Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie ogarnijcie się bo pożałujemy wszyscy

Polecane posty

Gość gość
A słyszałaś kiedyś o kurczącym się zasobie pitnej wody? Woda będzie ,ale niezdatna do spożycia.

Gość gość
A widzisz, to mi się wydawało, że zmywarka więcej prądu pobiera, dzięki za informację :) Dla mnie zmywarka to podstawa wyposażenia kuchni. Wolałabym nie mieć telewizora i radia niż nie mieć zmywarki.

Gość Nasturcja123
a ta woda przefiltrowana sie nie nadaje juz do spozycia? Nie rozumiem tego... Sa przeciez nawet takie filtry, co potrafia filtrowac wode morska ze sie zadaje do zpoczycia, fakt ze tylko czesc pozostaje z całej przefiltrowanej, ale jednak

Gość gość
Może nadaje się do mycia , prania i sprzątania ,ale czy chciałabyś pić wodę , którą wcześniej ktoś spłukał toaletę?

Gość Nasturcja123
ale taka wode sie chyba pije własnie? Jesli nie, to skąd ona pochodzi?? Chodzi mi o wde w kranie

Gość gość
Ta przefiltrowana woda idzie do rzek , a wodę w rurach bierze się z jakichś ujęć i studni spod ziemi.

Gość agniesia0239373
dla mnie ktoś kto marnuje zasoby naturalne jest po prostu złym człowiekiem

Gość gość
Moja współlokatorka potrafiła jedną cienką letnią piżamkę prać w pralce. Brak słów.

Gość elaole
Ja kiedyś byłam w szkole na wycieczce w oczyszczalni w ramach poznawania zawodów-i tu zwracam się do poprzedniczki która myśli, że woda jest ze ścieków filtrowana- nie chciałabyś tego pić nawet po gotowaniu przez godzinę. Najpierw pokazywali nam śmierdzące ścieki tam WSZYSTKO pływało, a po wszystkich etapach oczyszczenia była woda zdatna do picia- tak pan powiedział, nikt nie spróbował, Także chyba lepiej oszczędzać to co jest

Gość gość
Mam gdzieś oszczędzanie wody, gazu i energii. Nie obchodzi mnie, co się stanie w przyszłości. Ja żyję tu i teraz i korzystam z tego, co mogę. A na opłacanie rachunków mnie stać.

Gość gość
jasne miej gdzieś, tylko nie wiadomo czy dla Ciebie też wystarczy