Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość untissuntiss

Nie liczcie na przywileje

Polecane posty

Gość untissuntiss

Dużo było już wątków o tym jak to ludzie nie ustepują matkom. Ale wczoraj miałam taką sytuację, że stałam w kolejce, a przede mną wepchało się krówsko w ciąży, ani przepraszam ani nic, ona miała pól koszyka, a ja dwie rzeczy. W tym sklepie nie było uprzywilejowanych kas. Ale litości tak cięzko poprosić czy coś. Teraz żałuję, że jej nie opieprzyłam, choć fakt, nie miałm zbyt dużo czasu. Od tej pory nie będę ustępować matkomk ani w autobusach, ani nigdzie, bo mam już alergię na krowy rozpłodowe.

Gość Krol MI_das
a i tak skonczysz na pastwisku :classic_cool:

Gość untissuntiss
nie, nie chcę mieć dzieci, pastwisko więc będzie mi obce

Gość untissuntiss
aż dziwne, ze mnie jeszcze wściekłe krowy rozpłodowe nie zaatakowały. Jestem w szoku.

Gość gość
jeżeli ma niezagrożoną ciążę, to może stać w kolejce. Babom się w tyłkach poprzewracało od tych ciąż. I mówię to, choć sama mam dziecko. Niektóre potrafią latać cały dzień po galerii, ale w kolejce nie postoi chwilę. Od kiedy w ciąży nie wolno stać? A jak tak ledwo zipią mimo niezagrożonej ciąży, to niech na zakupy wyślą męża, lub zamówią do domu przez internet. Większość sklepów ma opcję dowozu i to darmowego. Ale nie - taka pójdzie, łazi po mieście, ale w kolejce nie postoi bo NAGLE umiera! Potem się nie dziwię, że faceci nie chcą dzieci! Bo babom odwala. Pominę może staraczki, przytulanka i inne odmóżdżenia.

Gość gość
Ustąpić mogę tylko przy zagrożeniu, np w autobusie tak, bo się może wywalić, ale w kolejce mogą stać i nie ma ku temu przeciwwskazań. Bo jeśli nie mogą, to rozumiem, że w domu tez leżą tylko plackiem i w ogóle nie stoją, a w kuchni też nie stoją przy blacie, tylko podsuwają krzesełko na każde 10 minut:) Poza tym to nie czasy, gdy się do sklepu chodziło o 6 rano i stało w kolejce pół godziny, umówmy się!!! Ile postoi? 5 min??? I od razu słabnie, tak? Śmiech na sali.

Gość untissuntiss
najlepsze, że w kolejce była tylko jedna pani przede mną, ja i to chamskie krówsko, jeszcze żeby poprosiła,a to pcha się bydło rozpłodowe, a ja tez głupia, bo powinnam krowę pogonić

Gość untissuntiss
a co to staraczki i przytulanka?

Gość pola trola
Po pierwsze, miałaś mniej rzeczy, po drugie to nie była kasa dla uprzywilejowanych, po trzecie krowa się wepchała, aż dziwne, że kasjerka nie zwróciła jej uwagi. Omijaj ten sklep szerokim łukiem i nie dawaj zarabiac chamom.

Gość untissuntiss
gość 2013-08-30 22:13:27 - żeby wszystkie matki myślały jak Ty byo by mniej problemów na świecie:P

Gość errteeeee
a ja uważam, że na kobiety w ciąży trzeba patrzyć z przymrużeniem oka:) sama jestem w ciąży i wiem, że mozna nagle źle się poczuć, dlatego na zakupy chodzę tylko z mężem i jak coś to mąż stoi a ja idę do samochodu:) Od nikogo oprócz męża niczego nie wymagam:)

Gość gość
a dlaczego na chamkę mam patrzeć z przymrużeniem oka. Cham na zawsze pozostanie chamem na wieki wieków amen. A CIĄŻA NIE USPRAWIEDLIWIA CHAMSTWA!

Gość errteeeee
ja zawsze taką olewam bo szkoda mi moich nerwów, natomiast jeśli ktoś inny na chama się wpycha zwracam uwagę głośnym tonem, że koniec kolejki jest na mną i tyle:)

Gość gość
errteeeee- prawidłowa reakcja

Gość errteeeee
ja po prostu zawsze patrzę czy jest sens zwrócić komuś uwagę, jak przede mną wpycha się śmierdziel, tak że ledwo można oddech złapać, odwracam sie tyłem i modlę się żeby jak najszybciej kupił:D jak widzę wpychającą się ciężarną, a niech ma, olewam to jak widzę tak na oko zdrową osobę, która próbuje być sprytna to zwracam uwagę a jak mamy z mężem cały koszyk a za mną stoi osoba z 1 czy 2 produktami to przepuszczam:)