Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopsik123

Wiem że już zawsze będę sama z powodu brzydoty

Polecane posty

Gość klopsik123
Przecież napisałam że sobie tego nie wmawiam, gdybym nie była taka brzydka to na pewno ktoś by się mną zainteresował. A ja nie miałam adoratora nawet w podstawówce :D Serio nie ma we mnie nic ładnego, jak prosiłam kilka zaufanych osób o wymienienie takiej cechy to tylko wprawiałam ich w zakłopotanie. Nawet dłoni nie mam ładnych.

Gość gość
no to jesteś w d***e :D

jakoś sobie nie potrafię wyobrazić aż tak brzydkiej osoby, żeby patrzono na nią z nieskrywanym wstrętem. jesteś po jakimś wypadku?

też nie miałam jako takiego adoratora (krępowałoby mnie to), a nie uważam siebie za koszmarnie brzydką, co mnie obchodzi zdanie jakichś kolesi:O ale może dlatego, że jestem asem i inaczej na to patrzę.

Gość gość
No sorry, ale mimo wszystko nie wierzę. Jest jeszcze kwestia tego, że sama się sobie nie podobasz, ale może komuś innemu coś by się jednak spodobało w Twoim wyglądzie. Są np.tacy faceci, którzy lubią maly biust. Znałam takiego, który szukał tylko piegowatych i naturalnie rudych, bo inne go w ogóle nie pociągały. Pozatym pokombinuj coś z tym z czym możesz, czyli np.zrób coś ciekawego z włosami, to że dłonie masz wg Cibie niefajne nie oznacza, że nie możesz pomalować paznokci, kup sobie jakieś dodatki, bransoletkę, coś na szyję itd. Przez całe swoje życie nie spotkalam osoby, w ktorej nie możnaby czegoś fajnego znaleźć, dlatego sądzę, że prędzej masz coś z głową i od lat sobie tłuczesz do głowy jakieś farmazony. Jeśli masz w głowie jakiś ideał piękna, do ktorego nijak nie jesteś podobna, to zawsze będziesz się czuć brzydko.

Gość gość z 19_21
Ludzie, za kogo Wy macie autorkę, że sugerujecie, że rzekomo ma coś ze sobą zrobić? uważacie że przez 23 lata nie chodziła do fryzjera, nie malowała się, nie odwiedzała różnych sklepów z odzieżą? Naprawdę uważacie, że nie istnieją osoby przezroczyste dla płci przeciwnej? Każda potwora znajdzie swojego amatora, ta? Może jeszcze jej doradźcie słynne ,,Wyjdź do ludzi"? Ocknijcie się i nie róbcie z autorki skończonej idiotki.

Gość klopsik123
brokeninside87 - niee, nie jestem po wypadku, no ale trzeba przyznać że moja twarz wygląda dziwnie :P może właśnie dlatego że jesteś asem to nie przyciągasz specjalnie, ja nie znam żadnej dziewczyny w moim wieku którą by się nigdy nikt nie zainteresował, dlatego to tak podkreślam gość z 19_21 jak zwykle ma absolutną rację, dodam tylko że tak, pewnie są faceci którzy lubią mały biust, ale na pewno nie w zestawieniu z innymi nieatrakcyjnymi cechami, zresztą kto by patrzył na bransoletki (chociaż noszę, bo lubię) jak cała osoba jest naprawdę szpetna?

Gość coooooody
To raczej logiczne że brzydka nie ma adoratorów

Gość gość
No to czego oczekujesz pisząc na tym forum? Pocieszenia, zrozumienia... Owszem, masz przerąbane, nie znam żadnego faceta dla kt€órego wygląd nie miałby jakiegośtam znaczenia, może tacy są, ja nie znam. Wiem tylko, że widzę nieraz naprawde brzydkie pary, od których że tak papetycznie powiem "bije ładna miłość", da się, a że nie jest łatwo to inna sprawa. Zacznij grać w gry komputerowe, w sieci jest pełno facetow grających online, jak się dowiedzą że jesteś dziewczyną zaczną Cię wirtualnie wielbić :P - nie kpię, od czegoś trzeba zacząć

Gość gość z 19_21
Cooooody no jak najbardziej logiczne i jeszcze bardziej niesprawiedliwe, ale cóż poradzić? Przecież rodzimy się z takim a nie innym zestawem genów, a to determinuje w dużym stopniu jakość naszego żywota. Na takim zj*banym świecie przyszło nam żyć.

