Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LeonZawodowietz

Moja definicja Polki patriotki

Polecane posty

Gość gość
Jak dlugo potrzebuje szanowny malzonek do karty stalego pobytu ? Wiesz o tym ze jestes stacja transferowa ? Nie mowil ci, nie ? 5 lat zacisnie zeby a potem da ci kopa i z wiza schengen da drapaka ze tylko po nim smierdzacy wiatr i ciapskie dzieci zostana na zapomodze MOPSu.

Gość Ivona75
Ma paszport brytyjski nie potzebuje mnie. Urodzil sie w Uk osiolku. Jak nie wiesz nie pisz

Gość Ivona75
Moj maz urodzil sie w Uk i ma paszport brytyjski

Gość gość
Ależ ja nie mam nic przeciwko polskim tępym ku/rwom i ich hinduskim gachom, pod warunkiem, że trzymają się z daleka od mojego kraju. Jeśli decydują się na przeprowadzkę ze "wspaniałego" JuKej do Polski, to wtedy komuś może stać się krzywda. I nawet policja nie pomoże, bo policja też stoi po naszej stronie.

Gość gość
"Moj maz tez jest z Indii i mam gdzies co mowia stuknieci ludzie ktorzy nie widza nic tylko czubek wlasnego nosa" Cóż dedukcja godna żony Hindusa. Mówią że ludzi do siebie przyciągają przeciwieństwa ale to raczej nie dotyczy inteligencji.

Gość gość
TO JEST CHYBA NAJLEPSZE WYJAŚNIENIE JAKIE SIĘ TU POJAWIŁO Wasz problem polega na tym, polskie szmaty, że jesteście wyraźnie niedokształcone. W Izraelu murzynów, którzy starają się o izraelskie obywatelstwo, poddaje się obligatoryjnej kastracji. Właśnie z tego względu, żeby nie zabrudzali aszkenazyjskiej rasy i nie degradowali mentalnie żydowskiego narodu, który sobie tego nie życzy. W USA w 2010 roku na 53 tysięce nowych małżeństw z udziałem białych ludzie tylko 360 przypadków (słownie: trzysta sześćdziesiąt) to były związki białych kobiet z murzynami. Można sobie sprawdzić w Wikipedii pod tym adresem:www.tinyurl.com/nnm97y Tymczasem w JuKej małżeństwa Polek z obcokrajowcami to już prawie 30% wszystkich związków. Zdecydowana większość tych związków to związki z Afrykańczykami posiadającymi brytyjskie obywatelstwo i z obywatelami brytyjskimi pochodzącymi z Bliskiego Wschodu. Resztą stanowią związki z Kurdami, Pakistańczykami, Albańczykami, Murzynami i innym ścierwem, które nawet nie ma brytyjskiego obywatelstwa - sporo z tych małżeństw to fikcje za kasę, chodzi tylko o to, żeby ciapaty fagas zdobył brytyjskie obywatelstwo. Niestety wszystkie małżeństwa z ciapatymi i negrami, którzy są Brytyjczykami, to już fakt. Związki Polek z białymi Brytyjczykami to w tym zestawie mniejszość. Polecam ten link:www.tinyurl.com/m7v2vzy To że wy, polskie niewykształcone świnie z byłych PGRów nie wiecie co znaczy eugenika i higiena rasowa, to wcale nie znaczy, że takie cywilizowane narody jak biali Amerykanie, biali Brytyjczycy, czy Żydzi aszkenazyjscy o tym nie wiedzą. Rodząc dzieci gorszym rasom robicie krzywdę nie tylko sobie, ale przede wszystkim swojemu krajowi, jeśli decydujecie się potem do niego powrócić ze swoim genetycznie obciążonym potomstwem. Ktoś tu napisał, że rasa nie jest ważna, ważne są różnice kulturowe. Otóż drogie panie różnice kulturowe biorą się przede wszystkim z różnic genetycznych. Rasy zamieszkujące Afrykę i Bliski Wschód, które są tak rozrywane przez Polki, charakteryzują się najniższym poziomem inteligencji na naszej planecie:www.tinyurl.com/kxqofg3 I właśnie ten fakt genetycznej degeneracji jest podstawą do powstawania tego, co wy nazywacie "różnicą kulturową".

Gość Ivona75
Ale my juz mieszkamy w Polsce slodziutki i nie boimy sie takich rasistow jak ty.

