Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę umrzeć

Trądzik najgorsze co może być

Polecane posty

Gość Luizka345
Ja też poszłam do dermatologa, ale on nie za wiele mi pomógł. Już od trzech lat zmagam się z pryszczami. Teraz biorę i łykam tylko takie tabletki http://dermalab.pl/135,nonacne.html i jak dla mnie są super. Nie mam żadnych nowych krost no i te stare jakoś znikają.

Gość pamrotka
To powinnaś zmienić dermatologa, albo brak ci cierpliwości w leczeniu. Bo jak niewiele osób o tym tu pisze, ale leczenie jest długie i czasem pierwsze zmiany są po dłuższym stosowaniu leku. Najważniejsze to dbać o prawidłowe nawilżanie skóry i oczywiście nie stosować kosmetyków, które zatykają pory-ale to każdy już chyba wie. Próbowałaś domowych maseczek? Siostra bardzo chwali sobie maseczki z manuką i z glinki.

Gość Sylwia Krukiewicz
Borykałam się z tym dziadostwem i wiem jak to jest mieć problemy z cerą. Sporo czasu nie wiedziałam jak mam się tego pozbyć. W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Moje problemy skórne w końcu się skończyły:) Jak dla mnie są najlepszym rozwiązaniem.

idź do jakiegoś dobrego dermatologa zrób badania hormonalne enzymy wątrobowe i takie tam być może coś Ci dolega a skutki widoczne są na twarzy i racja nie używaj drogeryjnych kosmetyków typu garnier. Kup w aptece mydło biały jeleń ewentualnie cetaphil ale jest droższy.