Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LeonZawodowietz

Moja definicja Polki patriotki

Polecane posty

Gość gość
Japończycy to bardzo inteligentni i pracowici ludzie. Nie porównuj się nawet do takiego małżeństwa. Poza tym nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie wiesz o co chodzi w powiedzeniu "ziarnko do ziarnka"? To wróć do wypowiedzi. Autor to dobrze wyjaśnił.

Gość gość
Nie denerwuje, tylko z obserwacji wiem ze 99 procent ciapakow w Pl zyja albo z pracy zony, albo dorywczo w kebabach albo handluja narkotykami. Widocznie twoj jest w tym 1 procencie, dlatego zdziwienie..

Gość Ivona75
Polacy sa lepsi od innych ludzi? Wyprozniaja sie inaczej, ich krew ma inny kolor? Od wiekow Polacy uwazali sie za lepszych tylko ze umieraja w ten sam sposob jak inne narodowosci,

Gość gość
Drogi panie Polaku, gowno a nie ustalasz prawa tego kraju. Wy Polacy w kraju nawet porzadnego prezydenta i premiera nie potraficie wybrac, a co dopiero stanowic prawo... Prezydent, ktory jest analfabeta, a premier-sprzedawczyk zachodu, ktorefo wlasnie kupily takie kraje jak UK. Oni maja w garsci Polske i ciebie Polaku. Jak przyjedzie hindus i zalozy fabryke, to z pocalowaniem reki bedziesz pracowal za miske ryzu, bo tak ten twoj wybrany rzad cie ustawil. Gowno mozesz w swoim kraju. Myslisz kto huty kupil w Polsce-hindusi... Wszystko pozwoliles Polaku wyprzedac obcym, wiec teraz w Polsce obcy rzadza, a ty jestes tylko pacholkiem, jeszcze mozesz sobie poskrzeczec na forach, ale to tez do czasu, az cie bedzie stac na rachunki za prad, ktory tez juz nie jest polski:D

Gość gość
Mowa o Europejczykach nie o Polakach w szczegole. Jestes zadziwiajaco tepa.

Gość Ivona75
Brawo dla goscia z gory , Brawo

Gość gość
Hinduscy doktorzy są obecnie uznawani w UK za najniebezpieczniejszych w całym kraju i największa liczba hinduskich doktorów znajduje się na oficjalnej liście lekarzy zawieszonych w czynnościach służbowych. Większość z nich była sprowadzana do publicznych brytyjskich klinik prosto z Indii w ramach oszczędności. Brytyjscy lekarze pochodzenia hinduskiego również są powszechnie krytykowanie w brytyjskich mediach. Radzę zapoznać się z poniższym artykułem: www.tinyurl.com/k4s7u96

Gość Ivona75
Brawo dla goscia z 23;31 Swieta prawda

Gość gość
Drogi panie/pani z prostackiego komentarza odnośnie polskich władz. Władza żydokomuny nad Polakami nie jest wieczna i trwa już 20 lat za długo. To po pierwsze. Po drugie polskie stocznie zostały kupione przez przedsiębiorców z Kataru, a nie Hindusów. Dziwnym trafem ci "Katarczycy" okazali się współpracownikami Mossadu. Po trzecie - polski naród się budzi i w coraz większym stopniu rozumie jaka mafia nimi rządzi. Ja żyję w Polsce, jestem tu ze swoimi rodakami i życie jestem w stanie oddać za swój kraj. I będę konsumował owoce politycznej odmiany. Wy uciekliście z Polski, bo nie potrafiliście znaleźć tu sobie pracy, nie potrafiliście założyć firmy i żyć jak ludzie. Jesteście słabi, z reguły słabo wykształceni i prymitywni. Nie wam oceniać mój kraj i mój naród. Wy swój kraj już wybraliście i jego się trzymajcie.

Gość Ivona75
Niektorzy nie umieja czytac ze zrozumieniem. Mieszkam i pracuje w Polsce. Do Londynu jezdzimy na wakacje .Mieszkaja tam rodzice i rodzina meza

Gość gość
tak to prawda, ale wynika to z tego, ze przez dlugi czas w UK panowala polityka zaufania do tych co przybywaja do ich kraju, braki kadrowe w UK na stanowiskach tj szpitale, przychodnie sa zatrwazajace i nie wynika to tylko z oszczednosci, wynika to z lenistwa obywateli brytyjskich, ktorzy nie chca sie ksztalcic, Czesto gdyby nie hindusi, a nie pisalam tutaj o tych co zostali sprowadzeni, wiele pracowek medycznych poprostu byloby zamknietych, a czas oczekiwania na leczenie znacznie by sie wydluzyl. Brtyjscy obywatele sa rozleniwieni, latwym zyciem na socjalu, a ci co sie ksztalca i rozwijaja, sa dobijani duzymi podatkami za nic, wiec uciekaja do innych krajow tj, USA, Australia, gdzie docenia sie zdolnych ludzi, robiacych cos ze swoim zyciem.

