Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SłoneczkowyLizacz

Bita śmietana w pupe ktoś próbował

Polecane posty

Gość SłoneczkowyLizacz

HEj mam takie marzenie, żeby nowej sex koleżance wpryskać w pu[pcie bitą śmietanę w sprayu a potem wylizać jej pupcie i wyciekającą z niej śmietankę :D Pytanie do was czy ktoś z Was próbował takich zaaw? jeśli tak to jak bylo?

Gość gość
najpierw bym proponował zrobić jej porządną lewatywę, żeby zamiast śmietanki nie wyszły lody czekoladowo - śmietankowe

Gość SłoneczkowyLizacz
hehe no wiadomo że higiena i czystość to podstawa ale to świadoma dziewczynka więc pewnie sama o to zadba :P

Gość gość
a wypełnienie taką śmietanką c*pki - ile tylko się zmieści i wtedy zlizywanie nie byłoby apetyczniejsze ???

Gość SłoneczkowyLizacz
też fajny pomysł - natomiast taka zabawa z tyłeczkiem niesie ze sobą jeszcze CIEKAWY aspekt psychologiczny!!!! :D

Gość gość
nigdy nie bądź pewny czy zrobiła czy nie :) może być niespodzianka

Gość gość
jaki aspekt ?

Gość SłoneczkowyLizacz
a co to koncert życzeń - czy ktokolwiek z Was ciekawscy tak próbował? bądź fantazjował? Tak asekt to dla mnie z jednej strony, że ona pozwalajac na wpryskanie sobie w słodką pupke całej puchy śmietany w spray'u bezgranicznie jest posłuszna i poddana, natomiast z drugiej strony ja wylizując jej to akurat z d*pci też w pewien sposób byłbym uległy!! super połaczenie :D

Gość SłoneczkowyLizacz
Dlaczego wysiadasz? cala pucha byłaby ok :D

Gość gość
nie wiem ile mieści pucha śmietanki w sprayu, ale ja kiedyś swojej zrobiłem lewatywę przed analem i weszło ponad litr. Właściwie serię - najpierw wyciskałem z plastikowej butelki wsuniętej do pupci. Raz drugi trzeci, po trochę ile za jednym naciskaniem butelki weszło, i biegała do kibelka. Na koniec, z pełną butelką, uprościłem sprawę - wcisnąłem w pupę i zrobiłem otwór w dnie butelki. Ona na pieska, mleko płynęło swobodnie a ja ją jeszcze dojechałem. O ile wcześniej piszczała że musi do kibelka teraz weszłoby pewnie całe 1,5 ale nie chciałem przesadzać i wyjąłem jak jeszcze trochę zostało. Potem było dłuższe posiedzenie w kibelku, następnie wiadomo co. Po tym mleku potem cały dzień puszczała bąki i się z niej zaśmiewałem.

Gość gość
mniam co do topiku ciekawy pomysł .ale wypowiedzi co po niektóre poj ,bane ! .to sie nazywa ass smothie . co do mojego doświadczenia lubie jak naga szczupła niska dziewczyna sika i robi mi smaczną kupkę do ust . .ale warunek przed stosunkiem nigdy po .

Gość gość
A co? Brzydzisz się własnej spermy?

Gość SłoneczkowyLizacz
a ile osób tutaj próbowało takich zabaw? przyznawać się ;P