Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopsik123

Wiem że już zawsze będę sama z powodu brzydoty

Polecane posty

Gość Sam25
A jaką zawartość masz w na tym koncie tak ogólnie, co o sobie napisałaś i podałaś w rubrykach ? Bo to jest istotne.

Gość klopsik123
Nie będę wklejać, ale napisałam szczerze bez tekstów w stylu " jestem jaka jestem". Badzmy szczerzy, to właśnie zdjęcie odstrasza.

Gość gość z 19_21
Sam25 i co chcesz zasugerować, że Klopsik źle wypełniła rubryczki i dlatego przez rok nikt do niej nie napisał? A że na profilowym zdjęciu nie ma twarzy o regularnych rysach, piersi wylewających się ze stanika to nie ma znaczenia, nie? Wiem, że nie robisz tego świadomie, ale trochę urągasz inteligencji autorki.

Gość Sam25
To niewątpliwie coś dobrego, że nie jesteś schematyczna. Ja miałem dwa razy tam konto, i nigdy nie pisałem do osób schematycznych. W stylu opisów jakie podałaś. Jeśli napisałaś coś w stylu wrażliwym, to ja uważam za dobre. A co ci dokucza tak ogólnie, że nie chcesz dostrzec niczego w sobie. Waga ? Zbyt duży wzrost ? Lub też może zbyt mały wzrost ? Co to jest ?

Gość klopsik123
Narazie nie mysle o dziecku, zglosze sie za kilka lat :D Sam25 - z tego co wymieniles to bardzo wysoki wzrost, poza tym (jak juz pisalam) brzydka twarz i beznadziejna figura.

Gość Sam25
To co napisałaś to nie jest opis tylko twoje subiektywne odczucie. Napisz tak precyzyjniej wzros/ waga. Wiem, że może wysokim kobietą nie jest aż tak łatwo. Zwłąszcza jeśli masz 2 metry. Ale zakładam, że tyle nie masz. To wszystko jest względne ile dla ciebie to dużo bo dla innych to co dla ciebie dużo może być mało.

Gość gość z 19_21
Sam25, nie obraź się, rozumiem Twoje dobre intencje względem autorki, ale czytając Cię ręce i cycki opadają... No wybacz, ale taka jest prawda. Czy Ty czytałeś posty Klopsika? Nie dociera do Ciebie, że do niej nigdy żaden facet nie zarywał, nigdy?

Gość Sam25
No tobre, ręce i cycki opadają. Tego jeszcze nie słyszałem. Ale ja nie należe do osób które płaczą nad rozlanym mlekiem. Zawsze jest jakieś wyjście, trzeba tylko dobrze poszukać.

Gość gość z 19_21
Zaawansowana, nowoczesna chirurgia plastyczna, only...

Gość muhihihi
No i to mówi chłop, który rzekomo musiał być sam, bo miał 'średni problem z cerą'? :D

Gość klopsik123
I to nie zawsze, bo przeciez operacyjnie sie nie skurcze. Mam 177/178 cm i waze ok. 57 kg

Gość gość z 19_21
To nie jest wcale tragiczny wzrost. A jak u Ciebie z nogami? Są faceci, którzy uwielbiają długie szczupłe nogi. Znam takiego, który wprost mówi ,,cycki są nudne", a kocha kobiece nogi.

Gość Sam25
Bo był pracoholikiem i od 19 roku życia pracował nad własną firmą i zbankrutował w wieku 24 lat. Z każdej sytuacji jest wyjście, ja byłem sam choć nie musiałem. Ale postawiłem w życiu na własną firmę i to był dla mnie cały świat. Żałuje wielu błędów, ale czasu nie cofne. Z resztą nie mowa tu o mnie, lecz o Klopsiuku... Wzrost nie tragiczny, choć pare kilogramów więcej byłoby lepiej. Ale nie masz co nażekać. Nie jesteś strasznie wysoka, tylko wysoka.

Gość klopsik123
Moje nogi sa krotkie i grube, pisalam ze nie ma we mnie nic fajnego :( A jak tyje to tylko w nogach, wiec to odpada.

Gość Sam25
Zbyt krytycznie na siebie patrzysz, są ludzie którzy w innych dostrzegają drzazgę, a belki w sobie nie zobaczą. Powiedz co ci się podoba w sobie. Bo na pewno coś takiego jest.

Gość gość z 19_21
Ok, rozumiem, mam podobny problem, tycie w dolnych partiach ciała. Tylko że przy takim wzroście i wadze nie masz prawa miec grubych nóg. Mogą być masywne w stosunku do reszty sylwetki, ale na pewno nie są grube.

Gość klopsik123
Naprawde nic mi sie we mnie nie podoba, gdybym miala cos fajnego to przez te 23 lata bym to odkryla

Gość klopsik123
Oj sa grube, 41 cm w lydce to nie jest malo. A ze gorna czesc ciala jest koscista to wyglada to jeszcze gorzej

Gość gość z 19_21
Ja mam chyba jeszcze grubsze, a jestem dużo niższa, chi chi. A tyłek masz większy?

