Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Chyba nic nie pominąłeś.Wyszykowałam sobie paszczę do stomatologa i znikam.Boję się kanałowego 😭, choć to miało być nie na 100%.Odezwę się.:)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Karolu, czemu wieczorem siedzisz na kafe a nie ze swoją kobietą? U stomatologa było znośnie , ale długo.Uniknęłam kanału, ale siedziałąm chyba godzinę i dostałam znieczulenie duże jak nigdy.Nie zdarzyło mi się wyjść od stomatologa tak wesoła. Nie wiem, co oni dodają do tych znieczuleń.

Liga "mistrzów" była i oglądałem mecz :) Czasem tak bywa :) Szczęśliwa od dentysty wyszłaś? To co on Ci tam robił? Ja może i nigdy smutny nie wychodzę, ale żeby radosny? :) Jak mija dzień?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Dzień to już właściwie minął.Nie miałam dziś czasu na wiele.A teraz siedzę i jeszcze obiad gotuję na jutro.:(

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
a radosna wczoraj wyszłam, bo tak zadziałało znieczulenie.Zupełnie jak po kielichu.A stomatolog pytał, czy może jeszcze tego znieczulenia dołożyć.Takiej reakcji to ja jeszcze nie miałam.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Karolu, myślałam, że się nie spotkamy dziś :( że jesteś z nią. A mieszkacie razem?

Gość gość
wszystkich zainteresowanych urozmaiceniem zycia erotycznego zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

no widzisz, gdybys napisala na maila to nie mialabys tych obaw :) a tak na poważnie mieszkamy, mieszkamy :) o ile mozna to tak nazwac w ostatnim czasie... tez sie ciesze ze sie tu trafilismy dzis znowu :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Nie chcę Cię martwić, ale nie wygląda to najlepiej.Początek związku kojarzy mi się ze spędzaniem czasu, wręcz zamykaniem na inne osoby.Potem to z czasem przechodzi.Tymczasem Ty już teraz szukasz kontaktu z innymi.To źle wygląda.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Jestem zmęczona.Nie mam dziś pomysłu, o czym tu pisać.Nie za bardzo chcę od razu przejść na mail z uwagi na to, co było.Wiesz, co mam na myśli.Nie było to korzystne dla mnie.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Ja jeszcze muszę poczekać ............wiesz, kuchnia.Jeszcze nie wszystko ogarnięte do końca.Jak chcesz , to idż spać.:P Może słowo "boję" nie do końca tu pasuje.Potem już próbowałam z kimś pisać, ale zastanawiał mnie sens tego i sobie darowałam.Łatwo potem się pogubić w tym wszystkim, a nie zawsze trafi się na kogoś , kto jest odpowiedzialny za uczucia, które w kimś wzbudza.I nie piszę tu o jakiejś miłości.:P

ja w zasadzie tez jeszcze troche nie ide :) zupa musi nieco ostygnac i musze do lodowki schowac zeby sie nie zepsula zanim wrocimy z pracy :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
lojalnośc, przyzwyczajenie, przywiązanie

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Tamto pozostawiła ślad i tyle.A Ty ? Dlaczego nie masz teraz oporów? To już dawno było i może dlatego.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Ale pamiętasz............ja mam to od ok 3-4 miesięcy.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Człowiek się uczy całe życie............powinien na swoich błędach, stąd moja ostrożność.

Gość gość
Ja lubię pieścić c*pkę palcem zaglądając jej w oczy wtedy widać czy kobiecie się podoba i jakie stany erotyczne osiąga :-)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Ależ rozbawił mnie ten gośc powyżej................biorąc pod uwagę to, o czym teraz piszemy , to pojaawił sie na rozluźnienie nieco.:D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Właśnie popełniłam jeden z największych grzechów kobiecych o tej porze.............😭 pożarłam cukierka....czekoladowego :P

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Dobranoc.