Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Gość Robcioo
Uwielbiam lizać c*pkę mojej, ona zawsze nie może się nadziwić co mnie tak nakręca w tym lizaniu...bo jak tylko mi podsunie c*pkę to ja szaleje jak opentany:) czasem ma mnie dość bo jestem tak zachłanny, że zaczyna ją łaskotać i ucieka ode mnie. Faceci co nie lubią robić minetki może kutasa pociągnijcie?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Gdańsk, nie wygląda to jednak dobrze.Myślisz, że żona się nie domyśla? Żadn a normalna kobieta nie wytrzymałaby takiego układu.No chyba , że sama ma coś tam na sumieniu. Witaj Karolu.Życzę miłego dnia .:)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Jakieś tam swoje imię mam, ale ponieważ jestem na forum, więc na razie wolę być nią.:P

no ale mi chociaż możesz jakoś zdradzić hm? wyślij w mailu tylko imię, obiecuję, że nie będę pisał dopóki nie dostanę od Ciebie drugiego maila. :) Jak mija piątek wogóle?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Normalnie.............piję kawę i załamuję się na myśl o pracy.

ja już mam piątkowy, weekendowy nastrój :) planuje romantyczny wieczór na dziś :) ale w pracy jeszcze niestety trzeba siedzieć...

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Masz żonę czy dziewczynę? Bo jakoś tak nie napisałeś o tym wprost.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Wczoraj też miałam plany, ale popatrzyłam ....mój jakiś taki zasmarkany........odechciało mi się.Jeszcze by mnie zaraził :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
U nas to się mówi żartobliwie, że na przeziębienie wskazany jest okład z młodej piersi.Zawsze mu powtarzam, że gdzie ja taką teraz mu znajdę.:D

a jaki masz rozmiar stanika? zamiennie mogą być pośladki, pamiętaj o tym :) a jak dobrze usiądziesz to może cię za to jakoś nagrodzi ;) to tak a propos tematu tego wątku :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No proszę...................młode toto a już takie zboczone.:P Starszą panią pytasz o rozmiar stanika? Szok.............masz jakieś dewiacje? :P

nie znam twojego imienia, nie znam twojego wieku, nie wiem jak wygladasz...w tych okolicznosciach nie ma mowy o zadnych dewiacjach :) nie sadzisz? swoja droga nie uważam tego pytania za dewiacje :) i na zakończenie dodam, może i jestem trochę zboczony, ale wszystko w granicach przyjętej normalności ;)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No jak to? O wieku już wspomniałam, przy okazji pytania Cukierka.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Po 30-stce, młodzieńcze. :P

po trzydziestce - 31 czy po trzydziestce - 39?? nie przesadzaj z tą różnicą wieku tak, to nie jest tak dużo przecież :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No jeśli byłeś prawdomówny, to między nami jest 10 lat..............na moją niekorzyść 😭

masz 37? kiedyś byłem z kobietą, która teraz ma 36 w tym roku więc jak widzisz, nie taki diabeł straszny. Jesteś młodą i na pewno zmysłową i pełną seksu kobietą, więc nie wmawiaj sobie tej starości...w twoim przypadku to jak urojona ciąża :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No wiesz, z tym wiekiem i moją "starością" to się trochę droczę.Nie czuję się staro, jestem szczupła i w miarę młodo wyglądam, ale coraz bardziej dają mi do myślenia moje rówieśnice-figury już nie te.Przecież ja też mam ich lata. Kobiety chodzące z wózkami to też już raczej nie ten przedział wiekowy.

Domyślam się, że się droczysz... spróbowałabyś odpisać inaczej :) Swoją drogą seks ze starszą o tyle lat kobietą jest całkiem całkiem :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Świntuch.................pomyśl lepiej o dzisiejszym swoim wieczorze.O ktorej planujesz?

zaczniemy koło 18.00, najpierw wspólne przygotowywanie kolacji, wymyśliłem dorsza i wino, będziemy szukać jakiegoś przepisu a potem to już nie będę za dużo zdradzał ale wizję mam na długi namiętny wieczór :) także związany z tematem tego wątku...żeby nie było, że w temacie nie na temat rozmawiamy :D

Gość gość
Ona :) Dla niektórych to masz wiek ... a dla mnie jesteś młodą kobietą zaczynającą ... mieć chęć na ... Co do tematu to jestem miłośnikiem wszelkiego rodzaju pieszczenia c*pki :) Podobno mi to wychodzi :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Hmmmm, no to masz bogate że tak powiem plany. A swoją drogą ciekawe mógłby Ci ktoś zadać teraz pytanie w pracy......typu :"O czym Pan myśli w pracy, by zwiększyć swą wydajność? Może jakieś innowacje?" :D ;D

na moim stanowisku mam cele do osiągnięcia, nie jestem w 100% rozliczany z czasu co i kiedy robię... :) a jako ciekawostkę ci powiem, że to właśnie takie tematy pobudzają mnie do efektywniejszej pracy...tak sobie wmawiam :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Chyba do efetywniejszej pracy na tym wieczorze. A ten gość powyżej to nie Gdańsk przypadkiem? Czy jakiś inny stary zboczuch? Chyba źle tu trafiłam.Nagle wypowiadam się na erotycznym, choć to nie moje klimaty.:P