Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę umrzeć

Trądzik najgorsze co może być

Polecane posty

Gość Chcę umrzeć
Nie było dnia żebym tego nie stosowała raczej stosuje non stop chociaż ostatnio tylko maść cynkową stosuje i acnefan bo brevoxyl wysuszał mi skórę.

Gość gość
Własnie dobre jest szare mydło,a jak z nocy po posmarowaniu olejkiem rycynowym to najpierw zmyj twarz roztworem sody oczyszczonej

Gość gość
Lekarze nie kieruja na wymaz,zreszta gronkowca widac gołym okiem ,nie potrzeba nigdzie chodzic

Gość gość
temat ważny und poważny,ale to nie wazne kogo ma w rodzinie teraz mówimy o niej a nie o jej rodzinie,rodzina niech sie sama martwi o to co ma

Gość gość
temat ważny und poważny,no to dlatego mówie ze szkoda czasu i zachodu na lekarzy,samemu trzeba sie za to wziasc

Gość gość
No to co ma rodzina do tego,skoro ona ma to co ma,rodzine zostawmy w spokoju

Gość Chcę umrzeć
temat ważny und poważny nie nie mam w rodzinie alergików

Gość gość
Nie bardzo rozumiem,skoro rodzina to sa zupełnie inne organizmy niz jej,co ktos ma nie oznacz ze zaraz to masz miec Ty,rozumiesz???

Gość Chcę umrzeć
do gość no właśnie też chyba może mieć to wpływ jeżeli ktoś jest na coś uczulony ponieważ może to przechodzić w genach

Gość gość
Nawilżaj twarz olejkiem arganowym, kup mydło siarkowe, pij pokrzywę i odstaw brevoxyl i inne chemiczne gówna.

Gość gość
Chcę umrzeć,nic w genach nie przechodzi,masz najlepsze geny jakie moga byc,moze co najwyzej przechodzic w psychice,a to mozna zmieniac

Gość Chcę umrzeć
Nie chyba nie. Sama nie wiem

to tak jak wyzej, cos delikatnego do mycia, ja moge polecic te dwie rzeczy o ktorych napisalam z czego zel bielendy jest tanszy, humektan jest dobry jako delikatny nawilzacz. a punktowo mozesz olejek lawendowy, olejek z drzewka herbacianego, olej tamanu, mozesz olej arganowy. mozesz olej kokosowy na cala twarz. sugerowalabym dostawic te drażniącą chemię. i iść do dermatologa. i jesli chodzi o diete, to raczej unikać zbyt ostrych rzeczy i zbyt mocno przetworzonych, i raczej unikac slodyczy i kakao

Gość Chce  umrzec
Temat wazny und powazny czy bratek moze pomoc taki do picia?

Gość gość
temat ważny und poważny,oczywiscie ze wszystkie choroby sa psychosomatyczne,co w srodku to na zewnatrz,mysli i słowa kształtuja nasza przyszłosc i powoduja rózne choroby z rakiem wlacznie,nie da sie oddzielic ciała od duszy jak dusza choruja ciało równiez

jesli problemy skorne wynikjaja z niedoborow substancji ktore ma bratek to moze pomoc. raczej nie zaszkodzi, wiec pic mozesz. xx jak wezme bejsbola i zapiertole Ci w leb i bedziesz miec zlamana podstawe czaszki, tez uznasz ze jest to psychosomatyczne?

Gość Chce  umrzec
Temat wazny und powazny jak myslisz mam jechac w te gory bardzo sie wstydze mam niby kosmetyki do zakrywania, ale nie jestem pewna co o tym myslisz?

Gość gość
Jezeli taka bedzie twoja wola,sa ludzie ktorzy nigdy nie ulegaja wypadkom ida przez zycie bezszelestnie,nic nie dzieje sie samo skoro ktos Ci walnie bejzbolem w łeb toka mysl kiedys wysłałes,spełniło sie tylko Twoje oczekiwanie,wszystko masz w mózgu

nie mam pojęcia, sama musisz podjąć decyzję :( zresztą może się uspokoi cera do momentu wyjazdu? chociaż z drugiej strony jak masz kosmetyki które ci to zatuszuja, to może niewarto rezygnować przez problemy z cerą z czegoś, co może być fajne?

@ gość rozumiem twoj tok myslenia :) ale nie do konca sie zgadzam. sa choroby czysto somatyczne, nie wynikajace z tego co sie dzieje w glowie, i tego sie trzymajmy. i niestety, chcesz czy nie, nasze geny maja wplyw na nas dajac nam predyspozycje do zachorowan, chocby na wspomniana wyzej alergie.

Gość Chce  umrzec
Wyjazd mam jutro :( wlasnie zmylam wszystko z twarzy zeby troche poodychala, ale nie wiem czy to cos da. Boje sie reakcji ludzi :(

Gość gość
temat ważny und poważny,masz prawo sie nie zgadzac,ale niestety tak sie to odbywa,a nasze geny to tylko 25%,na reszte zapracowujemy sami,nasz stan psychiczny nasze mysli i doswiadczenia od chwili poczecia juz daja nam owoce w postaci chorób tak somatycznych jak i psychicznych,mózg jest sterownikiem centralnym,geny sa tylko wykonawcze,wiec nie przywiazujmy do nich wiekszego znaczenia