Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość mamusiafasolkiamandy
I po co beton bylo sie tak spinac :)? Trza bylo pomyslic najwprzod a potem sobie podsmiehojki robic. Musialam ci tlumaczyc, znowu zapomnialam nika I zbyniu musial interwenic :)

Gość polna rosa na betonie
nie no jasne że masz racje jesteście takie zajei.ste że chyba do was dołącze dziuńki :D hahah

Gość Gruzylda
:D Hejka Ja byłam po wczorajszych zakupach tak padnięta, że padłam na twarz :O cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i w związku z tym rano musiałam się znów malować, bo cała twarz została mi na poduszce. Wiecie dziewczyny jak to jest nie, no tak się wkurzyłam, a mój Rysiek chciał mnie pocieszyć, że nie muszę się malować, bo on mnie lubi naturalną :D (och te chłopy, jeszcze wieżą :D ) a ja dziesiąty raz tłumacze: Rysiu jak ja sobie nie namaluję oczu i brwi (bo te po eksperymentach z pensetą, są już w zaniku :( ) to ludzie mi w cycki patrzą, bo nie mogą znaleść oczu! No więc się już wyszykowałam i jestem gotowa i jedziemy na obiadek ;) Lofkki i kisski

Makijaz najwazniejszy :) ja to sie wycwanilam I teraz robie 2 razy szybciej :) jak zbyniu jeszcze na budowie robil to p*********il swojej pipci takie cos na co on mowi spahelka :) kurna dziolchy rewelka. Musialam ino podklad w wieksze wiadro przeniesc bo tamta spahla szeroka bardzo I dwa mazniecia I maska zrobiona. Ino jak sie usmiecham to troche dziwne odglosy wydaje :)a I trza bardziej brwi podkreslic ale mazaki z karfura sa super do tego :) nie pij na tym obiadku tylko koli bo to ponoc duzo kalori ma :(

Gość JowitaPINK
Aaa to muj tesz ma imiona dla dziewczynek ale na paragonach i serwetkach. Pewnie jak mu wpadnie do głowy pomys na imie to odrazu zapisuje gdzie popadnie zeby mu nie uciekło. Co porabiacie laski?

Gość gość
Jakie p******e jesteście. nabijacie się z kobiet które mają dzieci :O A wy pewnie dzieci nie macie :P Idiotki głupie

Gość gość
A te wasze błędy ortograficzne porażka :O Dobrze,że szkoła nie długo. To wrócicie,będzie mieli czas na naukę. W szczególności popracujcie nad językiem polskim(pisownia). Tępe dziunie :D

Gość JowitaPINK
Jakie błendy? Tu rzadnych błendow nikt nie robi tylko jak sie z komurki pisze to tak wyhodzi.

Gość Gruzylda
Mamusiafasolki zarąbisty pomysł dzięki :D, ja mam taki patent że robie raz a porządnie, ale później muszę óważać żeby się nie starł, a i tak co trzy dni poprawki muszem robić :( a co to będzie jak dzidzia przyjdzie :O podobno zabiera tyle czasu, że ciężko na solarke wyskoczyć :( Pogrzebałam trochę w necie i znalazłam jeszcze lepszy i szybszy sposób prosto z Azji, te kobitki to są pomysłowe :) http://www.youtube.com/watch?v=fsSCNCY0iQY

Gość Gruzylda
Do gości wyżej Tak ja nie mam dziecka jeszcze, bo jest w brzuchu, dlatego tu jestem, żeby się od doświadczonych kobitek nauczyć się macierzyństwa :D

a ja robię makijarz i spryskuję twarz lakierem do włosów :) byłam dziś na festynie, ubrałam sobie szpileczki 20 cm, krótką różową kiecusię, natapirowałam włoski, makijarzyk, ludzie się dziwnie paczali............ było tam studjo tatułarzu, takiego co schodzi po dniu, to chciała spróbować na pipusi, ale nie chcieli zrobić :O wiocha, co?

Gruzylda ja utwardzam lakierem do wlosow :) nawet tydzien mi mej kap sie trzyma :) odradzam lakier do drewna.

Dziunia no patrz takie same pomysla mamy :)

Dziunia a moze dlatego ze pipka ogolona? Moze na klaczkach tatu sie lepiej czyma?

Ja zapomnilam ze ty masz cc. Ja bede rodzic normalnie I sie gole bo bedzie mnie baby ciagnac za wlosy I beda mi lzy leciec przez to z oczu I jeszcze sie kurna mi mej kap rozmaze :(

Zbysiu zalatwil mi dwa szewki extra ;) jak dziewica bede :D

Gość gość
Boskie jesteście!!!!! :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :-D :-D :-D

rumcjas poszedł do kolegi, ostatnio często tam przesiaduje, ale w takim humorku wraca, że nie mam nic przeciwko :) ja jestem zmenczona :( ciąży mi brzuszek, choć próbuję go zgubić, ale nie da rady.

Moj to sie nawet cieszy z tego mojego brzunia. Zawsze ma na czym browca postawic :)

Gość JowitaPINK
Ja se przed porodem zrobie makijarz permamemtny rzeby mi nie spłynol przy porodzie.

już nawet śmieszne nie jesteście co pomysły wam się skończyły?

uważaj co mówisz dziuńka i do kogo bo ci zaraz te tipsy odpadną.a wieśniarą to jesteś ty i do tego nieumiejącą pisać ...

rosa, jakaś niekumata jesteś. muszę się zajmować rumcajsem, bo ze względu na brzusio chce mnie zostawić :O teraz mam chwilę, bo poszedł do kolegi, zgdziłam się, bo jak wraca, to ma dobry humor :) a pisać umiem, bo byłam najlepsha z dyktanda, kochnie :) loffciam

on niechodzi do kolegów tylko na lachony . dlatego taki zadowolony wraca sorry już mu się niepodobasz

albo Twoja fasola będzie mieć rodzeństwo bo rumcajs zrobi kolejną fasole