Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na facebooku każdy każdemu pisze nie koniecznie szczere rzeczy

Polecane posty

Gość gość

np ,, piękna jesteś" ,, śliczny dzidziuś , o jaki słodki" itd obojętnie jakby ta osoba wyglądała? każdy każdemu słodzi ...

Gość gość
bo kazdy kazdemu d*pe lize i lukruje .wejdz na fanpage z gwiazdami sam lukier az spływa .

Gość gość
no właśnie ,ale po co? nie mówię żeby pisać jakieś chamskie rzeczy ,ale takie słodzenie sobie jest sztuczne...

Bo oczernianie jest karalne :D. A tak poważnie może to wynika z dobrego wychowania? A może z oczekiwania odzejemnienia komplementu? polecam ciekawy występ "komplementy i inwektywy" Pana Krzysztofa Piaseckiego ;)

Gość gość
najbardziej mnie irytuje cytuje : o jaki słodziak ,czy slodziaki o rany nie cierpie

Gość gość
Moi znajomi też tak mają ale my mamy naście lat.:D

Gość gość
albo wkurza mnie ,że ludzie sie przescigaja kto ma wiecej znajomych , wstawiaja swoje domy , psy , dzieci , ,,sweet focie " , dosłownie wszystko...A inni komentują jakie to wszystko jest super , śliczne , cudowne itd A jak ktoś ma dużo znajomych to już w ogóle ...

Gość gość
wyścig szczurów .a najbardziej mnie rozwalla jak wstawiaja zdjecia z dziewczyna czy z chlopakiem jakiz to piekny zwiazek nie jest juz status w zwiazku ,zachwile zareczony a potem WOLNY ! żenua