Gość gość
"Niektorzy nie umieja czytac ze zrozumieniem. Mieszkam i pracuje w Polsce." Ty jesteś tak tępa że nawet nie wiesz do kogo jest odpowiedź.

Gość gość
Brtyjscy obywatele sa rozleniwieni, latwym zyciem na socjalu, --- i po to samo jedzie gros polskich analfabetow z bylych PGR:

Gość Ivona75
Wiem do ciebie. Ta odpowiedz jest dla pierwszego rasisty ktory odpowie na moje slowa

Gość gość
TriniL Ty chyba za bardzo nie rozumiesz z kim masz do czynienia. Taki prosty chłopaczek należący do B&H, który prześladuje inne rasy ma moje poparcie, niemniej ciężko mi się z nim utożsamiać, bo sam reprezentuję zupełnie innym poziom - taki, który umożliwia mi aktywnie wpływać na oficjalną politykę RP. Niemniej takich prostych, dobrodusznych i użytecznych białych chłopców podpalających mieszkania polskich dajek i ich egzotycznych gachów programowo wspieram - zarówno finansowo, jak i politycznie. Są po prostu przydatni.

Gość gość
Do pesymisty piep/rzącego coś o socjalizmie, pielęgniarkach, głodowych stawkach... Pani/panie drogi/droga socjalisto/socjalistko, czasy gdy rząd inwestował kasę w ludzi już dawno minęły. Polska to już nie jest Związek Radziecki, ani pani JuKej znajdujące się na granicy bankructwa, którego obowiązkiem jest rozkładania socjalnego parasola nad tzw. "ludźmi pracy". Mi w Polsce jest wyśmienicie, mam swoją firmę, oprócz tego robię doktorat, zarabiam średnio 8 tysięcy złotych miesięcznie, wkrótce dobiję do 10 tysięcy i mi jest dobrze. A to, że tobie nieuku o dwóch lewych łapach i sianie w czaszce żyło się tu źle to po prostu nie mój problem. I tak uważam, że płacę zdecydowanie za wysokie podatki, żeby takie menelstwo jak ty mogło ssać kasę z MOPSu.

Gość gość
Spytaj sie rodowitego Anglika czy tez tak bedzie pial z zachwytu jak ty na temat zycia w Anglii. , masz charakter niewolnika, temu bedzioesz sluzyc, kto da wiecej.

Gość gość
Te swoje gadki to mozesz schowac wiesz gdzie......... w necie mozesz sie wyszczekac jak pies sukaczu hujjj wie co jescze ale sadzac po jadzie to niezle sfrustrowany jestes i nie poszlo ci w uk:( naszczescie jestes zerem i nie ty ustalasz zasadyw tym pl i jak bedzie chcila wrocic laska z zielonym mezem czy tez brozowym to nie ty wydajesz zgody, hehe i nikt sie ciebie nie bedzie pytal. jak laska zechce sobie wrocic to wroci i nie pirdoll ze ty z twych podatkow bedziesz utrzymywal kogo kolwiek jakich podatkow??z tewgo 1500zl??ahhaha nie osmieszaj sie. pan i wladca sie zruszyl bo go baba puscila z arabemdebil siedzi na forum babskim idz poruszenie zrob marsz, demonstracje a nie tu sie trzepiesz, deblilu

Gość gość
Popatrz na siebie, na to w jaki sposób składasz wyrazy w zdania. Ty człowieku nawet poprawnie pisać nie potrafisz. Kim ty mogłeś być w Polsce? Cieciem parkingowym? To nie ten poziom, idź poszukaj głupszego od siebie.

Gość gość
Niniejszym informuję cię polska ku/rwo o mentalności żula, że ja właśnie jestem jedną z osób, które będą o takich rzeczach decydować. I nigdy nie pozwolę na to, żeby mój kraj stał się tym samym gównem, jakim obecnie jest Francji czy twój JuKej. Polska ma wzrost gospodarczy, stały i stabilny, twoje zeszmacone kraje pełne gorszych ras idą gradualnie w dół. Moja firma czerpie zyski głównie z zamówień składanych przez klientów z Zachodniej Europy, którzy w ten sposób chcą maksymalnie zredukować koszty. Wasz socjal się wali, macie coraz gorsze perspektywy ze znalezieniem pracy, i coraz więcej tego śmiecia z JuKej wraca do Polski. I to mnie boli, bo jesteście tu po prostu zbędni. Już dawno zastąpili was Ukraińcy. Tylko w ciągu dwóch pierwszych miesięcy 2013 roku rząd wydał prawie 200 tysięcy wiz dla Ukraińców. Nikt was tu nie potrzebuje, waszego roszczeniowego nastawienia, i waszych interrasowych dzieci.

