Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w niedziele lecimy do grecji pomozcie co ze soba zabrac

Polecane posty

Gość gość

Co powinnam zabrac dla roczniaka i trzylatka? Czu tam wieczory sa chlodne? Brac spodnie i bluzki z dlugim rekawem? Nigdy nie bylam na zagraniczych wczasach dlatego nie wiem jak tam jest. Mam zabrac jakies sloiczki dla roczniaka w razie gdyby nie smakowalo mu jedzenie z bufetu? Mamy obcje all inclusive, jedzenie bedzie rozne ale jesli jej nic nie podejdzie co zrobie? Brac ze soba wode do picia? Jestem zielona w temacie

Gość gość
głowy nie zapomnij ,bo widać ze już jej nie masz

Gość gość
a gdzie lecicie? pytam bo my też lecimy na kretę w sobotę. jedzenie dla rocznika bym wzięla. temperatura w nocy spada o kilka stopni, ja biorę dyżury swetr i spodnie długie. większość ubrań typowo letnich. my kupiliśmy buty do wody dla dzieci tak typowo na wyjazd, rękawki do pływania jakby fala ich przewróciła :) krem do opalania. wody do picia nie wolno wnosić nawet na lotnisko.

Gość gość
ważne są lekarstwa coś na ewentualne zatrucie, biegunkę, gorączkę. moja koleżanka w zeszłym roku skaleczyła stopę, lekarz tamtejszy zalecił okłady z rivanolu, niby nic a tam był kłopot. rivanol w tamtejszej aptece kosztował 10 euro a u nas 3 zł. tak że warto wziąć takie podstawy. plasterki, woda utleniona.

Gość gość
Na krete