Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasiq

Czy ktoś korzystał z usług Hotelu Blue Diamond

Polecane posty

Gość Wasiq

Witam bardzo serdecznie, często jestem w delegacji głównie po południowej Polsce - taka praca. I trafiłam ostatnio na opis hotelu Blue Diamond na travellist i mam kilka pytań. Czy może ktoś był w tym hotelu? Korzystał z usług? SPA i restauracja? Bardzo bym chciała się dowiedzieć czegoś bo wybieram się do Rzeszowa na kilka dni końcem września :)

Gość gość
Hej, hej Bylam tam nawet organizowalam tam wesele. Ceny sa dobre. Jezeli chodzi o hotel wewnatrz i na zewnatrz jest cudny. Apartamenty boskie, w Rzeszowie chyba nie ma takich apartamentow. Jacuzzi w pokoju to jest to hihihi. Tam jest Strefa Relaksu na wellness, hotel blue diamond ma chyba kilka saun i lazni ja bylam w 4. Ze spa maja takie fajne lozko nigdzie tego nie widzialam termo spa chyba nazwane, zabiegi na nim sa po prostu nie do opisania jezeli chodzi o doznania. Obsluga SPA jest okej. Restauracja potrawy smaczne i duzy wybor. Czasami tylko trzeba dluzej poczekac na przygotowanie potraw. Moja rekomendacja hotelu to 5,5/6 :)

Gość mini_minis
wg mnie najlepszy hotel na podkarpaciu a SPA jest po prostu boskie. jezeli chodzi o weekendowy wypad to jak najbardziej polecam!!!!!! http://www.bluediamondhotel.pl/ tutaj masz pelna oferte co tam maja. najlepsze sa laznie i drinkbar w basenie heheh

Gość Wasiq
Dziękuję serdecznie za informację. Dam znać jak skorzystam z usług we wrześniu i opiszę wrażenia z pobytu :-)

Gość gość
siemaneczko hotel robi wrażenie na zewnątrz i w środku, byłem z laską w apartamencie to powiem, że był szał. mają zarąbiste łóżka i jacuzzi praktycznie w jednym pomieszczeniu bo odgradza je tylko szklana ściana i przeszklone drzwi :D:D wygląda to szałowo i robi wrażenie, pobudza fantazje :D:D:D dla swojej kobiety zrobiłem niespodziankę to recepcja się spisała i kuchnia z jedzeniem do pokoju i przygotowaniem pokoju pod rocznicę, tak więc polecam.

Gość Ninik
Moje odczucia beda subiektywne, bo chcialbym aby na Strefie Relaksu byla wprowadzona strefa nagosci. Draznia mnie juz ludzie, ktorzy nie potrafia saunowac zgodnie z przyjetymi regulami np. prysznic przed i po. W sumie w Rzeszowie jest malo obiektow az tak rozbudowanych jak ten, bo w jednym miejscu mamy caly kompleks sportowo-wypoczynkowy. Czesto zagladam tam wlasnie ze wzgledu na sauny i laznie, a od czasu do czasu wezme jakis zabieg malzonce na SPA bo patrzac przez pryzmat cena/jakosc jest rewelacyjnie. Z pokojow nie mialem okazji korzystac.

Gość gość
Hej:) ja miałam organizowane wesele w hotelu Blue Diamond. Minęło 2 miesiące od wesela. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona - obsługa na 5+. Jedzenie przepyszne, lokal śliczny, goście zachwyceni! Bardzo polecam. Naprawdę warto. Nie zamieniłabym miejsca na wesele na żaden inny lokal:) posiadam zdjęcia z mojego wesela - zainteresowani - proszę o kontakt:)

Gość gość
Czy laski tam sa ladne? Chodzi mi o obsluge recepcji czy spa