Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopsik123

Wiem że już zawsze będę sama z powodu brzydoty

Polecane posty

Gość gość
A ile masz lat ?

Gość ale co ma zrobic taki czlowiek
Ale co ma zrobic czlowiek kobieta ktora czesto jest krztzkowana ze jest brzydka lub brzydki jak ma reagowac na chamskie odzywki innych na ich temat..?

ale błędy walę:O ogólnie zauważyłam, że na kafe temat wyglądu to temat numer 1. bardzo dziwna rzecz w moim towarzystwie nigdy nie był to aż taki problem. chyba to samo towarzystwo co na kafe siedzi non stop ma portalach i celebrytach i p******i im się w głowie.

Gość klopsik123
23, już pisałam

Gość Pandorem
Ja jestem taki 6-7/10, mam dos duze powodzenie a tesknie i kocham taka obiektywnie niezbyt ladna dziewczyne. Dla mnie jest najpiekniejsza :( niestety ona ma innego i ma juz dziecko

Gość Pandorem
brokenisland tez to zauwazylem

Gość Pandorem
M sie wydaje ze to tylko w necie takie problemy ludIe roztaczaja, w realu wszystko jest inne

Gość nie mam sił już
Mam 28 lat i przez brzydote moje zycie to koszmar, jestem strasznie zakompleksiona, mam fobie społeczną, jestem sama jak palec, nigdy nie miałam chłopaka, nie pracuje, kiedys pracowalam ale zrezygnowalam bo ludzie sie na mnie gapili z obrzydzeniem, niektorzy az sie zatrzymywali zeby sobie popatrzec na brzydule, niektore osoby z rodziny mowily mi ze jestem taka brzydula, kilka osob nieznajomych powiedzialo ze paskudna, nie mam pieniedzy na operacje plastyczną, chcialam sie tylko wygadac

Gość mala FiuFiu
Chamskie odzywki...ignoruj!!! W koncu chamskie odzywki pochodza od chamow! Nie znizaj sie do ich poziomu! Niech ludzie mysla co chca! Ty badz soba i ciesz sie zyciem! Dookola pelno brzydszych, glupszych, nudniejszych niz my : )

Gość Sam25
Wiesz co ci powiem, życie nie jest łatwe. A samotność nie jest miłym uczuciem. Ja dziś mam prawie 25 lat, za trzy miesiące mi wybije. I powiem ci, że wiem co czujesz. Gdy byłem młodszy, a właściwie od dziecka miałem powiedzmy średni problem z cerą i okresem dojrzewania. Więc i musiałem być sam. Tak jakoś się złożyło. Kiedyś nie miałem powodzenia, zrobiłem się samotnikiem. Dziś dobijam 25 lat powoli i dalej jestem samotnikiem. Choć tamten zły okres minął i ja się zmieniłem fizycznie. To coś we mnie przez te lata również się zmieniło. Dziś można powiedzieć, że nie jestem odpychający fizycznie. Ale ciężko mi nawiązać relację z kimś kto nie przeżył tego samego, kto nie wie czym jest samotność. Tacy ludzie są inni niż większość. Więc na pocieszenie powiem ci, że nie jesteś sama :|

Gość nie mam sił już
Co ma zrobić człowiek kobieta ktora czesto jest wyśmiewana krytykowana obgadywana z powodu swoich wad,przez innych jak ma reagowac na takich ludzi ktorzy szydza smieeją się z jej wyglądu ??:(

Gość mala FiuFiu
To smutne, jak wiele osob przejmuje sie opinia innych ludzi : ( a inni, czesto sa chamscy, bo sami w gruncie rzeczy nie sa perfekcyjni i tez nie maja idelanego zycia...

Gość Sam25
Trzeba to przetrzymać, musisz być silna psychicznie. Wiem z doświadczenia. Ludzie to świnie, sępy które dobijają i wyśmiewają innych. Są tacy sami jak tysiące lat temu i nic się nie zmieniło. Kiedyś zasiadaliby na trybunach koloseum i oglądali jak chrześcijan lwy rozrywają. Dziś są po tej samej stronie oglądają krzyczą i niszczą ludzi kturzy są na arenie. Nic się nie zmieniło, musisz mieć silną psychikę. Skąd jesteś ? Nie masz jakiejś bliskiej koleżanki ?

Gość gość z 19_21
Po tym wszystkim jesteście jeszcze w stanie lubić gatunek ludzki jako taki? Ja niezbyt. Pojedyncze jednostki po dokładnych ,,oględzinach" i owszem, ale ludzi jako takich nie...

Gość mala FiuFiu
Mam znajomego, ze 120kg zywej wagi i 120kg chodzacej duszy towarzystwa! Pewnie, ze chcialby byc szczuply, ale pogodzi sie z tym jaki jest, a jest sympatyczny, dowc*pny, zawsze rozkreci towarzystwo, zatanczy taniec brzucha haha i zawsze ma kilka kobiet dookola. Teraz jest juz zonaty a nadal przyciaga inne osobowosci. Problem chyba tkwi w nas, nie w innych. My musimy najpierw zaakceptowac siebie.

Gość dlaczego wysmiewaja innych
DLACZEGO LUDZIEwyśmiewaja ,nabijaja sie wytykaja innym brzydotę wady ??

