Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selecta66

Dlaczego Polki wola obcokrajowcow

Polecane posty

Gość gość
A ten wyzej od larw,to naprawde mysli,ze ktos chcialby go ujrzec....?

Gość gość
On nie tylko od larw,kochana!Jeszcze sam potwierdza ,ze ma,cytuje :"brudna doope " :O

Gość więcej merytoryki
Może tak byście wreszcie przestali/ły szukać na siłę literówek lub czepiać się braków przecinków w celu upokorzenia adwersarza. Rozumiem jak ktoś robi pełno błędów ortograficznych, ale szukać na siłę po to aby pokazać jak się jest inteligentnym jest godne pożałowania. Tym bardziej jak za chwile wali się gafę w stylu "Wyraz 'nie znasz' piszemy osobno. Jak kura pazurem doslownie." A ja się pytam "jak?". Bo z tego co ja wiem wyrażenie "pisać jak kura pazurem" odnosi się do brzydkiego charakteru pisma na kartce papieru. Ni jak to się ma do forum i "literek drukowanych". I na debila wychodzi właśnie taki przemadrzalski/ska. Także miłośniku dający/a rady odnośnie edukacji idź się z łaski swojej dowartościowywać gdzie indziej. xxx "Zeby mnie ujrzec moja godnosc, musialabys najpierw (...) zrobic kariere i miec przynajmniej wlasne mieszkanie. " Ty chyba sponsorki szukasz a nie dziewczyny. To nie to forum. Takie anonse są umieszczane na innych stronach.

Gość gość
ty gosciu to ten sam idiota ktory pod nickami typu facet 30 londyn itp szuka jakiejs szczuplej laski ktora mu bedzie d**y dawac, wez idz sobie zwal gr***e pod zdjeciem z kalendarza

Gość gość
"Bo z tego co ja wiem wyrażenie "pisać jak kura pazurem" odnosi się do brzydkiego charakteru pisma na kartce papieru" --- To zle wiesz. Pisanie jak kura pazurem rowniez dotyczy sie forum, gdzie kazdy wyraz zostal przekrecony i nie mozna odczytac zdania w poprawny sposob. Dlaczego ktos, kto ma sie za osmy cud swiata, wali byki w bardzo prostych zdaniach/wyrazach? Ortografia oraz zasady poprawnej polszczyzny maja ogromne znaczenie - i tak - świadczą o jakimś poziomie edukacji, ktorej pan najwyrazniej nie ukonczyl. Prosze sobie w takim razie szukac dziewczyny na swoim poziomie intelektualnym.

Gość gość
"Ty chyba sponsorki szukasz a nie dziewczyny. To nie to forum. Takie anonse są umieszczane na innych stronach." - Wytlumacz mi jak doszlas do takiego inteligetnego wniosku? niby na co sposnroki ? Ja nikogo do niczego nie potrzbuje a Pania "nikt" bez osiagniec , nie biore. Po raz kolejny udowadniacie , ze jestescie tylko i wylacznie na doczepke,do faceta i bez faceta jestescie NIKIM. Ja jstem za ukladem 50 na 50. Masz cos zeby wspolnie budowac przyszlosc? Nie? to co urdzoisz mi dzieci bedziesz marudzi, wezmiemy rozwod i co mam Ci wszytko oddac, bo co ? Znam takich historii z uk przynajmneij z 5. Takze drogie poleczki, wole konia walic i d****i roochac niz brac sie za ktores z was, wyrachowane tluste scierwo.

Gość gość
"Takze drogie poleczki, wole konia walic i d****i roochac niz brac sie za ktores z was, wyrachowane tluste scierwo." Dobrze, ze w koncu sie nam przyznales co do swoich codziennych rytualow. Walenie konia, roochanie dziwek - gratulacje! Chociaz z tym drugim bym sie nie zapedzala. Walenie konia jedynie, tak to cos dla ciebie. Zycze ci milego walenia konia, Mr Looser! 🖐️ :D :D :D :D :D

Gość gość
Takze drogie poleczki, wole konia walic i d****i roochac niz brac sie za ktores z was, wyrachowane tluste scierwo." Dobrze, ze w koncu sie nam przyznales co do swoich codziennych rytualow. Walenie konia, roochanie dziwek - gratulacje! Chociaz z tym drugim bym sie nie zapedzala. Walenie konia jedynie, tak to cos dla ciebie. Zycze ci milego walenia konia, Mr Looser! lapka.gif - dlaczego looser? bo stac mnie na eskluzywna dziwke, idealne piekne, cialo, bogini seksu. ty mozesz co najwyzej swoje zwisajace cycki wsadzic do stanika. Co ja jestem charity zeby sie brac za takie zwyklaki pustaki?? idz sprzatac albo zmywac i zejdz mi z oczu istoto. :D

