Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xx83

Moje dziecko nie chce przyjmowac czopkow ma 5 lat

Polecane posty

Gość Xx83

Moje dziecko jak zakladam jej czopek bije mnie gryzie szczypie i drapie ciagle sobie wyciaga

Gość Jen555555555555555
Dziecko musi byc walniente jak tak sie zachowuje

Gość Jen55509
Durne dziecko walnij je

Gość gość
A nie za duża na czopki??? Maaatko, pięciolatce czopki w tyłek ładujesz i się dziwisz że krzyczy?? Od czego są syropy? Boszszsz...... Szukaj innej alternatywy w aptekach od wyboru do koloru a ty dzieciaka katujesz.... Masakra : s

Gość Spokojnie00
Wytlumacz dziecku lub popros psychologa

Gość Xx83
Jak jak jak dziecko wypluwa syrop

Gość Tomek Wawrószko
rozluźnij jej zwieracz małym wibratorem przed aplikacją czopka :)

Gość Holerny  guwniarz
Walnij je niech sie zadlawi jak nic nic nie chce nawet pic

Gość gość
Psycholog to powinien się mamusią zająć... Koorwa traume będzie dziecko miało....

Gość gość
Może po prostu nie lubi jak mu się gmera w d***e? Pomyślałyście o tym analne kuurwy? xxxxxxxxxxxxxxxxx ahahahahaha piona za ten tekst:D popros psychologa xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx psychologa ma analnie g*****ć dziecko?:O:O:O

Nie bardzo wiem co do gadania ma 5-letnie dziecko w kwestii stosowanej u niego farmakologii...

Gość gość
To trzeba było wychowywać a nie hodować... Dla mnie to nie normalne, sorry. Niemowlę jak wypluje to ok, czy dwulatek. Ale żeby pięciolatce nie potrafić przemówić do rozumu... Kobieto, coś nie tak z tobą

szczerze...też bym pogryzła. Spróbuj mi ten syrop dać, tabletkę zgniecioną, cokolwiek...

Gość Xx83
już wszyscy próbowali, mój konkubent, lekarz, sąsiad z góry. i nic.

Gość Xx83
Nie ona nawet nie chce wyjsc z domu nawet ojca bije ojciec ja leje a ona nic ja niemoge nawet pielegniarka domowa nie pomaga daje pielegniarka jej czopka w pupe a nawet syrop i proszki. Prubuje je przekupic i nic

Gość gość
To gratuluję, poproś jeszcze szefa, panią z warzywniaka i kominiarza :P

Gość gość
mądre dziecko... od początku wie, że d**a do srania nie do wkładania... czopka a później członka

Gość Xx83
Przemuwilam mu do rozumu bilam krzyczalam mialo kare przekupykalam darlam sie i na nic wszystko na nic juz ja bylam u psychologa z mezem dziecko pobilo psychologa !

Gość gość
Hahahahahaaaaaaa

Gość dwjdjjwjw
ta, a usta są od jedzenia, a nie od robienia loda, a w ogóle to c**j od szczania

Gość gość
no cóż, gdyby mnie ktoś chciał zg*****ć też bym biła. a z jej perspektywy to tak wygląda, co nie?

Gość gość
Na wściekliznę lecz a nie tam czopki jakieś hahahahahahahahaha

Gość 00kihig
Och moze nie lubi sie leczyc

Gość gość
Padłam ze śmiechu..... Matka głupia jak but z lewej giry hehe a dziecka żal..

Gość Ola spokojna matka
Kilka wskazówek: Tłumaczyć - jak najbardziej. Rozmawiać, uczyć świata, wprowadzać zasady - świetnie - tak trzymajcie! Ale nigdy w trakcie lub tuż po akcie żywej histerii. W ten sposób nigdy nie osiągniecie pożądanego efektu, a krzykom i biciu nie będzie końca. Zamiast rozmowy i tłumaczenia, kiedy dziecko krzyczy, bije, czy wyzywa, spróbujcie zostawić go samemu sobie (nie oznacza to, że ma zostać sam w domu!) Możecie opuścić jego pokój, nie dając się wkręcić w dyskusję. Na nią przyjdzie czas, kiedy synek się wyciszy. Zawsze jednak pamiętajcie o zachowaniu bezpieczeństwa - jeżeli dziecko znajduje się w niezabezpieczonym pomieszczeniu lub miejscu publicznym, można znaleźć spokojniejszy kąt i tam przeczekać "burzę". Starajcie się opanować i zanim krzykniecie na dziecko pomyślcie - "On uczy się naszych zachowań!". Łatwiej będzie Wam argumentować zakaz podnoszenia głosu i szanowania domowników, jeśli sami zachowacie spokój. Oczywiście każdego może ponieść - nie bójcie się przyznać do błędu, przeprosić - Wasze dziecko z pewnością odczuje, że traktowany jest "serio", jak dorosły. Często zauważam u rodziców niepewność w stosowaniu zakazów, nakazów i egzekwowaniu reguł panujących w domu. Nie należy się obawiać, że dziecko będzie wolało panią przedszkolankę od mamy, czy taty, tylko dlatego, że rodzice nie pozwalają na wszystko. Pamiętajcie, że czyste zasady, jakich nauczycie i będziecie wymagać od synka, w przyszłości wpłyną na jego pewność siebie, zaradność, samodzielność, a także ciekawość świata. Życzę powodzenia!

Gość Xx83
Ktos sie pod mnie przeszywa 20.08.13 [zgłoś do usunięcia] Xx83 teraz dziecko powiedziało, że samo sobie wsadzi i się masturbuje analnie czopkiem, wsuwa i wysuwa smutas.gif to nie ja pisalam

Gość gość
teraz dziecko powiedziało, że samo sobie wsadzi i się masturbuje analnie czopkiem, wsuwa i wysuwa xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bo podglądało mamusię, następnym razem zamykaj drzwi jak będziesz chciała zrobić sobie dobrze:O

Gość Natalia Sumanczyk
chyba nie lubi czopkow i syropow

Gość Morduu88
Zabij je

Gość Xx83
Gosciu bo mam 2 dzieci zrozum to chlopczyk jest Leprzy od 5 latka