Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość Andżela 24 latka
tak tak ale tylko teej smakowej :) wgl dziunia mialam sie cb zapytac i ciagle mi z glowy wylatywalo.. Jak zrobilas ze masz niebieski nick? Mozna zrobic rozoffy?

Gość JowitaPINK
Ale mnie w konia zrobiłyście! Pytałam mamę o to czy jak po ciemku robiłam bejbika czy będzie czarny. Powiedziała rze gdyby tak było to by moja 10 rodzeństwa i ja tesz byśmy byli czarni, bo jak kiedyś prund wyłanczali to oni robili dzieci i rużowe były a nie czarne

Gość JowitaPINK
Heloł! Na dyskę wszystkie poszłyście?

Gość Andżela 24 latka
Haha mama cie w ciula robi kochana :D ja mam zawsze racje!

Gość Mamusia bejbusia
Bosheeee, dziecko będzie czarne jak w ciąży je się dużo czekolady i pije kawę bez mleka. Sprawdzone, moja mamcia tak robiła i brat jest czarny :)

rumcajs zrobił nibieski nik, bo ktoś się pdshywał. nie wiem czy można różowy, boję się zapytać rumcajsa bo on na mnie zły, wiecie, że brzuh rośnie :(

Gość gość
jestescie boskie, poprawilyscie mi humor, 11stron lyknelam w pare minut, piszcie, piszcie! :)

Gość supersexymama
dziunia kumpelo! zla jestem na ciebie. nie poznalas mnie:(na innym topku. przeciez dzieki solarium zaszlas! tak mi sie wydawalo. kochane mam problem. nie dawalam moim bejbikom trawy a one na zielono kupe robio. bo przeczytalam,ze kolor kupy to od rodzaju jedzenia. moze czekolady im dam?

Gość mamusiafasolkiamandy
Boshe dziolhy ale sie za wami stesknilam!!!! :) mnie znowu powarzne tematy ominely. Ja dzisiaj stluczke mialam swoim mesiem!!!! No stoje na swiatlach, pacze w lusterko a mnie sie szminka rozmazala!! Kurna dziewczyny no masakra jakas!!! Zanim znalazlam w swojej torbie szminke, jeszcze jakies idioty mnie rozpraszali bo im sie na zabawe zebralo I trabic zaczeli. Z poczatku to myslalam, ze na mnie ;) na fajne foczki to zawsze trabia ale se mysle, ze dzis to nie bo ja bez tej szminki na ustach :( jak sie umalowalam to ruszylam. Czerwone bylo ale przecierz ja w ciazy to uprzywijejowana I mam pierwszenstwo. A tu kurna ham niewychowany przywalil mi w bok mesia I na mnie jeszcze krzyczy, ze jak ja qurwa niby zle jezdze!!! Pacan!!! Sie ustepyje ciezarnym. Zadzwonilam do zbycha I zalatwil sprawe. Zbychu to umi zalatwiac sprawy. Jak w ogole te fasolindy wasze rosna? Buziaczki moje mordeczki

Zapimnialam zapytac, macie jakies dziwne checi na jedzenie. Ja na tej diecie, chleb na raz a potem woda I wczoraj kurna tak mi sie cos chcialo mocno I w koncu zbyniu swojej pipci zrobil pol kilo taternika z dwoma jajcami. Zjadlam wszystko!!! Normalnie nigdy takich rzeczy nie jadam!!!

Gość Andżela 24 latka
O boshe to straszne :o przeciez usta zawsze musza byc uszminkowane :o wiecie co dzisiaj mi baba nie pozwolila wejsc na solarium :( powiedziala ze w ciazy nie wolno... A co ona sie zna , nie chce zeby moje bejbi bylo blade :o a ta do mnie z ryjem.. Myslalam ze sie pobijemy ale mialam swiezo zrobione tipsiki i szkoda mi bylo polamac... Znacie jakies domowe sposoby na opalanie? Piekarnik odpada , za maly :o

Swieczki? Tylko trza uwazac coby sobie tapira na grzywce nie zjarac

Gość Andżela 24 latka
Mnie ostatnio Endrju wzial na miasto cos zjesc :) powiedzial ze idziemy na suszi jakies :o ale jak zobaczylam ze podali mi surowa rybe to powiedzialam ze nie zaplace i dlaczego tak traktuja klientow , masakra szkoda gadac... Ach ten Endrju.. Uslyszal gdzies w tv ze bogaci to jedza a naas potraktowali jak wiesniaki jakies ktore nie zauwaza surowej ryby :o

sexymama, sorry, lalunio, jestem smutna, dlatego Cię nie poznałam, psiapsióło moja! mamusia, ale masz przygody..... na mnie często trombią :) Dziś byłam w restauracji, chciałam szklankę wody, powiedzieli, że nie ma, to ja że wtedy dwie i nie chcieli i spżedać :O

Gość Andżela 24 latka
Ej dziunia nie zeby cos ale zrobilas blad... Pisze sie spszedac :)

Gość Andżela 24 latka
No ja czasem jak nie zapomne zuje gume i wystarczy :) ale ostatnio jak bylam w odwiedzinach u tesciowej to zobaczylam taka sliczna szczotke do zebow :) tylko troche duza i nie wiem czemu stoi obok sedesu... No moshe taki wystroj :) i wklada sie od razu do kubeczka na wode :)

Gość JowitaPINK
Zielone kupy to mogą być od sałaty. Tesz tak czasem mam. A pracujecie czy na zwolnieniu bo ja jeszcze pracuje ale jusz zmenczona jestem.

Gość JowitaPINK
Ale świnia z tego pacana co ci mamo fasolki amandy nie ustąpił. Ja to se myśle że on z daleka to nie widział rze ty w ciąrzy! Ale mógł potem przeprosić

Gość Andżela 24 latka
Jak mozna pracowac :o my kobiety powinnysmy lezec i pachniec

Gość najlepsza dziunia w mieście
ojć dawno mnie nie było ale sporo się działo :) Wpadałam zapytać o radę jakie imię dla mojej fasolinki lub fasolka - bo my jeszcze nie wiemy co będzie przypomnę, że mam już Amelcię więc Amelcia 2 odpada :)

Gość Andżela 24 latka
Ryż :D

Gość gość
Co za idiotyczne slownictwo " dziunie"