Gość gość
mozesz sie porownac do ktorejs z takich pan ? http://www.elitevipmodels.co.uk/vip-models/ watpie...i to jest wlasnie problem polek, siedza na doopie nic nie robia, pracowac sie niechce , p********e leniwce. Pusto we lbie jeszcze szukaja frajera do sponsoringu, ekhmm chlopaka.. jestes nikim siedz w swoim pokoiku i szukaj frajera...

Gość gość
Drogie panie, ciekawe to co piszecie, ale poza generalizowaniem nic to nie wnosi. Tak jak jedna ,jaskolka wiosny nie czyni, tak facet facetowi bez wzgledu na kraj pochodzenia nierowny. Nawet wsrod braci z tej samej rodziny kazdy jest inny. Pracuje z dwoma Nimcami. Jeden to chlopak z polotem, wrazliwy, bystry, z poczuciem humoru, wielki spolecznik, ma duze osiagniecia zawodowe i jest wysportowany . Drugi jest tepy, powolny, leniwy, uparty jak osiol, ma opasla czerwona twarz i piwny brzuch. Na podstawie ktorego mam oceniac wszystkich Niemcow? Owszem, sa wsrod polskich mezczyzn chamy i brudasy - ale na pewno nie wszyscy.

Gość gość
"mozesz sie porownac do ktorejs z takich pan ?" --- Ale po co mi tu wklejasz zdjecia modelek? Przeciez to nie twoj kaliber chłopczyku. Dla ciebie jedynie jakas bezzębna Zosia spod budki z piwem :D ---- "i to jest wlasnie problem polek, siedza na doopie nic nie robia, pracowac sie niechce , p********e leniwce. Pusto we lbie jeszcze szukaja frajera do sponsoringu, ekhmm chlopaka" --- 'Nie' z czasownikami piszemy osobno, gamoniu :D I widze, ze ladne wzorce wyniosles z domu. Spadaj juz na ta swoja wieś, bo zal cie czytac :o ---- "jestes nikim siedz w swoim pokoiku i szukaj frajera" -- Za to ty jestes 'kims' :D A co do mojego zycia prywatnego, mam dom i meza. Zazdroscisz nie? ;)

Gość gość
"Pisanie jak kura pazurem rowniez dotyczy sie forum, gdzie kazdy wyraz zostal przekrecony i nie mozna odczytac zdania w poprawny sposob." x Lepiej bys zamilkła a nie tworzyła swoje znaczenia. Moja droga "pisanie jak kura pazurem" ma nawet swoje synonimy: bazgrolić, gryzmolić. Antonim to kaligrafować. To o czym ty piszesz to błąd stylistyczny lub błąd w szyku zdania. Więc zamiast pouczać innych gdzie mają przecinki stawiać i dawać im rady związane z ich edukacją lepiej zajmij się swoją. A nie będziesz łazić po forum i wszystkich pouczać jak pisać mają. xxxxxxx "Wytlumacz mi jak doszlas do takiego inteligetnego wniosku? niby na co sposnroki ?" x Tylko ktoś taki szuka baby z mieszkaniem aby mógł się tam zaczepić i z wielką karierą aby mógł z niej kasę doić. Normalny facet nie patrzy na pieniądze twierdząc, że to czyni ją KIMŚ. Nawet gdybyś był adonisem z domem i karierą nie warto w twoja stronę nawet spojrzeć bo nie posiadasz żadnych wartości. I tylko ktoś kto się czuje jak totalne zero może dzielić ludzi na KOGOŚ i NIKOGO na podstawie posiadanego mieszkania czy wyglądu zewnętrznego.

Gość gość
8 lat w zwiazku z Wlochem. Dlaczego? Bo go kocham, i to wystarcza..

