Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopsik123

Wiem że już zawsze będę sama z powodu brzydoty

Polecane posty

Gość gość z 19_21
Przemieszczania gałek ocznych to się raczej nie wykona, ale ich powiększenie jak najbardziej. Chodzi o różne misz-masze z powieką i okolicą oczu, co jest w stanie je ,,wydobyć".

Gość muhihihi
No dzięki, tylko że tak się składa, że ja zwyczajnie cytuje twoje własne słowa ;)

Gość klopsik123
No u mnie najwiekszym problemem jest ich osadzenie. Trudno, i tak bie mam wyjscia. Gorzej z tym ze jak juz bedzie mnie stac na tyle operacji to bede juz stara i i tak nikt mnie nie zechce.

Gość gość z 19_21
Myślę że do tego czasu jednak trafi się jegomośc, który zachwyci się pupą, szczupła talią, włosami i oczywiście osobowością, a na resztę przymknie oko. Serio. ;)

Gość klopsik123
Nie wydaje mi sie, ale dzieki za probe pocieszenia ;)

Gość gość z 19_21
Kwestia szczęscia. Masz utrudnioną sytuację, ale wydaje mi się, że masz szanse. No chyba że masz twarz jak Gerard Depardieu, ale intuicja mi mówi że niekoniecznie.

Gość Sam25
muhihihi - Widzę,że temat inny zaczynasz. Pytanie czy prowadziłaś kiedyś własną firmę, i czy doszłaś do tego od zera ?? Zakładam, że nie po tym co piszesz. Bo nie wiesz, że gdy zwykły człowiek chce założyć firmę, to musi wiele poświęcić, ja przez 4 lata pracowałem po 320 h miesięcznie aby tego dokonać, kosztem życia prywatnego :P A wracając to tematu to "Nigdy nie uwierze w to że" ma trochę racji w tym co pisze.

Gość klopsik123
No takiej moze nie mam, ale moja nie jest lepsza... naprawde juz dawno stracilam nadzieje. ok, ja zmykam ;)

Gość muhihihi
Trzymajcie mnie. Pokaż mi, w którym miejscu zaczynam inny temat? Bo póki co to usilnie robisz to ty - wytknęłam ci absurdalność twojego własnego stwierdzenia, że musiałeś być samotny przez swoją gębę, a ty wyskakujesz z oburzeniem, że przecież byłeś samotny przez swoją firmę.

Gość Sam25
Oj kobieto, zmieniasz temat bo ukierunkowałaś temat na mnie a nie na autorkę, która już pewnie lula :P. Kolejna sprawa to taka, że nic mi nie wytknełaś. Jak chcesz to zrobić to pokaż to palcem tzn. zacytuj :D Nie znajdziesz niczego takiego w mojej wypowiedzi. Co najwyżej twoja interpretacja i zrozumienie mogło być niewłaściwe. Więc chętnie sprostuj, czego nie rozumiesz.

Gość muhihihi
Proszszzzz: "Gdy byłem młodszy, a właściwie od dziecka miałem powiedzmy średni problem z cerą i okresem dojrzewania. Więc i musiałem być sam." Ale implikacją tej wypowiedzi zapewne jest to, że pracowałeś nad własną firmą :D

Gość Sam25
Nie to prawda, gdy byłem młodszy tak było. Ale młodszy znaczy przed 19 rokiem życia. Bo od 19 roku życia, aby nie marnować czasu, ponieważ załapywałem kosza za koszem. Zacząłem poświęcać czas na prace nad własną firmą. Od końca 22 roku życia, powiedzmu moja estetyka się zmieniła i nagle zauważyłem, że same mnie zaczeły zaczepiać dziewczyny i moje powodzenie wzrosło. Z tym, że ja dalej pracowałem szaleńczo aby spełnić swoje marzenie o własnej firmie. przez kolejne dwa lata. Więc nie wiem co jest tu dla ciebie niezrozumiałe. Nie rozumiesz powodu dla kturego dostawałem kosze ? Widać dlatego, że wygląd w tym wieku jest ważny. Ale na pocieszenie ci powiem, że ta sytuacja się odwróciła i sam dałem kosza pewnym dziewczyną. A była też taka co sobie o mnie przypomniała po latach. Ale zbyłem ją już. Więc czego tu nie rozumieć, wszystko co napisałem było prawd. A to, że zacząłem pracować nad własną firmą to oddzielny temat, choć zaowocowało tym, że na przełomie 23/24 lata zmarnowałem wielką szansę przez nadmierną prace gdy poznałem kogoś wyjątkowego. I tylko tego żałuje :(, bo była to wartoścowa osba. A ja zbankrutowałem i moje samopoczucie finansowe było takie, że jestem zerem i nie mam co nawet próbować :(. Do dziś się tak czuje i już jedyne co mi zostało to pewnie emigracja.

Gość muhihihi
Wzruszająca historia. Ale wracając do sedna sprawy - dostawałeś kosze, 'bo wygląd był ważny' i dziewczynie, która - jak twierdzi - nie ma faceta przez beznadziejny wygląd wmawiasz, że sobie go znajdzie. Widzisz tę, jakże subtelną, niespójność? O to się rozchodzi (naprawdę, nie o historię twojego życia).

Gość gość
Muhihi dalej tłumacz jak krowie na rowie facetowi, który nie umie czytać ze zrozumieniem, gubi się we własnych zeznaniach i sam sobie zaprzecza. Nie uważasz, że trochę szkoda czasu?

Gość gość
Niczego nie wmawiam, prosze pokaż mi to, gdzie coś komuś wmawiam :). Nie znam przyszłości, chciałem wesprzeć dziewczynę. Bo oczywiście może kogoś sobie znaleźć. A życie ma to do siebie, że zaskakuje, wiem to z doświadczenia. Widze, panie nie słyszły historii pewnego chłopaka który nazywa się Nick Vujicic. Facet o niezwykłym sercu, niezwykłej wierze godny podziwu. I proszę darować sobie te zarzuty pod moim adresem o czytanie ze zrozumieniem. Najgorsze w życiu to poddać się i żyć bez nadziei

Gość gość
Nie martw się, 80% naszych pań ma ten sam problem co ty :)

Gość gość
Bez przesady, chyba nie ma tu az tyle takich skonczonych pasztetow...

Gość gość
klopsik jestes jeszcze??

Gość klopsik123
Tak ;)

Gość gość
Żadnych, w*********j