Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastian Szymczuk

Znowu komornik pomylił dłużników Byle nazwisko się zgadzało

Polecane posty

Gość Sebastian Szymczuk

Konto bankowe Marzeny Walewskiej zajęła Kancelaria Komornika Sądowego Sebastiana Szymczuka przy Sądzie Rejonowym w Wołominie. Dwa lata temu ktoś z delegatury Warty pomylił te dwie osoby. Zadzwoniliśmy wczoraj również do kancelarii komornika sądowego Sebastiana Szymczuka. Telefon odebrał aplikant Jan Zakrzewski. Nie chciał wyjaśnić, jak doszło do pomyłki. To nie pierwsza pomyłka tego komornika.

Gość gość
wina TUSKA !!!!!!!! 😠

Gość gość
Toi nie jedyny komornik z Wołomina który jest nieuczciwy. Podobnie postępuje drugi komornik z Wołomina Hubert Szymczak, próbując ściągać fikcyjne długi wobec np. operatorów telefonicznych. Jest bardzo nierzetelny, nieuczciwy i często omija prawo.

Gość gość
Witam Komornik z Wołomina Hubert Szymczak najgorsza medal na jaką trafiłam. Nie uczciwy zajął konto a żadnych dokumentów do sprawy nie otrzymałam. Zabrał z konta pieniądze z MOPR tzn. Alimenty i zasiłek rodzinny. Mało tego on niewidzieli w tym nic złego. Nadzieniem źe dług mam zekomo za telefon z Orange. Nie słucha a nawet się kluci bo dług jest przedawniony. Kawał SKUR.....A Z NIEGO I TYLE.

Gość gość
mam 3 dzieci konto zajal komornik szymczak nie moge wyplacic zadnych pieniedzy pomozcie prosze zabral cale wynagrodzenie a o alimenty tez musze sie prosil

Gość gość
Najgorsze są błędy. Jednak nie zdarzają się one za często. Ja miałam styczność z Jwww.kancelariaultimatum.pl i na szczęście wszystko dobrze się skończyło. :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość kloszard_szybki
czy COŚ zrobią z tymi fajansiarzami , czy trzeba zacząć do nich strzelać i zabijać jak dzikie świnie ?

Gość gość
Też mam doczynienia z p.Huberem tzn z jego kancelarią.Aplakant na telefonie chamski jak malo kto,miałem już ugodę z wierzycielem o czym wiedział,mimo to zgarnął całą kasę z konta,oczywiście blokując konto,do spólki z wierzycielem odesłali kasę po ponad trzech tygodniach ale na inny obcy rachunek,bo pomylili nr konta!!! Najpierw tłumacząc się ,ze na poczcie to oni nie robią,list w sprawie,polecony jak twierdzą z kancelarii do Wrocławia szedł 2 tygodnie !!! Tu hit !!! Polecony z żądaniem zapłaty kosztów komorniczych dostałem po 2 , słownie dwuch dniach !!! Moim skromnym zdaniem c***anowie z tego miasta zamienili dresy na garniturki bo im się handel royalem,fajkami,etc...skończył i łupią maluczkich , bo z grubymi mocna sztama !

Gość gość
Nowy hicior był kilka dni temu w tv jak to komornik sprzedał lawetę,narzędzie pracy drobnego przedsiembiorcy...Dziennikarz dotarł do tego pożal się Boże komornika.Nie umiało nieboże zdania sklecić ! Ale prawo , często nagjęte bandzior ma po swojej stronie.Jeżeli zaś chodzi o pisma w sprawie to czekają prawie do przedawnienia aż z odsetek plus wat np z 2tyś pln urośnie z 6tyś i z automatu blokują konto i czyszczą saldo.W moim przypadku pisma wysyłali na adres z przed 8 lat !!! Ale pesel ,adres,nr konta znają dokładnie,tu cytat asystenta , my dokładnie znamy pana dane , znamy dochód i jak pan nie zapłaci kosztów komorniczych zablokujemy ponownie,,,Na potwierdzenia dokumentem działań komornika nie liczcie Państwo bo to proste np,zabiera alimenty , narzędzia pracy mówiąc ,że nie wie co to !!!Ale spis starych samochodow ,,maluch sierra 26 lat kazał dowieźć do Wołomina na wycenę majątku . Widzi kasę ! nawet gdy ją odda to tygodnie długie i ciężkie mijają, tu pytam chyba ściany , bo durny aplikant niewie gdzie bezprawnie zabrane 4tyś bujały się przez 4 tygodnie !!! Ja wiem! Złoty leci na twarz to kupi sie walute po miesiącu sprzeda,a dłużnika informuje że przelew poszedł ,,,,i nie doszedł bo oni na poczcie nie robią tylko w kancelarji komorniczej H .Sz, Wołomin

Gość gość
Również mam do czynienia z komornikiem z Wołomina H.Szymczak już drugi raz próbuje ściągnąć ten sam dług Ja nie wiem czy oni tego wygule nie odkontuja u siebie w papierach. Nie rozumiem tego jak można 2 razy ściągać ten sam dług.A tymczasem dług mam już spłacenia