Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ_INNY

Prestiżowy zawód partnera partnerki czy to ważne

Polecane posty

Gość gość
lekarz to d*pcyngier, czego tu gratulować? zaraz cię bedzie ciulal z pacjenteczkami, ile masz lat? uderzy mu sodówa do głowy i zacznie cię bokami puszczać, więc nie chwal dnia przed zachodem słonca lekarz to w 80% przypadkow pewna zdrada odbija kasa do glowy, zarywanie prezz glupie p***y i alkoholizm czesto

Gość gość
za 2 lata kończę medycynę, a mój facet to fryzjer z własnym salonem :p tylko on długo mieszkał w usa i tam sobie wyrabial papiery. jest kosmetologiem i mistrzem fryzjerstwa czy cos takiego. w polsce jest zwyklym fryzjerem i nikogo to nie dziwi. dogadujemy sie swietnie, razem podrozujemy, chodzimy do kina czy teatru. zawod nie swiadczy o czlowieku.

Gość gość
Maciek bo byli OBOJE lekarzami, dlatego o tym gadali;) jakby nie byli to by nie gadali;)

Gość gość
Ja z robotniczej rodziny, moj kolega z lekarskiej. W domu identycznie jak u mnie, identyczne sprawy;) nie rozumiem Maciek co Ty tu wymyslasz;)

Gość nie lekarka
Niestety prawda jest taka lekarze nie zwiążą się z kasjerami!!! Byłam idealistką i myślałam tak jak Wy, że liczy się charakter, ogłada, inteligencja ble ble ble... tak czy siak kobieta lekarz wybierze partnera reprezentacyjnego tak samo mężczyzna lekarz. Nic od średniowiecza się nie zmieniło - niestety. Facet z którym się spotykałam, z "przeciętnymi" kobietami się zabawiał, a na stałe wiązał z lekarkami (był wyspecjalizowany w rwaniu ...lekarek) miał swoją firmę i umiał się sprzedać. Dostałam niezłą lekcję od życia, w którym dla każdego liczy się kasa i prestiż. Możecie pisać co chcecie ale taka jest smutna prawda