Gość gość
Prośba do wszystkich polskich interrasowych ku/rew z UK: trzymajcie swoją zarazę w miejscu w którym zostałyście zarażone. Polska to kraj białych dzieci, szczęśliwych dzieci, ślicznych blondynków bawiących się na ekologicznych placach zabaw pełnych drewnianych huśtawek i piaskownic. Nie potrzebujemy tu skundlonego rasowo plebejskiego menelstwa wyciągającego brudne łapy po pieniądze podatników.

Gość gość
Polska ma wzrost gospodarczy, staly i stabilny, propaganda jak za Gierka :D, jak nie widac tego wzrostu gospodarczego, jest tylko wzrost ludzi, ktorzy chodza po smietnikach wieczorami i zaczepiaja turystow "przepraszam, czy moge miec pytanie...":D

Gość gość
Inaczej może się polać krew i to wcale nie są żarty, ani majaki pijanego łysego neonazisty z ONR, ale poważna przestroga kogoś, kto ma wpływ na losy Polski - może niewielki, ale zawsze.

Gość gość
to ci sie wymsknelo menelu kto niby bedzie wracal po jakies zapomogi hujju na rope?

Gość gość
Skoro pamiętasz gierkowską propagandę, to nie ma za bardzo o czym z tobą rozmawiać. Bezdomni szukający jedzenia to stały element krajobrazu w USA, co wcale nie przeszkodziło temu krajowi być militarną, ekonomiczną i technologiczną hiperpotegą. Te swoje socjalistyczne, gierkowskie pierdoły trzymaj u siebie w płytkiej kieszeni, postpeerelowski bucu.

Gość spierdalajV
SIEDZI TU I WYZYWA RASISTA J****Y zalzm sie z narodu wybranego blellelel mlody czlowiek i taka mentalnosc ale cie rodzice musileli skrzywdzic, brzydalu z buraczanym ryjem

Gość gość
To wy raz na zawsze odpie/rdolcie się od Polski i nikomu nie stanie się krzywda. Zapomnijcie o moim kraju, trzymajcie swoje interrasowe dzieci z dala od polskich przedszkoli, i wszystko będzie git.

Gość byla  ukkkkkkkkkkkkkkty ja  n
tyja na twym miejscu to bym zabawila sie w Breiwika na co czekasz?~/ idz na ulice swej Koziej woli i zabij wszystkich ciemnych, dzieci kobiety itp dlaczego tego nie robisz??rasisto?go go

Gość gość
jakie place zabaw, jakie dzieci? Wy niedlugo bedziecie w wozkach wozic pieski i kotki, a dzieci bedziecie widzieli na obrazkach w telewizji, bo nawet dzieci wam w Polsce przeszkadzaja... Place zabaw zamianiacie na wychodki dla pieskow i kotkow, bo dzieci robia za duzo halasu. Pracodawcy w Polsce chca tylko mlodych, dynamicznych i bezdzietnych... W Polsce nie ma miejsca na dzieci. Zreszta po co wam dzieci, zeby juz z w chwili jak sie urodza, to splacaly dlugi, ktorych narobiliscie?...Ty masz firme, tak pewnei burdel, albo sklep spozywczo-monopolowy, bo oprocz marketow tylko to jeszcze prosperuje w Polsce, reszta sie zwija, gdyby nie internet to nic nie mozna by bylo w POlsce kupic, bo sklepy maja tylko tandente tanie gowno i porobki i to nawet nei polskie tylko chinskie...Co wy tam jeszcze produkujecie oprocz wedlin z 5 % miesa w srodku, albo soli drogowej? Bylam miesiac temu w polskim sklepie i kupilam ogorki kiszpone firmy "ALMAR", otworzylam i myslalam, ze sie przerwoce, smierdzialy gownem, doslownie, jakby ktos je ukisil w gnojowce, to byl ostatni product polski jaki kupilam, dno goni dno, tylko tyle...

Gość gość
Moje dziecko jest białe i będzie żyć, bawić się i cieszyć życiem tylko i wyłącznie wśród innych białych polskich dzieci. I to się nigdy nie zmieni, gotów jestem zabijać, by moje dziecko miało takie samo szczęśliwe dzieciństwo jak ja miałem. A nie tak jak niemieckie dzieci w BRD, które są bite i prześladowane przez swoich różnokolorowych rówieśników, bo żydostwu rządzącemu Niemcami zachciało się multikulti.