Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popadliśmy w długi przez moja rodzinę

Polecane posty

Gość gość
tak los jej to wynagrodzi, kolejnym kopniakiem w d*pe:D, a jak masz zamiar isc do psychologa, ktory to jest nastepny zlodziej i po wydaniu na niego ok 2tys zlotych w zawaulowany sposob, milszy powie ci to samo co my :D

Gość gość
nie oceniajcie... jak byscie znali moje życie to wiedzielibyście, że z odcięciem pępowiny nigdy nnie miałam problemu chciałam zyc uczciwie, w poczuciu, że nikomu krzywdy nie robie i że nikt przez mnie nie płacze, przez to dostałam nie jednego, ale kilka kopów w d**ę i co? jestem twarda baba ale taka miękka...

Gość gość
czasem tak bywa, ze za dobre chęci słono się płaci znasz piosenke HEY o wróblu? "naprawdę chciałam dobrze..."

Gość gość
w czym jesteś twarda ? I na czym polega wedlug ciebie odcięcie pepowiny ? Piszesz że mąż należy do ludzi którzy szanują innych czyli mam rozumiec że twój maż w dalszym ciągu ma szacunek dla swoich teściów- złodziei ? Nie potrafisz się rodzicom stanowczo postawic i wyegzekwowac od nich waszych pieniędzy więc na czym polega twoja "twardośc " ? I jeszcze jedno pytanie , czy tobie nie jest po prostu wstyd przed wlasnym mężem że was twoi rodzice okradli a jeszcze wiekszy wstyd że ty jako ich córka a jego żona nic z tym nie umiałaś zrobic ?

Gość gość
wstyd mi

Gość gość
matka starzy samobójstwem - rozumiesz debilu czemu jestem taka frajerką?

Gość agan123
to co ci dokładnie powiedzili rodzice jak się upomniałaś o kase?? i jak na zareagowałaś??

Gość gość
nieważne, wychodzę z tematu, bo nie o tym miał być ten wątek...

Gość gość
dlaczego debilu ? Bo ośmielam się zadawac niewygodne pytania ? Debilem to raczej w tej sytuacji jesteś ty autorko - bez obrazy , straszy samobójstwem i co w związku z tym ? Od straszenia do wykonania to jeszcze daleka droga to raz - dwa , macie wszyscy w tej rodzinie baaaaardzo toksyczne relacje i tak długo jak to do ciebie nie dotrze i nie zerwiesz calkowicie z nimi kontaktów bedziesz te chore toksyczne relacje przenosic na swoje dziecko , swojego męża , tego chcesz ? I już naprawdę kij z ta forsą , nie odzyskasz jej , ale po co utrzymywac stosunki z tymi ludzmi których tak szumnie nazywasz rodzicami ? tylko błagam nie wyskakuj mi tu z teorią że to dla dobra twojego dziecka , bo dla jego dobra to będzie jak ich nie bedzie oglądał wogóle

Gość gość
No jasne , tupnij nóżką i się obraz , albo inaczej - strzel focha jak twoi rodzice , dalej nie widzisz podobieństw ? Bo ja coraz większe

Gość gość
racja, i od tych podobieństw całe życie uciekam....

Gość gość
Ale wiesz że nie uciekniesz jak nic w swoim życiu nie zmienisz ? Nie jestem twoim wrogiem , piszę chamsko bo wiem że czasem taki kubeł zimnej wody potrafic do kogoś dotrzec , że zobaczy wtedy to czego widziec nie chce Odejdz od komputera i zastanów się sama nad swoim życiem , nad tym że masz nową rodzinę za którą teraz odpowiadasz , masz dziecko które musicie wspólnie z mężem ukształtowac , musisz miec na to siłe , ale także na to żeby to co zepsute ze swojego życia wyrzucic własnie dla jego dobra pomimo tego że to może bardzo bolec , znajdz w sobie siłę na spokojną i szczerą rozmowę z rodzicami że zawiedli na calej lini jako rodzice , teściowie , że za to co zrobiłaś dla nich nawet nie usłyszałaś dziękuję a wrecz przeciwnie dalej ci mieszają w życiu i ciebie obarczają winą więc dla twojego zdrowia psychicznego i twojej rodziny dopóki się do błędu i złodziejstwa nie przyznają nie chcesz się z nimi widywac , zacznij myślec o sobie , mężu dziecku a nie o całym świecie bo wszystkim nie pomożesz

Gość gość
tez masz honor:D jak cie sie mowi prawde w oczy, ze jestes frajerem, to tez pokazujesz honor :D