Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość JowitaPINK
Ah, bo mi się mylą jusz wasze męże. Za dużo muj umysł nie spamiętuje a jusz dziś musiałam zapamiętac żeby się umyc bo zawsze zapomnę.

Gość Gruzylda
:D :D :D :D :D :D Dziewczyny popuściłam w majty :D :D :D :D a później puścił tusz :( Jak tak dalej pójdzie to się mogę odwodnić :O Jowitka Rysiek to jest mój i jest wierny jak pies, nawet z żoną nie sypia, a odkąd zaciążyłam i urosły mi cycuszki, to nawet z domu nie wychodzi, tak pilnuje :D Papatki śliczne idę do łużeczka, podobno w ciąży należy wcześnie kłaść się spać.

Gość angelica sweet mamuska
Hey laseczki :*. Moje psiapsiuleczki internetowe <3. Wczoraj byliśmy z moim Wiesiem na dorzynkach :):*. Zayebiscie było hihi:*. Grau taki fajniuchny zespuł nie pamiętam tytółu bo słabą mam pamięć ale takie sexi srebrne stroje miały chłopacy i śpiewali pięknie że na dyskotece klepiemy się w pupki hihi;*;*;*. Słuchajcie dziubaski, boję się o moją małą Jennifer :( jest w tym brzuszku i tam od środka coś mnie bije i lłaskocze... Strashnie się boję bo widziałam kiedyś taki program i tam dziewczynie z brzusia wyshedl kosmita. Myślicie że w brzuchu oprócz Jenny jest kosmita;(?? Mam nadzieję ze on jej nie zrobi kszywdy. I wpadłam na rewelacyjny pomysł!!! Wiesio włoży mi do psituni telefon i zrobi foteczke Jennifer. Lepsze niż USG 5D

Gość JowitaPINK
Dobry pomysł z tym telefonem. Tesz tak zrobimy. Ja to dzisiaj cały dzień płaczę bo mi się dwa rozstępy zrobiły. Jestem zamałana!

Gość angelica sweet mamuska
Jeju tak mi pszykro ;( lofffciam:* a co tfuj men na to?

Gość JowitaPINK
Narzyczony jeszcze nie monż. Nie pokazałam mu. Na razie zakleiłam tatułażem z gumy. A ciekawe gdzie Gruzelda i dziuńka?

Gość Gruzylda
OMG!!! Jowitka jak się trzymasz Kochana? To okropne co Cię spotkało :O Co teraz zrobisz, tatułaż wkońcu się zetrze, może idź zrób permenentny. Ja słyszałam że trzeba natłuszczać brzuszek żeby ich nie było, ja profilaktycznie nacieram się smalcem na noc i owijam brzuch bandarzem elastycznym.

Gość taabascco
Hej dziewczyny :) Dołączam się mam 29 lat jestem w pierwszej wyczekanej ciąży zaczęłam 9 tydzień i..... No właśnie boje się wszystkiego a najbardziej, że dziecko będzie chore. Czytam po necie głupoty o strasznych choróbskach nawet pisać się nie chcę... Też tak miałyście pomóżcie proszę....

Joł laseczki. Strasznie zapracowana jestem, szoping dla siebie i bobo, kosmetyczka, fryzjer, solarka, manikjur, pedikjur, inne ważne sprawy gonią :) Rumcio nie założył tego tematu, on nawet nie zabiera mnie do kolegów :O sam chodzi i wraca zadowolony..... Straszne, jak żyjesz z rozstępami!!!!

Gość JowitaPINK
Zrobię laserowe wypalanie tych 2 rozstępów. Becikowe trzeba jakoś sporzytkować przeciesz. A jak laser nie pomoże to przeszczep skóry?

Gość JowitaPINK
Lepiej na coś konkretnego np nową treskę albo nowy tatuarz z sercem i napisem Rumcio.

Gość gość
przeciez nie mozna chodzic na solarium jak sie jest w ciazy pogielo Cie?

Gość Gruzylda
Jak to nie można? To ciebie pogieło :D

Gość mamusiafasolkiamandy
Solarium jest wciazy dobre dla baby. Nie jest mu zimno, bo ja czytalam ze onto caly czas w wodzie siedzi :( bidulek :( jak tam dziewczynki? My za bedzikowe to madzorke lecim :)

Gość angelica sweet mamuśka
muj sposoup na roztempy : smaróje się smalcem, a jak nie mam to olejem (ale pożądnym, np Kujawskim, albo olwią z olwiek a nie gunwem z biedronki!!!) owijam się folią sporzywczą i jest fajnie!! działa mimo moich 4 kg na plusie zero rozsempuff!! A tak solarium dla bejbi jest zdrowe, ale krucej. Także ja chodzę tylko na 40 minót żeby Jennifer nie zashkodzić! Bejbikowi jest cieplutko. Matko jak to w wodzie? A ono się tam nie utopi ????!!!

Gość Rozowa landrynkaaa
Hej lasesitki moje kofane :* Jowitka tak mi przykro, ja bym sie hyba zaplakala jakbym miala rostepy :( :( trzymaj sie kochana i bondz dzielna. Dziewczyny moje drogie, ja jak ide na solarium to zaklejam palsterkiem pempek, bo wiadomo ze przez pempek najwiecej tych no... Tych zlych promieni wpada i bejbik moze sie urodzic i miec problemy z muzgiem! Takze uwazajcie! Pierwsze slysze zeby moje dziecko w jakiejs wodzie plywalo. Przeciez od tego sie skura marszczy brzydko i jak ono bedzie wygladac? Nie nie, cos pokrecilyscie...

Gość jestę w pierwszym miesioncu
mogem dolonczyc? tyko jutro z ranca napisze, bo tera jestę zmeczona i mi się pisac nie chce. Mam na imie emma i bende miec curke dzesike. do jutra moje slitasne przyjaciolki. mam duzo pytan odnosnie fasolinki.

Gość gość
hahahaa nudzi sie Wam ??? :D czy Wy tak na serio hahhaa

Gość KsiaMarkowskaZbudnek
WItajcie, jestem na etapie robienia wyprawki znacie może ten sklep? kupował ktoś już w nim http://sklep1367835.home.pl ?

Gość JowitaPINK
Nie było mnie długo bo siedziałam pół dnia w wannie i rozstępy pumeksem zcierałam. Teraz mam wielki stróp. Podobno jak odpadnie to razem z rozstępami. Tak słyszałam. Co u was? Jak wasze fasolinki? Czójecie jusz ruchy?

Gość mmammusia
Dzieffczyny co u was? Chce poslac dziecko do przeczkola i sie ze mnie smiejom!

Gość dziunia w ciąży autorka
dlaczego?

Gość mmammusia
Nie wiem. One glupie som! Mowia,ze mowi sie przedszkole. Ale to glupio brzmi! Zawsze bylo przeczkole. Idiotki. Dziunia jak twoje rozstepy? Znikly?

Gość JowitaPINK
To ja miałam rozstempy! Znikły ale mam tam bliznę od pumeksu.

Gość dziunia w ciąży autorka
lasencje mam rozstępy? cusz zrobić? zmieniłam ojca dziecka, mam teraz Dżona, ale się boję, że jak zobaczy rozsępy to mnie zostaffi