Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i co teraz

zdradzilam

Polecane posty

Gość Franki bez kochanki
"zaluje, ze dalam sie wykorzystac" Przestań już powtarzać te BZDURY o jakimś wykorzystaniu (biednego nieświadomego dziecka?) Przecież dokładnie w ten sam sposób w jaki on Cię wykorzystał, wykorzystałaś i Ty jego. ;)

Gość zdradzilam
(Franki bez kochanki) - skoncz juz te swoje filozoficzne madrosci, bo najwiecej masz na ten temat do powiedzenia, a chcialam przypomniec, iz jest to forum dla kobiet! ok twoje zdanie juz znam i dziekuje. Teraz wypowiedz sie moze na innym forum. W tym temacie watek juz wyczerpales!

Gość zdradzilam
Ja wykorzystalam jego?? haha. Nie , ja dalam sie omotac, bo wy faceci potraficie zrobic wszystko, aby wykorzystac kobiety! nie liczy sie dla was nic poza seksem!

Gość zdradzilam
gosc - tak kocham.

Gość Franki bez kochanki
"jest to forum dla kobiet!" - słabo działają kafeteryjne filtry; nie jestem ani pierwszym ani jedynym facetem - to po pierwsze. A po drugie to kafeteria reklamuje się hasłem FORUM DLA MĄDRYCH KOBIET. I tu też filtry jakoś mało sprawnie działają. "Ja wykorzystalam jego?? haha. Nie , ja dalam sie omotac" - a co ma piernik do wiatraka? Bzyknęłaś sobie w końcu czy nie?

Gość gość
Skoro kochasz meza i chcesz byc dalej z nim to nic mu nie mow. Dobrze sie stalo, ze ten drugi sie nie odzywa, bo i po co? Sama do niego tez nie pisz. Stalo sie, czasu nie cofniesz. Wyciagnij wnioski i drugo raz bledu nie popelnij.

Gość zdradzilam
chcesz mnie obrazic??? daruj sobie! a madry facet w takim razie nie przesiaduje calymi dniami na forum dla kobiet, czy to jedyne twoje zajecie??? wszak twoje zycie musi byc bardzo interesujace!

Gość Franki bez kochanki
"a madry facet w takim razie nie przesiaduje calymi dniami na forum dla kobiet" - nawet (a może szczególnie właśnie!) "mądry" nie uważa, że pozjadał wszystkie rozumy. Od KAŻDEGO można się czegoś nauczyć. Wierz mi.

Gość zdradzilam
gosc - dziekuje za slowa otuchy - jedne z niewielu na tym forum.

Gość zdradzilam
Franki bez kochanki - czegoz ja moge sie uczyc od ciebie, twojej zawistnosci i braku zrozumienia ? nie potrafisz postawic sie w mojej sytuacji, potrafisz tylko oceniac!

Gość zdradzilam
dobra przyznam się....... mąż i ja to 1na fikcja, jestem z nim bo przysyla pieniądze i utrzymuje dzieci, 1sze dziecko to wpadka drugie w sumie też..... ale przecież mam prawo być szczęśliwa, teraz chyba wszyscy dąża do szcześcia, a jeśli nie znajduje sie go w małżeństwie to przeciez trzeba sobie jakoś radzić.... .... ale naprawde czuje sie z tym głupio

Gość zdradzilam
po co sie podszywasz pode mnie? masz jakis problem, zaloz swoj watek!!!!

Nieładnie Cię potraktował kochanek, ale wiadomo, pierwsze koty za płoty. Masz nauczke na przyszłość, że dla większości facetów mężatka z dziećmi to nie jest kandydatka na poważny związek uczuciowy. Musisz się jakoś przemęczyć z tym poczuciem bycia wykorzystaną. Czas to jedyny lek na Twoje duchowe cierpienia.

Gość Franki bez kochanki
"Franki bez kochanki - czegoz ja moge sie uczyc od ciebie" Nie zrozumiałaś mnie; to ja się uczę od Ciebie. ;) Już na samym początku znalazłem coś co potwierdza moje podejrzenia, że nie wszystkie kobiety są jednak z innej planety niż mężczyźni. "on kilkakrotnie powtarzał że się we mnie zakochał, mimo iż nie planował tego. Rzeczywiście widziałam, że mu zależy, to nie były tylko puste słowa, ale także czyny." Od VENUSJANKI spodziewałem się usłyszeć, że te "czyny" to ZASYPYWANIE KWIATAMI, JAKIEŚ SERENADY POD OKNEM, może CYGANIE...... ...a co przeczytałem w następnym zdaniu? "poszliśmy do łóżka" ;)

Gość gość
do zdradzilam : lubissz sie quuurić więc po co się wybielasz? Twoje ciągoty do zawodu sa wpisane w geny

Gość gość
hahaha śmieszne to wszystko jest jej żal tylko czego chba utraty rooochaca

Gość gość
prowokator dobrze napisał. ona nie czuje się winna w stosunku do męża że go zdradziła. ją boli to że kochaś ją w******ł i zostawił padlinę. a co sobie będzie jeszcze głowę szmatą zawracał. który facet weźmie sobie dzieciatą mężatkę co zdradza męża ? szmata i wszystko w temacie.