Gość gość
Twoj problem kolego polega na tym, ze ty szukasz sobie dmuchanej lali bez mozgu a nie kobiety, kazda normalna dziewczyna, ktora by poczytala twoje wypociny by ci dala kopa w d*pe. Ty patrzysz na kobiety przez pryzmat tworu w markecie i ladnego opakowania a to czy w srodku jest zgnilizna cie nie interesuje, twoje wartosci to wyglad zewnetrzny i kasa czyli cechy typowego pustego pajaca. Chwalal Bogu, ze nie interesuja Ci zwykle normalne dziewczyny bo nie dla psa kielbasa. . Na forum za szklanym ekranem to jestes niezly chojrak ale w zyciu codziennym pewnie nawet bys nie mial odwagi zagadac do mega pieknej szczuplej laski. To ze tu przesiadujesz i wyzywasz kobiety tylko swiadczy o tym jakie masz "swietne" zycie i powodzenie w zwiazkach. Mozesz dalej lac swoja zolc na te wszytskie, grube baby ze zwisajacymi cyckami,a le i tak one sa na wygranej pozycji bo maja kogos kto je kocha i szanuje i z kim ida przez zycie a ty jestes sam jak palec i nawet jak zaliczasz panienki na noc i tak nie masz przy sobie tej jednej jedynej z ktora mozesz dzielic sie szczesciem i smutkiem dnia codziennego.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
polskie kobiety jadą na tym że istnieje przeterminowane przekonanie że Polki są piękne. stąd wyrachowanie, przekonanie o swojej dużej wartości, wyższością nad kobietami z innych krajów. tymczasem uroda wasza jest pospolita i jesteście zaniedbane.

Gość goscc
@..A co do mojego zycia prywatnego, mam dom i meza. Zazdroscisz nie? - TY masz dom, czy bank ma dom a maz zapier... zeby na cibei zarobic ? a moze dostaliscie z councilu przydzial i ciagniecie benficiki na wszytko? Czego mam Ci zazdroscic ? Nawet nie zazdroszcze twojemu mezowi takie bezrobotnej kury. @Wytlumacz mi jak doszlas do takiego inteligetnego wniosku? niby na co sposnroki ?" x Tylko ktoś taki szuka baby z mieszkaniem aby mógł się tam zaczepić i z wielką karierą aby mógł z niej kasę doić. Normalny facet nie patrzy na pieniądze twierdząc, że to czyni ją KIMŚ. Nawet gdybyś był adonisem z domem i karierą nie warto w twoja stronę nawet spojrzeć bo nie posiadasz żadnych wartości. I tylko ktoś kto się czuje jak totalne zero może dzielić ludzi na KOGOŚ i NIKOGO na podstawie posiadanego mieszkania czy wyglądu zewnętrznego. - kolezanko mieszasz i nie probuje sie usprawiedliwac. bez faceta jestes nikim i nikim bedziesz, nie stac Ci na nic. Jak sie nie sparujesz nie masz nic oprocz dlugow. Powiedz m co jest w tym zlego, skoro Ty oceniasz to czy polski facet odniosl sukces poprzez jego dobra prace, auto czy posiadnie mieszkania. nie raz czytalaem jak sie dziwicie , ze facet kolo 30tki nie ma wlasnego M. teraz pytanie jak to kobieta kolo 30tki nie ma wlasnego M ?? To cos tu jest nie halo chyba no nie ? Po prostu nie ten poziom, nie szukam zadnej lalki co nie oznacza ze mam kopulowac z zapuszczonym knurem. Ja zapierdzielem na siloni 4 razy w tygodnu stosuje diety zdrowo sie odzywiam i ciezko praucje na to co mam nierozumime dlaczego mam brac kogos gorszego ode mnie. ??

Gość gość
gosccc-czyli jescze jedna pokraka na tym forum :O

Gość goscc
pokraka? - bo mam wlasne zdanie ? grunt wam sie pali pod nagi bo mezczyzni was przejzeli na wylot juz dawno temu. Coraz wiecej malzenstw bierze rozdzilnosc majatkowa. A tez znam sporo par i to akurat bardzo bogatych Wlochow, ktorzy nie sa hajtnieci. bo On jest bogaty a ona nie smierdzi groszem, tylko wydaje jego fortune. Milosci nie ma, zyje sie raz, na chooj mi polska larwa.

Gość gość
Prawda,ze to pokraka,nawet nie gosc,chodz c dodaje .:-D

Gość gość
:-D Pozostaje temat o pluskwach,bo jeszcze te zarazy tam nie wlazly.