Gość gość
No to opowiedz teraz w jakim kebabie pracuje i sie specjalizuje, z sosem tsatsiki czy chili ??? :D:D Czy moze na ojcowiznie po polu snopowiozalka zasuwa ?

Gość gość
Wkrótce zaczniecie się bać i to do tego stopnia, że będziecie spie/rdalać w podskokach do swoich Indii.

Gość Ivona75
Za to wasz jezyk jezyk jest bardzo inteligentny. Siedzicie pod blokiem i sie nudzicie. Meczu nie ma zeby dac komus w gebe? od razu by wam bylo lepiej

Gość zona Hindusa
Widze, ze wiekszosc tutaj zna jeden kontynent: Europę. Do licha, a my zamieszkalismy w USA i w dodatku to ja polecialam na jego wize. No masz ci los! 5 lat nam juz stuknelo 3 lata temu. Cos on za dlugo ze mna siedzi. I do Joropy sie nie pali. Ba, nawet do Polski nie chce sie wyprowadzic. Kurde, cos nie teges ten moj mezus. Myslicie, ze jednak on chce usilnie znaleźć sie w Joropie? ;) Soraski, na glupie gadki sa glupie odpowiedzi ;)

Gość Ivona75
Rozczaruje was. Pracuje w szkole uczy j. angielskiego i informatyki.

Gość gość
marne te twoje dogadywanie. Ale czego się spodziewać po takiej.

Gość gość
Bardzo cię rozczaruję, hindusi worku na spermę. Jestem doktorantem, a większość osób, które mają poglądy zbieżne z moimi, nie ustępują mi w niczym jeśli chodzi o wykształcenie. Naukowy rasizm to domena elity, a nie łysych troglodytów wykrzykujących żenujące hasełka podczas meczów piłkarskich.

Gość Ivona75
Zono Hindusa dobrze mowisz. A my mieszkamy w Polsce juz 8 lat i mamy dwoje dzieci

Gość gość
zona Hindusa **** USA to kraj imigrantów, każdy człowiek ma prawo tam mieszkać, zarówno tępy negroid, jak i twój rachityczny hindus. Dopóki nie macie zamiaru wracać do Polski, to nic do Was nie mam i życzę wam szczęścia w miłości i w życiu.

Gość Ivona75
,, Rasizm domena elity ? Hitler tez tak mowil i jak skonczyl. Masz niedobrego idola

Gość gość
Informatyke wyklada po angielsku, angielski tlumaczy tez po angielsku :D a jak dziecko prosi po polsku o wytlumaczenie jakiegos problemu to dzwoni do ciebie jako tlumacza i pyta czego ten uczen chce :D Podaj gdzie ta szkola ? Tos mnie ubawila skowroneczko :D

Gość gość
Rasizm nazistowski był oparty na przesądach i mechanistycznej antropologii. Mój rasizm oparty jest na genetyce, badaniach gen-labów i kulturoznawstwie - ma silną podstawę faktograficzną i naukową, jest praktycznie nie do obalenia.

Gość Ivona75
Bardzo dobrze mowi po polsku. W Polsce jest 15 lat. Studiowal polonistyke w Krakowie.

Gość gość
losie moj maz jest Polakiem, ale cale szczescie nie ma nic wspolnego z takimi barachlami meskimi jakie tu sie wypowiadaja... Wstydze sie, ze jestem narodowosci polskiej, co ty tutaj robisz w UK, czy ty znasz fundamentalne prawa I obowiazki rezydenta tego kraju? Napisz to na forum angielskim, to natychmiast bedziesz deportowany do swojego wychodka w Wolce Dolnej, doktorancie... Zdawales tutaj egazmin na obywatelstwo brytyjskie? Pewnie nie, bo wtedy bys takich glupot nie pisal. Jak ci sie nie podoba ten kraj I ludzi jacy tu zyja to wracaj do Polski, przeciez nikt cie tu na sile nie trzyma, nie musisz tu siedziec i na sile wciskac sobie tolerancji do innych ludzi. Ekstremizm i nietolerancja jest surowo zabroniona w UK, wecz karana prawem karnym, wiec skoncz te swoje chore wywody, bo widac nie znasz praw i obowiazkow rezydenta UK...Za to jezeli ktos cie zglosi mozesz, mimo, ze jestesmy w UE byc deportowany do Polski, bo tutaj nie ma miejsca dla takich jak ty.

Gość gość
tak oczywiscie a tak naprawde to zwykly analfabeta z trzeciego swiata na twoim utrzymaniu. co jeszcze wymyslisz skowroneczko ? :)

Gość gość
Co z tego, skoro burki w drugim pokoleniu powysadzali się w powietrze ?

