Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak jest bardzo intetligentny sprytny madry ekscytuje mnie to a was

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny kręci was jak chlopak jest madry? to chyba najmądrzejszy chłopak jakiego do tej pory miałam, zna trudne wyrazy , dziwne nieużywane (ja też niektore znam) , ma swietna orientacje w terenie, swietnie jezdzi samochodem, jest silny, wysportowany, zna sie na roślinach, zwierzetach, naprawach domowych, na komputerach, elektronice, umie gotowac, jest kulturalny, umie rozmawiac z ludzmi, no po prostu chyba nie ma wad? i opowiada mi jakieś ciekawostki, a jakby wszystkiego było mało, to jeszcze w wolnych chwilach czyta książki...a nawet jak czegos nie wie, to metodą skojarzeń do tego dojdzie, powiedziałam,że imponuje mi a on był zaskoczony, żadna wczesniejsza dziewczyna nie doceniła w nim tego, a nie sądzę by były inteligentniejsze ode mnie, nie wiem czy dla dziewczyn to sie nie liczy? wystarczy,żeby chłopak był przystojny i miły?

Gość i dobry dla mnie bądź
mnie kręci jak facet jest inteligentny . to wymóg , trzeba mieć faceta z którym można pogadać.

Gość gość
Chyba chodzimy z tym samym :) :) :)

Gość gość
A ten Twój to ile lat od Ciebie starszy ?

Gość gość
A czy to nie ten sam co pokazywał swój piorunochron?

Gość gość
A to Cię zadziwię- młodszy 2 lata. Ale wiek nie ma tu żadnego znaczenia. Poprzedni faceci byli starsi i nie dorastali mu do pięt :)

Gość gość
To gratulacje ale jakieś wady to chyba ma

Gość gość
tak to ten od Piorunochronu ;) od Ciebie o 2 lata młodszy, ale jeśli masz 26 lat to bedzie oznaczało,że chodzimy z tym samym :P

Gość gość
moj chlopak rocznik 88, do tej pory mialam roznych i starszych i mlodszych, najwiekszym idiotą byl chyba ten z 87 i z 91

Gość gość
Heh, od niej nie ma bardziej inteligentnej, od niego tez. Az strach pomyslec co z tego wyjdzie.

Gość gość
Cóż, jesteście bez wad, chodzące ideały. Tylko pozazdrościć. XD

Gość gość
a ile skromosci hehehe skad sie takie lale biora.

Gość gość
26 lat.....Kiedy to było....

Gość gość
to sie ciesze,że ten Twój to jednak nie mój :D miałam na myśli to - że jestem dość mądra i świadoma swojej inteligencji, wielu facetow mi to przyznaje nawet po krotkiej rozmowie, nie uważam się za mądrzejsza od mojego chlopaka, jednak to facet powinien byc w związku tym inteligetniejszym :) imponować i zaskakiwać swoją kobietę ;) co z tego wyniknie ? nie wiem... a pomyslec, jeszcze 1,5 miesiaca temu ja ie mialm chlopaka chodzilam na randki i poznałam takiego troglodyte - 29 lat (rocznik 1983) totalnie głupi! informatyk :) pewnie znal sie tylko na programowaniu :O totalnie nudny, nie umial rozmawiac, wszystko co mowil irytowalo mnie, poza tym zero oglady, nie wiedizal,że kobiete puszcza sie przodem