Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NataliaXL

Dziewczyny powyżej 80 kg

Polecane posty

Gość NataliaXL

Witam Was serdecznie z tej strony Natka. Nie wiem dlaczego dla każdego MOJA waga to ich problem ????

Gość kloszard456
przemysl suplementow diety musi z czegos zyc

Nie mówię, że jest idealnie, bo są różne sytuacje kiedy chciałabym mieć nieco mniej ale ogólnie podobam się sobie. Co to ma znaczyć, że INNI chcą mnie zmieniać ???

Gość malinowaaaaaaa
ale przeciez ty nikogo nie obchodzisz 🖐️

Jak Ktoś powie mi, że powinna lub muszę się zmieniać to przypierdzielę mu tak po prostu w pysk za wścibstwo i pakowania się do cudzego życia.

wiesz, nie wiem ile masz wzrostu, tak czy siak powyzej 80kg u kobiety, to jednak troche za duzo i nie chodzi tu o sam wyglad ale o zdrowie

Mam ładna buzię, 165 cm wzrostu i ogólnie się podobam ale jak jakaś babka robi w moim kierunku jakieś niefajne minki - to mam jej ochotę przypieprzyć, mimo tego, ze jestem kulturalna i wykształcona osobą.

Dlaczego pozwalamy sobie na krytyk i ingerencję w nas ??? Niech każdy jest odpowiedzialny i pilnuje własnego nosa.

Lady Love / nie nie jestem otyła, lustro tego nie pokazuje. Jestem natomiast z ciałkiem i to mi się u mnie podoba. Dlaczego ja mam dostosowywać się do istniejących kanonów ???

Zadam pytanie - i proszę o szczere odpowiedzi. (w końcu anonimowi jesteśmy ) Czy podoba Wam się lepiej kobieta : o brzydkiej twarzy ale o szczupłej sylwetce czy Nieco korpulentna o pięknej twarzy. ????

nikt nie mowi ze masz byc wieszakiem :) ale zestaw badan bym sobie na Twoim miejscu zrobila, bo co za duzo to nie zdrowo Fajnie ze czujesz sie dobrze we wlasnym ciele, tak 3maj

Wyobraź sobie słonko, że mam idealnie wyniki z badań, robiłam pół roku temu kiedy miałam tyle samo kg. A ponadto mam wspaniałe samopoczucie czy ja mam na siłę uszczęśliwiać środowisko ???

Gość gość
Waże 86kg i mam 171cm, dobrze się czuje w swoim ciele. Badania super. I glukoza i cholesterol. Mam czasami jazdy na diety i się odchudzam ale nic z tego nie wychodzi;) Taka już jestem i będę. Są ludzie niscy,wysocy, szczupli i grubsi. Jakby każdy był taki sam to nudny bylby ten świat. Aha i nie wiem jak to jest ale wszyscy dają mi 10kg mniej:)

Wiesz ja akurat jestem proporcjonalna i mam nawet zachowana talię, typ klepsydra. Ale nawet jak inna babeczka ma typ gruszki czyli większą pupcię - to po prostu gowno Ci do tego !!!

Gość artur_towarzysz
jesteś po prostu gruba świnią. a śmierdzi ci spod pachy ?

Teraz jest moda na wychudzone ciała, tak samo jak moda na konkretne ciuchy i inne d*perele. Skoro czujesz się ze sobą dobrze to najważniejsze. Ja osobiście nie zwracam uwagi kto ile waży, dbam tylko o swoją wagę a nie cudzą. A sama nie jestem ani chudziutka, ani gruba, jestem szczupła, średnia i mi to odpowiada bo jem praktycznie co chcę a waga stoi w miejscu i jest git. Nadwagi nie mam to najwazniejsze dla mnie.

Gość gość
Też jestem proporcjonalna, tylko brzuch doprowadzić do kultury o bedzie git majonez. Nie przejmuj się debilkami, my nie będziemy miały tyle zmarszczek co te kosciste d**y

Gość artur_towarzysz
"proporcjonalna" świnia o wadze 80 kg ? - kogo ty chcesz oszukać ????? chyba siebie bo na pewno pierwsza myśl ludzi to taka że się zapasłaś jak jakaś locha

A dużą rolę odgrywa też partner. Mój facet np. nie lubi chudych dziewczyn, woli zaokrąglone. Nie otyłe, ale takie trozkę przy sobie i mówi, że mogłabym utyć z 5 kg, ale ja wolę zostać przy takiej wadze, zresztą nie wiem ile miałabym jeść bo i tak jem sporo :D