Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szeptwiatru

Kto porozmawia z męźatką

Polecane posty

Gość gość
nie mysl o innych rzeczach, mysl o sobie bo to Twoje zycie, jesli czujesz sie zle i jak staruszka - odejdz, po co masz marnowac czas i zycie kiedy w tym czasie mozesz poznac kogos jeszcze lepszego?

Gość samobojcza
Czasami mysle tak samo.. ale potem przychodza chwile ze zal mi mojego meza. W koncu wyrwal mnie z tamtego piekla.. wiem ze jakbym odeszla to bardzo bym go zranila.. ale ja czasami nie moge juz wytrzymac.. nie potrafimy sie dogadac, moze to przez roznice wieku? Osim lat. Mamy inne zainteresowania inne gusta.. on jest strasznie zazdrosny i mnie poprostu tlamsi, wiecznie by wszystko robil ze mna. Nie moge wysc bez niego bo zaraz obrazony

Gość samobojcz
Nawet nie ma z kim pogadac :(

Gość gość
przepraszam ze się wtrącam czytałem od pocatku,wiec wiecie ze jestem fcetem powiem tak dziewczyny wiem jak ciężko,nawet po waszych pisaniach skorygowałem moje postepowanie wobec onej,no dobra pal licho pisze 10 prawie malzenstwa bez paru dni rocznic,ja się wyprowdzam z domu podczas jej nieobecności,byla w pracy ja brat bagazowka i 10 lat idzie się je,,,ac,czemu pewnie się pytacie no temu ze sprzatajac mieszkanie znalazłem jakiegoś pana dowod za wersalka no dobrze musieli dokazywać ze papiery idiota zgubil wiem powiecie ze jestem przeciw wam tak nie jest to byllo preludium najgorsze nastapilo araby i u szwagra impreza,wracalem z placzem do domu arab zabral zone i poczestowal mnie nozem i co moje panie jesteście w skowronkach bo murzyn lub aram wam dogodzil a co a nami normalnymi facetami którzy o was dbaja pisze to do autorki i nie tylko nie mierz ludzi jedna miara

Gość gość
chce przez to powiedzieć ze nie tylko fsceci sa zli i tyle,pozdrawiam mile panie,mam w 2 malzenstwie curke kochany dieciak no cuz lata plyna ,nie czepiajcie się bledow wiem jak pisze da się przeczytc,powiem tak do autorki ze nie zawsze mosi być zle wiem co przerzylas wiem ja tak smo co oczywiście nic nie znaczy a ta dziewczyna 30 coc tam tez ma racje ,wiec zona umarla jestem prawie sam bo mam stworzenie borze nie daj boze,ijest problem może cos poradzicie jaak ja wygnam to będę sam sm na rachunki nie zarobię,wziolem kredyty na mieszkanie i mosze 1 wyplate oddac do banku a moja kombinuje jak kon pod gore nie wiem dziewczyny to cos nie tak,ciagle się klucimy sexu a grosz,oj się rozpisalem

Gość gość
do 11,27 wiesz co siedz na d..pie i nie rozrabiaj,a jeśli pójdziesz w cug to co 1 rok pięknie a potem będziesz miała to samo albo gorzej wierz mi a jestem tym powyżej,dobrze ze o Cirebie dba,szanuj to i prytulaj się,to moja rada

Gość iizgrabna
haha męża nie masz? po to masz męża aby porozmawiać z nim kobieto.Z nudow siedzic tutaj i piszesz.Znajac zycie glupich bedziesz z kims pisala zakochasz sie i rozwod! Tak internet zle dziala na ludzi.