Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze realne wyobrażenia dobrej pracy

Polecane posty

kochana, ale jestes zabawna;-DD skończyłam pisać mgr!! fajnie, nie? zaraz zasiadam do dalszej pracy- bo ja mam jeszcze dwa egzaminy i obronę;-)

zabawna- to dobrze!!!;-) Arecki- dzięki- o konstrukcji typu cleft w jezyku angielskim;-p filologię angielską i romańską studiuję Kinga- uuu...to z Toba pogadać można;-) Oglądałaś Sekretne Okno? Misery? co jeszcze oglądałaś na podstawie Kinga? Jest jeszcze coś, ale mi wyleciało z głowy właśnie./..

ale zabawnie to wymyśliłaś, hihi to znaczy fajnie;-) to pseudo masz ulubiony film na podstawie jego opowiadania?

u. Kobietki to ja nie mam polotu z wami. Bo ja to bardziej techniczne sprawy opanowywuję. W tym topiku mamy nową z zapałem do pracy i pomysłami koleżankę. Iza trzymam kciuki.

Oglądalam Misery i podobała mi się, poza tym Dolores Clairborne, Lśnienie i to o dziewczynie z okresem :p ale podobała mi sie tylko Misery i jeszcze Zielona mila też była ok i Skazani na Shawshank. Najgorsza była Christine :p ale mnie nie słuchaj bo ja zawsze uważam że filmy są gorsze niż książki ;)

O to fajne te Twoje studia :) na pewno ciekawsze niż moje ekonomiczne :o Arecki sprawy techniczne bardzo sie w życiu przydają, zwłaszcza u faceta takie umiejętności są bardziej cenne niż znajomość Kinga :) np taka umiejętność obsługi żelazka...:D

kochana. Ja prasowania to się w wojsku nauczyłem. Piec ciasta w podstawówce,a jak miałem małe dzieci to i szyć ubranka się nauczyłem.

Arecki- nie zginiesz;-) studia sama wybrałam sobie i jets ok, a jak na tym wyjdę, to się zobaczy ojej...nie wiedziałam, że to aż tyle Kinga;-00 wow... ale co o dziewczynie z okresem??? muszę zobaczyć~!!!

powiem ci że ja od kąd pamiętam,to podchodziłem do sprawy tak. Jak ktoś to wymyślił i zrobił, to ja przynajmniej muszę umieć to naprawić. A czasem ulepszyć. Synowie po mnie to przejeli. Szkoda tylko że do muzykowania żadne nie ma natchnienia

poszukam- Kinga- Arecki to jest superman, z każdej rozmowy to wynika'-DD ja go tak chwale, że aż sie boję, żeby mi kiedyś odpisywać nie przestał, bo jeszcze pomyśli, że jakaś zboczona jestem;-DD on wszystko wie, ma osiągnięcia, wiedzę, kompetencję i jeszcze jest romantyczny. Potencji też mu nie brak, skoro tyle dzieic natrzaskał;-pp hihi

O i jeszcze muzykalny :) oj Arecki, Arecki ;) 👄 Hmmm aż mi wstyd, ale ja o nikim tu nic ni wiem, odpisuję na posty, pamiętam niektóre nicki, ale bardzo mało kojarzę kto co pisze :o kiedyś było inaczej, wczuwałam sie...a potem zauważyłam że nie warto.

ja tylko trochę pamiętam nicków widzisz- już nie odpisał, hahah;-)) jak będę miała chłopa, to będę go kochać i nauczę się gotowac jego ulubione rzeczy, poproszę o listę i zrobię;-)

to zależy z kim się rozmawia.dzisiaj tu się trochę zasiedziałem bo spodobało mi się podejscie autorki do pracy.do życia bo takich ludzi szanuję.

Gość kicia5258
ja tam bym poszla na tancerke w klubie go go , na pare lat , odlozylam bym troche kasy i cos swojego otwarla, poszlabym ale po pierwsze matka mnie zajedzie psychicznie bo mysli ze to jakis burdel a po drugie wiara bedzie gadac pierdy ze sie puszczac i ze jestem jakas prostytutka chociaz to nie ma nic z tym wspolnego!!!

wasze wypowiddzi też mi się podobają. Tylko niedawno chyba pod izę ktoś się podszył bo to nie był ten język.

Heloiza ja Cie naprawdę cienko widzę :D do chłopa trzeba z kijem i popędzać a nie smakołyki podstawiać :D chłop ma się cieszyć jak raz kiedyś coś ugotujesz, to ma być ŚWIĘTO inaczej po tygodniu przestanie to doceniać :o . Arecki mi się podejście autorki też podoba :) ale czasem trudno utrzymać się z tego co się lubi robić :) zresztą mnie np rodzina chyba by wyklęła gdybym zajęła sie tym co lubię, bo do tego nie są potrzebne studia i to wstyd mieć taką pracę :o więc nawet o tym nie myślę :o

Arecki- pamiętaj, że się pode mnie podszywają. Patrz głównie na mój nick jak jest na niebiesko, mnie tu prawie nikt nie lubi, pamiętaj Kinga- eeeej....ale ja bym chciała rozpieszczać faceta, moja babcia też zawsze mawiałą- że ona to lubi jak sobie chłopy wypiją;-)))

Gość gość
a ja nie mam marzen dla mnie praca to mus, laze tylko dla kasy naszzescie mam prosta fizyczna nie musz e myslec i to w niej lubie kasa dobra,, wrecz b dobea ale nie w pl nie jestem ambitna len , lekkoduch nic nie umiem robic i nie lubie robic to raz a dwa chodze tlko aby zarabaic was podziwiam ze tak sie angazujecie tu gdzie mieszskam nie ma naciksu na kariere, ludzie pracuja wychodza zapominaja polceam irlandie

Gość gość
a ja nie mam marzen dla mnie praca to mus, laze tylko dla kasy naszzescie mam prosta fizyczna nie musz e myslec i to w niej lubie kasa dobra,, wrecz b dobea ale nie w pl nie jestem ambitna len , lekkoduch nic nie umiem robic i nie lubie robic to raz a dwa chodze tlko aby zarabaic was podziwiam ze tak sie angazujecie tu gdzie mieszskam nie ma naciksu na kariere, ludzie pracuja wychodza zapominaja polceam irlandie ps dodam ze najchetniej bym nie robila nic nie nawidze obawizkow i szefowania mam nadzieje ze urodze 3 dzieci i bede siedziec latamiw domu a maz bedzie bogaty

eee...a Ty swojego nie rozpieszczasz? oj źle, źle... chciałabym mieć chłopaka, jak nie wiem co;-(((