właśnie się pogarszać od tego że stosujesz wiele preparatów z rożnymi właściwościami .

Gość gość
Do mycia twarzy tylko szare mydło

możesz spróbować metody OCM, czyli mycie twarzy olejami, a jeśli nie chce ci się kombinowac, to physiogel możesz wypróbować. fajny jest też aloesowy zel z bielendy do cery wrazliwej i alergicznej, jest bardzo delikatny

Gość gość
Ale lekarz tu nic nie pomoze,stosuja jak wyzej napisałem,Co Ty tak wysyłasz ja do lekarza????

Gość Chcę umrzeć
Mam na plecach kilka wyprysków, ale schodzą.

No właśnie też chciałam to napisać , a żeby do wizyty u lekarza bo na pewno będziesz musiała czekać to myć buzię tylko szarym mydłem

Gość gość
moga byc na plecach i na posladkach tez,pewnie masz tez gronkowca