Gość muhihihi
Ale co mają do tego jakieś firmy i pracoholizm? Przecież napisałeś, że musiałeś być sam przez przez problemy z cerą. A teraz nadal jesteś samotny, uj wie czemu, bo przecież 'z każdej sytuacji jest wyjście', no nie? Temat może nie o tobie, ale sam się uzewnętrzniasz, zresztą z problemem takim jak autorka i nagle dajesz jej wskazówki jak żyć.

Gość klopsik123
Niestety mam spory, przez co moja figura wyglada komicznie...

Gość gość z 19_21
Rozumiem, to chyba mamy podobne typy sylwetek. Z tyłka mozna uczynić atut. To pewne. Wielu facetów uwielbia kiedy góra jest szczuplutka a pupa większa, chodzi właśnie o taką proporcję.

Gość gość z 19_21
Tzn. przesadziłam, nie wielu, ale są tacy. :P A jak z włosami? Długie gęste włosy potrafią dodać atrakcyjności. Wiem po sobie.

Gość klopsik123
Mam dlugie i w miare geste. Wniosek nasuwa sie sam, po prostu mam brzydką gebe i ladne wloski i paznokietki nie pomoga...

Gość gość z 19_21
No cóż, to musisz trafić na fetyszystę dużych pup, ładnych włosów i wysokiego wzrostu albo odkładać na operacje. I jeszcze taka rada, żebyś spróbowała przytyć, najpierw przytyje pupa i nogi, ale w koncu ruszy i biust - wiem po sobie.

Gość klopsik123
No ale co mam sobie zoperowac, wydluzyc nogi? I ile mialabym przytyc? Jak wazylam 66 kg to biust byl tak samo nikly, a nogi i tylek monstrualne.

Gość Sam25
muhihihi - brawo widze, że pani muhihihi po jednej wypowiedzi ma dar poznawania ludzi. Talend godny podziwu, a ponoć potrzeba całego życia aby poznać człowieka. No ale moge się już nie odzywać...

Gość gość z 19_21
Sama pisałaś że masz brzydką twarz, więc przede wszystkim w operacje twarzy warto zainwestować, a na ciało już przymknąć oko, ewentualnie zainwestować w powiększenie biustu.

Gość Nigdy nie uwierze w to że
szpetota WYLACZNIE FIZYCZNA (u mlodej kobiety) calkowicie uniemozliwo=ia znalezienie sobie partnera. A WIEM TO Z DOSWIADCZENIA. Mialam w swoim otoczeniiu naprawde brzydkie (nieprzecietnie) znajome, ktore jednak ukladaly sobie jakos zycie. Jedna poza znaczna nadwaga miala dodatkowo tluste wlosy i przykra przypadlosc- niemilosiernie nieprzyjkemny zapach potu. Smierdziala do tego stopnia, ze w liceum otrzymala okrótne przezwisko :kupa" a wszyscy faceci nie tyle nie zwracali na nia uwagi co zwyczajnie sie nabijali podnoszac ja jako przyklad najpaskudniejszej panny ktorej kijem przez szybe by nie dotkneli. Druga miala twarz jak kon, okropne zeby brzydka cere oraz nieciekawa figurę, Kolejna znowu meska budowe ciala, okropne rysy i zarost na twarzy ktory musiala sobie golic jak mezczyzna (o kiepsiej sylwetce juz wcale nie mowie). NIE OCENIAM WATPLIWEJ URODY TYCH DZIEWCZAT PRZEZ PYZMAT ZLOSLIWOSCI ANI SIE Z NICH NIE NATRZASAM PO PROSTU OBIEKTYWNIE STWIERDZAM FAKT, ZE BYLY NAPRAWDE MOWIAC OGLEDNIE NIELADNE CHCE TYLKO POWIEDZIEĆ, ZE WSZYSTKIE ONE (CHOCIAZ BYNAJMNIEJ SIE JAKOS SPECJALNIE NIE "WYROBILY") sa w miare szczesliwych zwiazkach i nawet doczekaly sie potomstwa (to moje rówieśnice obecnie mamy po 27 lat) w przeciwienstwie do niektorych szkolnych czy uczelnianych pieknosci. Wiec nikt mi nie wmówi, ze to niedostatki atrakcyjnosci fizycznej sa jedynym determinantem smaotnosci (choc oczywiscieladnej latwiej wzbudzic powierzchowne zainteresowanie ale aby ulozyc sobie zycie to musi ona wiedziec co z tym fantem zrobic)

Gość klopsik123
A jest operacja upiekszania rysow? Powiekszania oczu i przemieszczania ich w obrebie twarzy? Pewnie nie...