Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zupełnie odcięłam teściową od siebie i męża wreszcie jej nie a widzimy się 3 raz

Polecane posty

Gość gość

w roku - święta Wielkanocne, jej urodziny i rocznica śmierci taty mojego męża. Na więcej się nie zgadzam, ja nie odbieram od niej telefonów, w tajemnicy przed nią zrezygnowałam z telefonu stacjonarnego. Tylko mąż raz na jakiś czas się do niej odzywa. Dziewczyny - życie moje jest bajką. Bez tej kobiety żyję jak chce. I polecam to wam - teściową kijem!

Gość gość
i bardzo dobrze

Gość gość
Tak powinno byc!!! Gratulacje!

Gość gość
Ja tam mam normalną teściową, szkoda, że wasze są z jakiejś patologii. Pewnie mężowie niewiele lepsi.

Gość gość
a twoją matke też kijem czy nie masz rodziców i stąd twoje dziwne odseparowanie męża od matki? Musicie być bardzo patologiczni skro takie dziwne relacje macie :(

Gość sukaaaaaaa
ty też ściero bedziesz kiedys tesciowa i dopiero bedzie ryk jak synus cie odsunie na rzecz jakiejs zapchajdziury, zone mozna zmienic:)tak jak moj brat zrobil z bratowa. Poznalam go z kuzynka mojego meza, a,ze maz jest ukraincem to tam dziewczyny sa sliczne. Ja z tesciowa mam normalny kontakt, ona slabo zna polski,ale nawet jezeli to nie separowalabym meza od niej. Jestes chora

Gość gość
NIe wyzywajcie dziewczyny,bo nie wiecie jaką ona ma tesciową. Są róznio ludzie.Są tesciowe co do rany przyłóż,są też tesciowe okropne.Tesciów top tez dotyczy. Człowiek co ma normalnych tesciów jest szczesciarzem.

Gość gość
zależy jaka jest ta pani, bo np. matka mojego chlopaka to jest jakis koszmar