Gość gość
"bez faceta jestes nikim i nikim bedziesz." No oczywiście bo przecież o wartości kobiety decyduje posiadany facet. Dzięki za info. x "Powiedz m co jest w tym zlego, skoro Ty oceniasz to czy polski facet odniosl sukces poprzez jego dobra prace, auto czy posiadnie mieszkania." x No i tu jest twój problem bo ja tak nie oceniam mężczyzn. Ale powiem ci jedno, że facet z twoim rozumowaniem jest dla mnie totalną ciotą. Tak, tak jesteście gorsi od kobiet. Myślenie, że bez faceta kobieta nic nie znaczy pochodzi z czasów gdzie mężczyźni opiekowali się kobietami, zapewniali jej dach nad głową, pieniądze i rozrywki. A ty co? Szukasz babki z mieszkaniem i dobrą pracą. Do czego ty jesteś potrzebny takiej kobiecie, która sama się utrzymuje z mieszkaniem? Bo raczej nie uwiedziesz jej swoim intelektem i chyba tu leży twój problem. Jakim ty musisz być mało wartościowym człowiekiem myślącym takimi materialnymi kategoriami.

Gość gość
A jeszcze dodam że skoro dzielisz tak po równo 50/50 to proponuje żebyś sobie sam urodził dziecko. To by było wielce niesprawiedliwe w tej filozofii 50/50 aby miała ci rodzić dziecko kobieta.

Gość gość
''gość Polscy faceci moga sie zesrac na zadko i klnac ile wlezie,a le i tak nie zmienia to faktu, ze za granica maja prawie zerowe branie u plci przeciwnej z innych krajow, nie znam, zadnej kobiety, ktora by sie szczycila tym, ze ma faceta z Polski, ale za to znam wiele kobiet sparowanych z obcokrajowcami i sa one bardzo cenione jako partnerki (nie mowie tu o kozich panach i czarnych). Polscy faceci nie dosc, ze na bakier z jezykiem, wykazuja brak manier i generalny brak obycia w swiecie, czesto to sa to szowinistyczne swinie, ktore by z checia trzymale babe przy garach,.'' ------------------------------ Na bakier z językiem ? Nie rozśmieszaj mnie, bo mi się zrobią zajady. Zadajesz się z polskimi wieśniakami i lumpami, to potem ci się wydaje, że wszyscy faceci nie znają angielskiego. A wystarczy zmienić pracę z fabryki na zwykłe biuro/recepcję. Tam jest o wiele więcej Polaków niż twój mały rozum może ogarnąć i myślisz, że przyjęto by ich do takiej pracy gdyby nie znali angielskiego na poziomie płynnej konwersacji ?

Gość goscc
@a ty z tym sraniem na zadko i zero powodzeni u plci przeciwnej recytujesz w co drugiej wypowiedzi. Robisz sie nudna - pustaku. @gość "bez faceta jestes nikim i nikim bedziesz." No oczywiście bo przecież o wartości kobiety decyduje posiadany facet. Dzięki za info. - nie wrozumiem o co Ci biega, napisalem jasno, przeczytaj 3 razy albo zadzwon do taty niech ci wyjasni. brak slow, wiem chcialas zabrzmiec ynteligetnie, ale cie nie wyszlo. -------------- @No i tu jest twój problem bo ja tak nie oceniam mężczyzn. Ale powiem ci jedno, że facet z twoim rozumowaniem jest dla mnie totalną ciotą. Tak, tak jesteście gorsi od kobiet. Myślenie, że bez faceta kobieta nic nie znaczy pochodzi z czasów gdzie mężczyźni opiekowali się kobietami, zapewniali jej dach nad głową, pieniądze i rozrywki. - napisz mi co osiagnelas? niech zgadne masz 30 lat i jestes kelnerka przynajmneij czy nadal szorujesz gary ? Spierniczaj do swojej grupy ludzi. --------------------------- A ty co? Szukasz babki z mieszkaniem i dobrą pracą. Do czego ty jesteś potrzebny takiej kobiecie, która sama się utrzymuje z mieszkaniem? Bo raczej nie uwiedziesz jej swoim intelektem i chyba tu leży twój problem. Jakim ty musisz być mało wartościowym człowiekiem myślącym takimi materialnymi kategoriami. - brak slow. Jaka TY jestes glupia kobieto, rece i nogi opadaja. :))) Uswiadomie Ci, ze wlasnie o to chodzi , Kobieta ma mieszkanie i kase i tak samo jej potencjalny partner, zyja samodzielnie, daja sobie rade w zyciu sami bez problemow jedyne czego szukaja to glebszego prozumienia i uczucia nie patrza na ieniadze bo odniesli sukces . Pojmujesz juz czy dalej nie ?? Ja nie szukam kobiety ktora ma tylko do zaoferowania swoje cycki. Czaisz czy Ci to narysowac ?

Gość gość
Ty,to chyba szukasz wlasnego cienia,gosc z c--- A dla nas,jestes odpowiedzia na pytanie zadane w temacie .

