Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zonka w ciazyyyyyyy

Czy zamiast seksu lodzik wystarczy mezowi

Polecane posty

Gość Zonka w ciazyyyyyyy

Jestem w ciazy , musze lezec bo moge wczesniej urodzic. Mamy zakaz seksu. Czy wystarczy jak co kilka dni zrobie lodzika mezowi? Nie chce by poczul sie odepchniety bo do tej pory uprawialismy seks codziennie. A sam nie poprosi o to bo boi sie ze przez to jakis skurczy dostane. Lodzik co kilka dni bedzie ok? Powiedzmy co 3-4? Nie chce czesciej bo jak mu biore do ust to zaraz mi sie zachciewa dalszej akcji..,lubicie jak wam zony biora do ust??

Gość SłoneczkowyLizacz
powinnaś mu ssać co 2 dni max!!! tak powinna każda dobra suka! inaczej zasługuje na zdrade!!! aha i ZAWSZE masz łykać nasienie swojego pana szmato! pamoiętaj!

Gość SłoneczkowyLizacz
każda baba - żona czy nie powinna tak myśleć!!! taka rola suki żęby mlaskać pałe swego faceta!

Gość gość
Lepiej meża zapytaj, bo lepsze to niż pytać słoneczkowego lizacza...

Gość nellllie
Myślę, że jeśli zaspokoisz go dotykiem ust i rąk to spokojnie wystarczy. Twój mąż jest prawdziwym szczęściarzem ;)

Gość malinka8932
Kup mu rybę

Gość aron
No cóż.Ciekawe podejście do tematu,ale uważam,że z seksu jedna i druga strona powinna czerpać przyjemność.Żeby wszystko działało na galowo,to jeszcze trzeba lubić to co się robi i trochę szacunku nie zaszkodzi,a nawet jest wymagane.Ale to tylko moje zdanie w temacie z tej pięknej i znanej nam dziedziny.

Gość gość
a co z analnym?

Gość aron
Skoro seks jest niewskazany,bo ciąża jest zagrożona to i anal może przynieść nie pożądane skutki.Tutaj wymagana jest porada specjalisty w tej dziedzinie.

Gość gość
daj mu jakieś tabletki na lepszą spermę np. "cum plus" i z połykiem

Gość SłoneczkowyLizacz
MUSISZ zrobić mu z połykiem!!! inaczej będzie znaczyło że jestes nic niewarta jako kobieta i żona!!! I że jesteś do wymiany na lepszy model szmato :P :*

Gość Zonka w ciazyyyyy
Co w tym dziwnego ze skoro ja nie moge to chociaz jedno z nas niech bedzie spelnione? Anal odpada bo i mnie i jego to podnieca. Porodu wczesniejszego nie chce. Myslicie ze mi fajnie..potem pare tygodni pologu bez seksu:o a lodzika lubie robic:) oral to ogolnie czesta nasza gra wstepna. Tylko nie do konca, teraz bedzie do konca. Lubie jak mi sie maz wije kreci i zwdycha jak mu robie dobrze:p

Gość patryskaaaaaaaaaaaaaaaa
laska Ty patrz na swoje bezpieczeństwo i bobasa a nie że on musi codziennie!!. Zmądrzej troszke!. Jak on kocha bezgranicznie nie jest to dla niego problemem.

Gość Zonka w ciazyyyyy
Ale mi sie nic nie stanie od tego a lubie to robic. Juz tesknie za seksem to chociaz sobie podotykam:)

Gość patryskaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bylam bardzo dlugo chora po paru operacjach a moj facet byl wspanialy dla mnie wtedy. zycze Ci aby Twoj byl taki wyrozumialy jak moj

Gość Zonka w ciazyyyyyy
Wczoraj jak leżeliśmy w łóżku to sie nim zabawiłam :) na początku coś jęczał że nie chce bo to nie fer że ja nie moge sie kochac ale jak mu wziełąm do ust to juz nie protestował ani minuty .. jeszcze się domagał głębiej. Chyba był już strasznie wyposzczony po kilku dniach bo szybko doszedł i dużą ilością. Muszę częsciej sie zabierac za niego...uwielbiam widok jak mu tak dobrze że aż pupe podnosi do góry i moją głowe lekko naciska:P

Gość gość
boże cudowna żona!! na rękach powinien cię nosić

Gość Zonka w ciazyyyyyy
Na razie nie nosi bo mi brzuch przeszkadza ale często to robił zanim mi piłka od kosza nie urosła z przodu:P Ja nie wiem jak niektóre żony mogą nie lubić robic loda. W sumie mnie w tym nie tyle kręci branie do ust(chociaż też troche co prawda) tylko co się wtedy dzieje z mężem, i jaki ma uśmiech błogi w tym czasie i już po. Zawsze potem sie przytula do mnie i zasypia w 3 sekundy jak dziecko:)

Gość Zonka w ciazyyyyyy
No cóż trzeba się przyzwyczic że niestety przez jakiś czas tylko tak się bedziemy zaspakajac. Do 37 tygodnia tylko lodzik. Potem żeby wywołac poród już mamy pozwolenie na normalny seks(matko jeszcze 4 tygodnie do tego 37!!:O )ale jak sie szybko go wywoła do przez pare tygodni znów tylko oral. Ehhhhh..Jak ja wytrzymam. Normalnie codziennie sie kochalismy a i bywało 2-3 razy pod rząd. Już czuje że chodze podminowana.Dobrze że mężul chociaż "ma dobrze" :D

Gość gość
a dlaczego on cie nie wyliże,albo ty sama wypieść sobie łechtunie

Gość Zonka w ciazyyyyyy
Dlatego że od lizania łechtaczki to ja mam orgazm a jak mężuś mi go zafunduje to mogę dostac skurczy :P Ja nie moge uprawiac seksu masturbowac sie i ogólnie doprowadzac do wielkiego podniecenia-moge to robic tylko jemu, ale lepsze to niż jakby celibat nie?:P

Gość gość
a obciągając mu nie odczuwasz podniecenia?

Gość Zonka w ciazyyyyyyy
Ostatnio nowa rzecz odkrylam. LIZANIE ODBYTU - podnieca go to bardziej a i ja wole to od lodzika. Ma przy tym niesamowity oganizm...

Gość Zonka w ciazyyyyyyy
Spadaj podszywie:)

Gość Nick_czemy
Musi być lód codziennie. Co 3-4 dni to mało . Ty się musisz powstrzymać niestety, żeby wcześniaczka nie powić.