Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość gość
hahahaha jaki z***bisty temat :D:D:D najgorsze jest to że takie tępe dziunie są naprawdę hahah

Gość Andżela 24 latka
Pewnie ze jestesmy naprawde :) i oooo psheprasham bardzo ale tepe nie jestesmy! Raczej sexy ostre kociaki prawda laski?

Gość gość
dodałam temat do ulubionych piszcie dziunie hahah pośmiałam się

Gość gość
no z głupoty tlenionych blondi

Gość Andżela 24 latka
No i co nas obrazasz anonimie? Ja wcale nie jestem tleniona maluje wloski rozjasniaczem ale nie woda utlenina :o

Gość gość
hahahahah nie no spoko za jeb iste jesteście

Gość Andżela 24 latka
Bo ja jestem z***bista to jest sprawa oczywista :)

Gość polna rosa na betonie
ale masz żart dziunia

Gość Andżela 24 latka
Powiem wam w sekrecie moje kochane.. Moj brayanek mial naturalnie rude wloski :o nie wiem cholera po kim , ja blondi , endrju brunet... No ale farbuje brayankowi na czarno zeby sie nikt z niego nie nasmiewal w pszeczkolu

Andzela musiałaś się puszczać z jakimś rudym

Gość najlepsza dziunia w mieście
Kochane jesteście :* porozmawiam sobie dziś z moim Misiaczkiem i dam Wam znać co wybraliśmy :) Ile planujecie bobasków? Ja jak pisałam mam już jedną Amelcię teraz spodziewam się kolejnego :) Misiaczek i ja chcemy mieć 5 :)

Gość Andżela 24 latka
To prywatna sprawa :o nie puscilam sie z zadnym rudym kolesiem... Przynajmniej nie przypominam se

ja wam zdradze tesh sekret, ale się nie śmiejcie - PRACOWAŁAM jako sekretarka kiedyś, wiecie mama mi załatffiła fuchę i shef mówi: pani wyśle faks do kowalsiego i wysłałam, a potem menda znowu przylazł i mówi: proszę jeszcze wysłać do andrzejczuka :O a w firmie 1 faks, który wysłałam... wylali mnie, nie wiem za co... chyba dlatego że shef się skompromitoffał

Gość Rozowa landrynkaaa
Jejku ja to bymcchyba ze wstydu umarla jakbym rude bejbi urodzila :( ale u nas to nie grozi bo ja farbuje na blond, muj misiek tez na blond to nie ma szans na rudego :) Dziewczyny bylam na grilu u znajomych bylo ahhhh :) jak tak sie fluidem wymazalam to wam powiem brzuch sie ladnie prezentuje. Misiek byl zachwycony :) no bo rozowe leginsy zalozylam i do tego taki topik kruciutki tez rozowy, no mowie wam cud miud malinka mniam :) ale juz zmeczona jeste.

Gość Andżela 24 latka
Moze wylali cie za to ze faks nie doszedl na czas... Apropo ja jestem calkiem niezla w dochodzeniu na czaas :D

Gość Andżela 24 latka
Moj brayanek nie jest juz rudy :p dzisiaj rano np robilam mu odrosty

Gość angelica sweet mamuśka
oj dziewczyny pracowita sobotka za mną! rano byłam u fryzjerka rozjaśnić włoski i odrościki co by nie było, że ja nienaturalna jestem hihi! Potem przedłużanie włosków, doklejanie sztucznych rzęsek, tipsiki na dłoniach i stópkach of course wszystko róż! Potem solarium, ale, żeby nie zaszkodzić mojej małej Jennifer tylko 40 minut :( A wszystko za kasę tych wieśniaków którym muj wiesio spszedał kradzione bryczki hihi :) a teraz piję sobie piwko bo to ponoć dobże na pokar mdziała!

Gość mamusiafasolkiamandy
Czesc dziunki :) ja wczoraj juz dluzej nie moglam pogadac bo zbysiu z silki wrocil zmeczony I mu masaz robilam :P cos ostatnio pozno wraca I taki zmeczony bardzo. Mowi, ze wiecej cwiczy bo zaraz rok szkolny sie zaczyna. Bo on w szkole pracoje. Jako ciec u musi byc representing byc bo to szkola prive jest ;) taka wyrzsza swera :) jak sie kompil pozniej to zaglondlam mu w telefon, tak dla pewnosci, no wiecie o co chodzi ;) no I wiecie co? Mamy identyko gust do imion :) moj zbyniu!! :) znalazlam w telefonie cala liste jego ulubionych imion dla dziewczynek :) obok byly jakies numerki to pewnie kolejnosc od najladniejszego do najbrzydszego :) byla jessica, pamela, monika, ada I moja ulubiona amanda :) na pierwszym miejscu!!! :) mysio - pysio ma taki sam gust jak jego pipcia. A to pifko to dobre na mleczko dla bobaska. Tez pijam :)

ta od fasoli ej to są kochanki twojego zbynia hahah on się z nimi pieprzy i cie zdradza..a ta głupia mysli że to imiona ulubione hahhaa

Gość gość
Gratuluje pomysłu ! Supre topic!

Gość gość
Polna ty to jestes tepa dzida. Powinnas miec w niku sam beton :) jak by to byly kochanki to by nie wpisywal w telefon tam gdzie ulubione tylko pod pseudomami tam gdzie taka ksiazeczka jest. Ty to pewnie ruda jestes co nie? :)

hhahah poprawiłaś mi humor haha

Gość mamusiafasolkiamandy
Znowu zapomnialam sie zaliginic :) kurna krejzolki co tu taka cisza. Do kosciola zescie poszly czy jak?