Gość POTRAFIĆ DOSTRZEC PIĘKNO
TRZEBA POTRAFIC DOSTRZEC PIEKNO

Gość klopsik123
grałam kiedyś, po wysłaniu zdjęcia nagle przestawali się odzywać, ciekawe czemu...:o U mnie naprawdę trzeba potrafić, sądzę że to będzie bardzo trudne, ja przez całe życie nie dostrzegłam

Gość brzydki nie jest temu winny
CZŁOWIEK BRZYDKI NIE JEST TEMU winny ,że jest brzydki KAŻDY CZŁOWIEK ZESTARZEJE SIE ZBRZYDNIE nikogo nie ominie --zobacz MISS UNIVERSE za 5 lat już nigdy nie bedzie wygladala tak jak wczesniej URODA BARDZOOszbko mija

Gość zbrzydla po paru latach
Moja kolezanka co wczesniej bzla bardzo ladna ,nie widzialam jej 4 lata i jak ja zobaczylam to naprawde bardzoo zbrzydla..ŻYCIE..

Gość klopsik123
Ale przynajmniej miały te lata świetności, ja zawsze byłam w kącie...

nie no spoko, tylko po prostu nie wyobrażam sobie takiej brzydoty, od której nie dałoby się odwrócić uwagi innymi cechami, zachowaniem ani zamaskować zabiegami urodowym i która by aż tak bardzo innym przeszkadzała. stąd moje przypuszczenia, że przesadzasz. o tym nie pomyślałam, brak powodzenia, bo ja nie dążę do związku ani do seksu i to widać, tylko ja tego nie widzę. to moze być powód. tylko jeden się mną interesował, z wzajemnością :-P ale że nie dążyłam do seksu ani związku to przestał. ale jaja. a ja zupełnie tego nie widzę, że to odpycha. pierwsza podsunęłaś mi tą myśl:) cała reszta traktuje mój wygląd raczej totalnie obojętnie.

Gość gość z 19_21
Brzydki nie jest temu winny - no nie jest, nie jest i co to zmienia? Ma prze*ebane tak czy siak. A inna sprawa, że do niektórych nie dociera, że z brzydoty tak samo jak z kalectwa czy niedołężności SZYDZIĆ NIE WOLNO. Tyle że zakładając nawet, że z autorki nikt się chamsko nie nabija (a przynajmniej nie wspomniała o tym w postach) to ma ona ZEROWE powodzenie u płci przeciwnej, a to zapewne również bolesne. No ale z tym nic zrobić nie można, przecież nie zmusi się nikogo do zarywania do brzydkich osobników płci przeciwnej, bo jak każdy zasługują na to. Zasługują, ale nie dostaną powodzenia, adoracji, szans na związki, bo na loterii genetycznej mieli pecha. Pecha, którego przecież w żaden sposób nie wywołali. Ech...

Gość muhihihi
Są ludzie szpetni i 'przezroczyści' dla płci przeciwnej, ale niekoniecznie zawsze jest między tymi niechlubnymi cechami związek przyczynowo-skutkowy. I chociaż głupie są gadki sugerujące jakoby każdej brzydkiej lasce wystarczyło kupić lepszy ciuch i obwiesić się bransoletkami, tak równie głupie jest gadanie, że laska nie założy rodziny, bo jest brzydka. Jeśli nie znacie ani nie widujecie na ulicach nieatrakcyjnych ludzi w związkach to zazdroszczę wybitnie estetycznego środowiska.

ja znam brzydkich ludzi w związkach. związki tworzy się po to, by uprawiać seks i mieć dzieci, więc natura każe osobnikowi z braku laku brać co jest. poza tym świat to nie muzeum sztuk pięknych, a ludzie to nie arcydzieła:O ja mam nieładnych znajomych i nigdy to nie wpływało na nasze relacje, nasza wzajemna ocena wyglądu. więc temat rozdmuchany.

