Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Gość gosc_owa
:-)

Kobiety mają zapisane w genotypie kuszenie, seksualność, powab i czar a mężczyźni zdobywanie tego cudu natury;) Jeśli mąż 40 tki poczuje chociaż lekkie zagrożenie to może znowu odezwie się w nim natura tego zdobywcy:)

Gość gosc_owa
Zgadzam sie z powyzszym.nie ma miłosci bez zazdrosci.oczywiscie takiej zdrowej.troche kuszenia nie zaszkodzi

Gość gość
Ale piszecie bzdury, pewnie on ma kochankę a ona 40 już niedługo pójdzie w ślady męża. Jeśli przez 15 lat nie mogłaś go zrozumieć w sprawach seksu to ciesz się,że w ogóle tyle z Tobą wytrzymał, poczciwy chłop.

Gość gość
Juvia czy Ty byś wytrzymała z mężem 10 lat bez seksu? Pytanie retoryczne:)

Gość 40 tka
gość Nie pisałam że nie było sexu, był ale bardzo rzadko. Wydajesz sie znawcą tematu ;)

Odpowiedź też ma być retoryczna?:) Nie, nie wytrzymałabym. Zapytaj 40 tki czy odmawiała przez całe 15 lat bo nie wierzę, że tak było. Skłaniałabym się raczej do opcji, iż rzadko zgadzała się na seks a nie do całkowitej odmowy przez ten czas:)

Gość gosc_owa
Moze wytrzymal bo ja kocha?

Gość gość
Oczywiście, wytrzymał bez ZADOWALAJĄCEGO seksu ponieważ ją bardzo kocha(ł). Jak bardzo ona go musi teraz kochać, za to ile on dla niej się męczył. Teraz ona 40stka niech z miłości wytrzyma dla niego następne 15 lat;)

Gość 40 tka
No jasne, czego mogłam sie spodziewać. Przecież mogłam zmuszać sie do sexu i udawać orgazmy, jakie to proste...

Gość gosc_owa
To przeciez nie jej wina,ze seksu nie chciala tak czesto.my wychowane na matki polki najpierw myslimy o dzieciach,domu,problemach a sex to nie najwazniejsza dla nas sprawa.facet ma posadzic drzewo,splodzic syna i zbudowac dom a my mamy podlewac,wychowywac i sprzatac

Gość gość
40 tka Trzymaj się blisko Juvii,idź po Jej śladach a znajdziesz rozwiązanie swojego problemu;) powodzenia. Lwica pokaże Ci drogę:)

Gość wasil58
są osoby tak oziębłe że nie pragną kobiety na sex lecz na sprzątanie gotowanie i odwrotnie są mężczyzni co robienia pieniędzy i wszelkich prac a sexu mają tyle od kobiety co nic

Gość wasil58
są osoby tak oziębłe że nie pragną kobiety na sex lecz na sprzątanie gotowanie i odwrotnie są mężczyzni co robienia pieniędzy i wszelkich prac a sexu mają tyle od kobiety co nic

Gość 40 tka
Chyba nie jestem w temacie. Co ma do tego wszystkiego Juvia i lewica??

Gość gosc_owa
Tak naprawde to 40.stka ma problem i my jej nie pomozemy swoim gadaniem.szkoda,ze nie potrafia sie dogadac

gość Nie namawiam nikogo do niczego. Biorę udział w dyskusji a to publiczne forum:) Widzę, że gdzieś tam kiedyś nadepnęłam Ci na odcisk i stąd moja popularność w Twoich oczach;)

Gość 40 tka
gosc_owa Juvenia Dziękuje Wam za swoje opinie i porady. Nie ma to jak solidarność jajnikow ;)) fajnie sie pisało, moze jeszcze wieczorem uda mi sie wpaść na chwilę. Jak będziecie to popiszemy.

Gość gosc_owa
Nie ma za co :-) jakby co to do wieczorka!

Gość wasil58
moja też nie chce sex i ja też oglądam się za innymi kobietami bo mi brakuje bliskości kobiety a na ręcznym nie wypada jechać i nie po BOŻEMU

Gość gość
To masz pecha

Gość wasil58
w pary powinny łączyć się tak aby mieli taki sam temperament inaczej są zdrady lub męczarnia z taką osobą

Gość wasil58
pieścił bym aż soki by zmoczyły pościel a na koniec mały by ją pieścił aż by się skurczył

Gość wasil58
CZY SĄ TAKIE KOBIETY DO PIESZCZEKIA

Generalnie miło, nie mam na co narzekać:) chociaż, nie....mam... na lenistwo ale to akurat tłumacze sobie tym, iż miałam ciężki tydzień:) A Twoja ? Jest taka jakbyś sobie tego życzył?

no na lenistwo też mógłbym ponarzekać :) ale ogólnie mija bardzo spokojnie :) co takiego było w tym tygodniu, że był taki ciężki?