Gość Ivona75
We wszystkich krajach mowia ze Polacy to rasisci. Ja ich bronie mowiac ze to nie prawda. Na szczescie znamy dobrych Polakow ktorzy potrafia docenic czlowieka a nie jego kolor

Gość gość
ty umiesz czytac ? przeciez pisze ze mieszka w Polsce we Wroclawiu ty niemoto.

Gość gość
Ivona75 Jestem fanatycznym rasistą i jest mi z tym dobrze, bo wiem, że mam rację. Mimo wszystko znam całe multum ludzi innych ras, wszak nigdy nie biorą niczego na dogmatykę, sam muszę osobiście zweryfikować swoje tezy. Najlepiej rozmawia mi się z Azjatami, bo w niczym nie ustępują nam inteligencją. Najciężej rozmowy przebiegają mi z mieszkańcami Bliskiego Wschodu (m.in Indii) oraz Afryki, ci ludzie nie potrafią nawet poprawnie składać zdań w wyrazy, mają problemy z abstrakcyjnym myśleniem, a nawet z pisaniem. Niemniej ciężko mi mieć coś przeciwko jednemu Hindusowi, który żyje w Polsce od 15 lat i się "wdrożył". Problem pojawia się w momencie, gdy liczba tych Hindusów i innych gorszych ras będzie coraz wyższa. Gdy zostanę siłą rzeczy zmuszony do życia w wielorasowym i wielokulturowym społeczeństwie. Ty jesteś pojedynczym przypadkiem i nie przedstawiasz żadnego zagrożenia, ale jak rodzi się multikulti w kraju? To nie jest tak, że nagle jednego dnia czy roku 3 miliony obcokrajowców zwalają się do kraju i tworzy się burdel. To proces powolny i stopniowy - opierający się właśnie na takich indywidualnych przypadkach jak twój. Ziarnko do ziarnka... Dlatego musisz zrozumieć moją niechęć do ciebie i twojego małżonka, aczkolwiek nie wykluczam, że jesteście wartościowymi ludźmi.

Gość gość
co ty tutaj robisz w UK, czy ty znasz fundamentalne prawa I obowiazki rezydenta tego kraju? *********** Żyję w Polsce, a nie w JuKej, sram na wasze multikulti, na wasza prawa i obowiązki. Jestem Polakiem i to ja ustalam prawa w swoim kraju.

Gość Ivona75
Dlaczego mialabym klamac. Mieszkamy w Krakowie i tam pracujemy. Deneruje cie ze mozna mieszkac w Polsce z mezczyzna innej narodowosci? Takich malzenstw jest tu duzo. W Warszawie mam 2 zaprzyjaznione malzenstwa. W jednym zona jest z Japonii, w drugim ma z Maroka.

Gość gość
Wytłumaczyłem ci już, że nie mam nic przeciwko mieszanym małżeństwom z Azjatami, Japończykami, Chińczykami itd. bo uznaję ich za równych sobie. Twój mąż jest w moich oczach istotą gorszego gatunku i jestem w stanie udowodnić to w sposób naukowy. Problem w tym, że wy polskie kobiety, Azjatów omijacie szerokim łukiem, bo są z reguły mali i mają niewielkie penisy, a wy musicie dawać ujście swoim zwierzęcym instynktom. Mieszane małżeństwa z Azjatkami to głównie domena białych mężczyzn, którzy cenią sobie subtelność i delikatność.

Gość gość
co niektorzy nie znaja historii hindusow w UK, wielu z nich jest tutaj od pokolen, wiec nie potrzebuja paszportow brytyjskich, bo juz je maja od dawna, Gdyby nie hindusi, wiele szpitali, przychodni, laboratoriow badawczych mialoby problem z obsada zalogi na niezbedny poziom dzialania. W tej chwili ta grupa etniczna w UK, jest jedna z najpracowitszych, najbogatszych i najlepiej wyksztalconych grup w UK. Ich przedtwiciele siedza wszedzie w rzadzie, w telewizji, w szpitalach, na uniwersytetach. Wiec wielokrotnie taki Polak, nawet doktorant, moze sie schowac przy dokonaniach wielu hinduskich doktorantow, bo nawet nie maja ani jednej swojej pracy opublikowanej w jezyku miedzynarodowym. I niestety az ich zazdrosc trzepie, bo nie moga pogodzic sie z faktami...