Gość gość
Jeszcze jedna d****a ma żal że dała d**y za free. Trzeba było myśleć głową a nie c**ą.

Gość gość
NIE CZYTALAM KOMENTARZY. WYDAJE mi się że nie sprawdzilas się w łóżku I tyle.

Gość LindaBoguś
Bo to zła kobieta jest. Zdradza męża i ma pretensję że kundel ją wybzykał i zostawił. A czego się mogła spodziewać. Dała za darmo i może podłapała jakąś francę. Nie ma nic za darmo. No jeszcze czeka ją zapłata. Mąż wróci z saksów a tu żonka z brzuchem. Zapylił ją pewnie przez internet. Ale jaja :P

Gość gość
wy jestescie wszyscy p******i i to rowno, macie poczucie wyrzucenia z siebie czegos i tutaj sie dowartosciowujecie??????? To moze proponuje udzial w programie "ukryta prawda" albo "dlaczego ja", tam dacie upust swoim emocjom. Dziewczyna szuka wsparcia u was, choc odrobiny zrozumienia, a tu samo chamstwo sie szerzy!!! Ciekawe ilu z was w realu nie ma nic na sumieniu, no ilu??? nie martw sie autorko, czas leczy rany, fakt popelnilas ogromny blad, ale czlowiek na bledach sie uczy. Glowa do gory, ten koles to po prostu cham, byl w zwiazku i bral sie za mezatke??? No to sory ale bez winy tez nie jest! a chodz na tyle powinien miec odwagi, aby szczerze i po ludzku to zakonczyc! jaka prawda by nie byla, lepsza szczerosc od takiego tchorzostwa. Dla mnie to tchorz, jak wiekszosc facetow! Do tego nic nie warty tchorz!

Gość prrowokatorr
Dlaczego facet jest zły a nie zdradzająca żona i matka ? x x x Ona ma większe obciążenie hipoteki niż facet który tylko ma dziewczynę. Autorka będąc matką i żoną powinna mieć więcej świadomości i odpowiedzialności niż jej swędząca macica. Zachowała się jak suka w cieczce albo jak kotka w rujce. Nie ważne jaki kundel, byle ją przeleciał. x x Dlatego ludzie jadą po tej głupiej c***e, bo jej się należy. I nie chodzi tu o prawo z kościółka, ale o zasadę przysięgi złożonej drugiemu człowiekowi nie pod przymusem. Lecz dobrowolnie z poczucia miłości do niego. Gdyby małżonek wyciął jej taki numer wszyscy na forum nazwaliby go s*********m i radziliby wziąć rozwód. Oceniajcie według zasług. A nie bo to kobieta. Ani kobiecie, ani mężczyźnie nie wolno gdy ma odpowiedzialność rodzinną. Rozwiedź się i dawaj d*psko na lewo i prawo. Złożysz przysięgę, dochowaj jej. Tyle warta wasza miłość.

Gość gość
aaa czyli facet, który długotrwale jest w zwiazku, moze zdradzac swoja dziewczyne? dobrze rozumiem? jest cacy, natomiast kobieta to od razu d****a.

Gość gość
Jakie głupie masz wytłumaczenie. Obojętne czy facet czy kobieta mając hipotekę Czyli rodzinę na głowie powinien myśleć o tym co ma w rejestrze. Jeżeli chce odmiany lub uważa się za nieszczęśliwą w związku niech weźmie wpierw rozwód, a dopiero potem szuka wrażeń mając czyste konto. Używając na boku masz duże prawdopodobieństwo zarazi się jakimś syfem, a co za tym idzie i swojego partnera. Skąd masz pewność że przyd**as jest zdrowym człowiekiem ? A potem rodzą sie dzieci z kiłą wrodzoną.

Gość olgierd spod drzwi
ZDRADZONA: jestem z Tobą! Znam ten stan - tylko z drugiej strony. To mnie tak potraktowała kobieta. Umiem Cię zrozumieć, wiem jak to boli. Trzymaj się.

Gość zdradzilam
wow, chociaz jeden mezczyzna na tym foum, ktory napisal dobre slowo. Dzięki

Gość olgierd spod drzwi
bo - podobno - takiego jak ja trudno spotkać...:)

Gość olgierd spod drzwi
a co byś powiedziała na taki ruch: spotkajmy się my oboje zamiast tamtych znajomosci....

Gość zdradzilam
yhm dzięki,ale nie skorzystam.

Gość Gtoo12
Ach te kobiety.