Gość gość z 19_21
brokeninside87 potwierdzasz jedynie, że dobór partnera nie różni się niczym od wyboru dajmy na to owoców na targu. Najpierw schodza te najbardziej dorodne, potem te średnio i na koniec zostają zgniłki których w zasadzie nikt nie chce brać. To słynne ,,z braku laku" (okropne określenie swoją drogą) też raczej nie tyczy się wszystkich, bo jak wspomniałam wcześniej istnieją osobniki, których nie chce praktycznie nikt. Poza tym chciałabys uchodzić za taki zgniły owoc, który zechce jedynie załóżmy jakiś totalny wykolejeniec (np. idiota i cham w jednym) z braku laku, bo nie ma kogo ruch*ąć? Odpowiada Ci taka radosna alternatywa?

haha ale mi ogólnie rzeczywistość nie odpowiada, a na świecie nie jest tak jak mi odpowiada więc o co te pretensje:D z braku laku miałam na myśli - nawet jeśli komuś zależy na atrakcyjnym partnerze to w końcu machnie ręką na wygląd. i tylko tyle. nie chciałam nikogo urazić. myślałam,że atmosfera na tym topiku jest dość luzacka i szczera.

natomiast po prostu nie mogę uwierzyć, że istnieje nie chorobowa deformacja fizyczna, która UNIEMOŻLIWIAŁABY wchodzenie w związki. natomiast jestem w stanie uwierzyć w coś takiego, że autorka otrzymując negatywną odpowiedź od otoczenia sama modyfikuje zachowanie i osobowość tak, by podpasować w taki negatywny image siebie. i nie musi tego robić specjalnie.

Gość gość z 19_21
No ja staram się forsować właśnie szczerość, na pohybel tym wszystkim ,,zadbaj o siebie" ,,wyjdź do ludzi" i innym totalnie chybionym, wyświechtanym, powtarzanym zupełnie bezmyślnie frazesom.

Gość ehh ludzie sa okrutni
A Co ma zrobić osoba KTÓEJ CZĘSTO ludzie dokuczaja z powodu tego ze nie jest doskonałą jak ma na takich ludzi reagowac?

Gość w środku zgniła
CO Z TEGO że JABŁKO z zewnatrz łądne skoro w środku zepsute ,zgniłe popsute

Gość gość z 19_21
Unikać. Unikanie najlepszą metodą niestety. Może kiedyś będzie zezwolenie żeby do takiej zwierzyny strzelać. Można też przygotować sobie zestaw ciętych ripost, ale żadna najbardziej celna riposta nie zniweluje upokorzenia, bólu i nadwyrężonego poczucia własnej wartości.

Gość mala FiuFiu
Ja zawsze bylam z brzydkimi facetami hahah jakos tak sie trafialo...fajni byli : ))) za maz wyszlam za przystojniaka i nie wyszlam na tym dobrze : /

Gość KAŻDY ZBRZYDNIE
KAŻDY CZŁOWIIEK ZBRZYDNIE Zestarzeje sie kazdego to czeka.zycie.. zobaczcie---MISS UNIVERSE ZA 5 LAT już nie bedzie tak samo wzygladała

sporo ludzi jest przez innych ludzi zawsze o coś tam j****ych. ja się przez całe długie życie nauczyłam reżyserować życie tak, by Ci najgorsi krytykanci nie mieli do mnie dostępu.

Gość czy CZLOWIEK BRZYDKI jets gors
CZY CZŁOWIEK BRZYDKIto człowiek gorszy????????