Gość gość
"Ja nie szukam kobiety ktora ma tylko do zaoferowania swoje cycki." Ty szukasz jeszcze takiej, która ma mieszkanie i dobrą pracę. Jesteś gorszy od tych dziewczyn w białych kozaczkach co to tylko patrzą jaki samochód ma ich luby. x "zadzwon do taty niech ci wyjasni." Mój tata jakbym przyprowadziła pustaka co moją wartość ocenia poprzez moje mieszkanie i moją pracę to by ci d**ę skopał. Pasożycie. x "Kobieta ma mieszkanie i kase i tak samo jej potencjalny partner, zyja samodzielnie, daja sobie rade w zyciu sami bez problemow jedyne czego szukaja to glebszego prozumienia i uczucia nie patrza na ieniadze bo odniesli sukces ." x Ty masz wizje życia rodem wyjęte z marzeń 17-letniego chłopca onanizującego się do zdjęć z internetu. Gratuluje. Poza tym jak chcesz znaleźć głębsze porozumienie jak jesteś tylko pustym materialistą? Inteligentna babka na poziomie, która osiągnęła sukces nie poszukuje takiego materialisty jak ty. Szuka kogoś kto intelektualnie będzie jej dorównywał. A ty jedynie możesz jej posłużyć jako męska prostytutka. x I możesz sobie wymyślać ile chcesz kim jestem, jaka jestem, co osiągnęłam lub jeździć po mojej inteligencji. Tu najwięksi kretyni non stop to robią innym. Widać w desperacji jesteś niestety nie robi to na mnie wrażenia. Próbujesz podnieść swoją samoocenę, ale i tak jesteś pustym bezwartościowym człowiekiem. Niestety twoje mieszkanko nie czyni cie wartościowym. No chyba ze dla pani w białych kozaczkach.

Gość gość
A to mieszkanko to ci kupiła mamusia, tatuś czy wyżebrałeś od państwa? Pochwal się ile lasek z mieszkaniem już złapałeś bo jak widzę to do tej pory żadnej.

Gość gość
"A wystarczy zmienić pracę z fabryki na zwykłe biuro/recepcję. Tam jest o wiele więcej Polaków niż twój mały rozum może ogarnąć i myślisz, że przyjęto by ich do takiej pracy gdyby nie znali angielskiego na poziomie płynnej konwersacji ?" ------ Hahahaha serio nie widzicie, ze te swoje wypociny pisze ten frajerek, ktory pisal, ze pracuje na recepcji w hotelu? I chwalil sie zarobkiem 1000 funtow :D :D :D I chwalil sie ze ma iPhona a w pracy uzywaja tabletow do bookowania pokoju :D :D :D :D Nie no normalnie smiech na sali :D Palant tyle czasu siedzi sam, dziewczyna go zostawila po kilku latach zwiazku, bo sknera byl, zreszta szkoda nawet kobiety dla niego. I samotnik tak siedzi na babskim forum. Nieudacznik. :D :D :D :D Lepiej szykuj sie na ranna zmiane przy recepcji wiesniaku ;)

Gość gosc nie z recepcji
Widze ze masz uraz do chlopaka z recepcji ale uswiadmie Ci ze to nie ja. Co mnie przeraza, to to ze siedziesz na kafe 24/7 pod roznymi nikami, sama sobie odpisujesz na tematy poza tymi na kazdym topkiu dochodzisz do tego samego wniosku.:):):) Jest cos takiego jak psychiatra, idz do GP czym predzej bo juz toba nie za dobrze. ------------------------ -apropos mieszkanie to widze , ze zabolalo koleznake, bo jednak od coucilu sie wyprosili mieszkania, talatajstwo, ale co zrobic kiedy larwa zaeruje na mezu:/ @A to mieszkanko to ci kupiła mamusia, tatuś czy wyżebrałeś od państwa? Pochwal się ile lasek z mieszkaniem już złapałeś bo jak widzę to do tej pory żadnej. - juz pisalem raz na ten temat a TY dalej krowo nie pojmujesz co napisalem, masz Masz jedna szara komorke w tej pustej glowie. Szkoda czasu na rozmowe z toba.

Gość gość
No to przestan szukac tu swojego cienia,faciu zmieniajacy pseudonimy! I co to za rzucanie "krowami"-gdybys byczkiem chociaz byl :D Dlatego wlasnie wiele Polek woli obcokrajacow,bo z takim to nawet dnia spedzic nie warto.