Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwalacie swoim dzieciom przychodzić rano do waszego łózka

Polecane posty

Gość gość
heloiza999 . MY lubimy jak nasze dzieci przychodzą do nas rano . Żadne z nas nie wyobraża sobie zeby wywalić dziecko za drzwi sypialni tylko dlatego ze chce polezec sobie z nami i poprzytulać się .

Gość gość
nie dyskutujcie z tą wariatką

Gość gość
dokładnie nie ma co odpisywać na posty heliozy bo ona jest walnięta

Gość gość
no i ma teraz nawyk, z tym że w oczach większości to zły nawyk...

Gość gość
syn ma 2lata. Zasypia sam, sporadycznie musze przy nim posiedziec. Jak przebudzi sie kolo polnocy, to klade sie w jego lozku, zanim nie zasnie. Jak budzi sie kolo 3, 4 to zazwyczaj nie chce mi sie przy nim spac i biore go do naszej sypialni. Jak budzi sie kolo 6, to zazwyczaj juz na dobre, wiec przychodzi do mnie i lezymy razem

Gość gość
małżeństo z dzieckiem to już nie zwiazek, lecz rodzicielstwo, często nie rozstaja sie dla dzieci, nawet jakby chcieli dzieci we wszytskim ważniejsze i zawsze na peirwszym miejscu

Gość gość
Toksyczna kobieta jest tak tosksyczna ze o jej bliskosc nie zabiegaja nawet jej wlasne dzieci. Tylko wspolczuc ze dziecko wybiera bliskosc zwierzecia niz wlasnej matki.

Gość gość
dzieci mają cały dzień na bliskość, maż noc, przy czym w nocy się śpi, seks i gadanko przez najwyżej godzinę, może 1,5 i nawet to chcecie mu odebrać bronić sie będziecie, że mąż też tego chce wystawiąc o sobie o nim świadectwo, że jesteście unią pi z deczki z rozgotowanym ryżem (pi z deczka to wasz facet, a ten ryż to wy)

Gość P_aulina
Czasem natrafię na wpisy toksycznej i uważam, że są one całkiem ogarnięte. Nie jestem za tym by dzieci przychodziły do łóżka rodziców, ani w wieczorem, ani w nocy ani nad ranem. Od samego początku trzeba uczyć dziecko, by zasypiało w swoim pokoju. Zawsze przecież może zawołać mamę lub tatę.

Toksyczna to jedna z najnormalniejszych kobiet na tym śwecie, wszystkie powinniście brak przykład z niej

Gość gość
Może mam jeszcze dymać się przy dziecku, co? Moje dziecko ma własny pokój i w nim śpi razem z przytulanką. Zaś sypialnia należy do mnie i do męża.

Moim zdaniem tą kwestię trzeba wypośrodkować. Nie można wpaść z jednej skrajności w drugą. U nas jest tak ;) : Ja w sypialni z mężem. Syn (już 8 letni) w swoim pokoju. NIGDY nie spał z nami "o tak" bo tak chcę. Ale WIE że ZAWSZE może do nas przyjść - kiedy przyśnią się jemu koszmary,gdy się boi,gdy się źle czuje itd. Wtedy po prostu przytulam,buziak i odprowadzam jego do łóżka. On kładzie się do łóżka,a ja przy nim czuwam aż zaśnie. Jeśli chodzi o ranek....wstaje b.wcześnie więc .... :)

Gość gość
Pozwalamy i lubimy jak córcia rano przychodzi z nami poleżeć:)