Gość Sam25
Pytanie tylko w jakim wieku to wszystko się wydarzyło. Wiadomo, że największa siła jest w człowieku. Tyle, że czasem jest bardzo ciężko samemu wytrzymać w niektóych momentach życiowych samemu. A życie potrafi sprowadzić człowieka na kolana i trzymać tam bardzo długo. I wszystko zależy od psychiki człowieka, czy to wytrzyma, wstanie i pójdzie dalej

Gość mala FiuFiu
Ludzie bywaja wredni! Wysmiewaja nie tylko to jak wygladamy, ale kim jestesmy, co robimy itd Znajoma kiedys plakala strasznie, ze sasiedzi ja obgaduja, ja i jej meza, ktory wyladowal w wiezieniu za jakies lapowki. Wstydzila sie wyjsc na ulice, a ze mieszkala w malej miejscowosci byl to dla niej wielki problem, bo wszyscy wszystkich tam znali. Na kazdym kroku, jakies nieprzyjemne uwagi! W koncu powiedzialam jej zeby dala sobie na luz, niech gadaja..dzisiaj o niej, jutro o innej... poki o nas mowia, znaczy, ze zyjemy : ) Zmienili jej zycie w koszmar, nawet jej wczesniejsi przyjaciele.

Gość Sam25
Ludzie dla rozrywki oglądali jak w starorzytnym Rzymie lwy rozrywały chrześcijan. W średniowieczu, z nienawiścią patrzyli na osoby palone na stosie. I nic się tu nie zmieniło. Ludzie są pełni nienawiści, nie potrafią być odpowiedzialni za swoje czyny. Odpowiedzialność zrzucają na innych. Polska jest podzielona politycznie. I jedni drugim do gardeł skoczą. Dlaczego ? Bo nikt nie bierze sobie do serca pewnych wskazówek. Ludzie nie chcą być odpowiedzialni za swoje czyny. Powołują parie i wyznaczają tzw. liderów aby podejmowali decyzje za nich. Aby w razie czego zrzucić winę na nich, że to oni doprowadzili do tgo co się stało. A nie oni sami bezpośrednio. Chcą aby liderzy napadali. Aby kraj napadał na inny grabiąc ich majątek. Bo przez zrzucanie odpowiedzialności na innych, czują się lepiej.

Gość gość
Co wy p*********e??

Gość magdaaalla24
Jestem o rok starsza i mam taką samą sytuację. Obwiniam szpetną twarz. Mam tylko takie pytanie: jak często poznajesz nowych ludzi? Masz w ogóle okazje rozmawiać z facetami? Może problem leży w tym, że nie masz zbyt wielu okazji :P

Gość magdaaalla24
Na ulicy czy w sklepie to ciężko kogoś poznać, jeśli nie jest się oszałamiająco pięknym albo super otwartym człowiekiem.

Gość klopsik123
To prawda ze rzadko mam okazje poznawac nowych ludzi,ale brzydota tez robi swoje. Moja kolezanka nie ma tych cech i czesto ja zagaduja, na mnie nikt nawet nie spojrzy.

Gość gość z 19_21
Klopsiku nie wiem czy pocieszę Cię, ale ja uchodzę za (w miarę) ładną dziewczynę (a może już zbrzydłam, cholera wie) i nikt mnie generalnie nie zagaduje. Jedyne miejsce gdzie się zdarzy podryw to club. A więc jak się nie jest oszałamiająco piekną, zgrabną sweet 19-ką, to chyba nie ma co liczyć na podryw w pociągu czy bibliotece.

Gość Sam25
Jesteś melancholiczką pewnie. A nie myślałaś o założeniu konta na jakimś portalu randkowym ? Takich ludzi jak ty nie jest aż tak mało. Są osoby któe wyładniały w późniejszym etapie życia i mają zaniżoną samoocenę. Nie potrafią dostrzec w swobie zalet. I nie są zbyt dobre w nawiązywaniu kontaktów.

Gość Sam25
Można liczyć z pewnością, tyle że sporo chłopaków zadaje sobie pytanie na które odpowiedź brzmi. Interesująca, ale pewnie już zajęta. I odpuszczają zanim zaczną

Gość gość z 19_21
Zgodnie z Twoją logiką w miejscach publicznych powinny być podrywane te mniej atrakcyjne, bo w końcu większe prawdopodobieństwo, że nie sa zajęte i nie dadza kosza, a tu zonk, bo nie są rozchwytywane. Facet się nie cacka, tak odważny krok jak podryw w miejscu publicznym zaryzykuje tylko wobec wyjątkowo atrakcyjnej łani.

Gość Sam25
Nie prawda, nie powinnaś tak w to wierzyć. Prawda jest taka, że normalny facet najpierw popatrzy na palce, czy są świecidełka oznajmujące o rezerwacji, że tak powiem. Po drugie zada sobie pytanie, jakie jest prawdopodobieństwo, że powiedzmy ona może być sama. Z doświadczenia wiem, bo poznałem kilka osób w pociągu, i zawsze były to zajęte dziewczyny, trzy tak poznałem podróżując pociągiem.

Gość klopsik123
Mam konto na sympatii bodajże od roku i nikt nigdy do mnie nie napisal...