Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego polacy mają takie małe członki

Polecane posty

Gość gość

Byłam w związkach z murzynem z Senegalu, i z dwoma arabami, jeden egipcjanin drugi syryjczyk. Wszyscy mieli grube i długie pały ponad 20 cm jak nic. Zanim wyjechałam do uk byłam w związku z dwoma polakami. Członki rachityczne jeden koleś miał 12 cm drugi 14cm, na grubość paróweczki. Najgorsze były te ciągłe pytania czy mi dobrze i latanie z linijką. Po prostu dramat.

co ja teraz pocznę? zadaję się z Polakami :-( z drugiej strony - przecież duże mieli, więc o co Ci biega?:O

Gość o żesz ty
A dlaczego Polki tak ochoczo kurwią się z kolorowymi?

Gość gość
jak dla ciebie 12cm to dużo to nie mam pytań :O

W zasadzie to nie wiem dlaczego w ogóle ktoś się interesuje Polakami, skoro to takie mikrokutaski.. bez sensu zupełnie, że jeszcze uprawia się seks nad Wisłą. Ale z drugiej strony to dobrze że są takie kobiety jak autorka wątku, tak oświecają rodaków...można sobie przynajmniej pomarzyć. I pokroić czasem ze złością kiełbasę krakowską, a co? :P

A dlaczego baby w kraju nadwiślańskim nie mają balonowych tzytzów 💤 Baba bez balonów nie jest warta obsikania nawet przez szczura wodnego, a tzo dopiero przez węgorza eklektycznego :D

Gość gość
Bo słabo je ciagniecie i dlatego małe he he he

Gość gość
oj chyba polaczki nie mogą się pochodzić z tym, że są trochę ułomni w porównaniu do innych nacji :D

Gość gość
Czy 16cm też jest mały ? 15,5 obwodu.. Czytałem kiedyś, ze 11 cm może już zadowolić kobietę... no ale i dla niektórych i 20 będzie przeciętnie...

Gość Pomruk burzy
gość Byłam w związkach z murzynem z Senegalu, i z dwoma arabami, jeden egipcjanin drugi syryjczyk. Wszyscy mieli grube i długie pały ponad 20 cm jak nic. Zanim wyjechałam do uk byłam w związku z dwoma polakami. Członki rachityczne jeden koleś miał 12 cm drugi 14cm, na grubość paróweczki. Najgorsze były te ciągłe pytania czy mi dobrze i latanie z linijką. Po prostu dramat. No niestety TYLKO POLKI SIE tak lajdacza z czarnymi i innymi kolorowymi.Wiesz-ja mieszkam od 20 lat w Anglii i jest mi naporawde wstyd za was-moje"rodaczki".Kiedys mi murzyn opowiadal jak to sobie urzywal seksualnie na...Polce.Nie wiedzial ze jestem Ppolakiem bo wygladam raczej na Wlocha lub francuza... .Tak mi o was nawijal ze myslalem ze zaraz mu skuje pysk.macie naprawde podla opinie wlasnie u tych ktorym tak ochoczo nadstawiacie wasze tylki.Opionia murzynska jest taka:jak chcesz sobie p..ac to z Polka.Naprawde zenujace.I taka jeszcze smie tu na forum sie tym chwalic....Szmata jestes i tyle.

Gość gość
a ja wam powiem że jak dla mnie to 11 cm jest dużo ..... więc za jakąś wielką pałę 20 cm to wielkie dzięki nie każda kobieta ma wielką rozjechaną p...ę !!! więc niech jakieś głupie ku..r w y nie wmawiają wszystkim że każda chce faceta z wielką pałą !!!! dla wielu kobiet 11 , 12 cm zdecydowanie wystarcza [ i to nie tylko moja opinia ale wielu kobiet ]

Drogie panie, a czy któraś z Was oceni mój "sprzęt"? Jeśli polscy faceci mają małe penisy, to ja raczej do nich nie należę, ale może wyprowadzicie mnie z błędu? ;) Zapraszam chętną na skype, mam kamerkę.

Gość gość
mam się wstydzić,bo mam jakieś wymagania w stosunku do partnera? mam się wstydzić, bo wreszcie poczułam się zaspokojona? dziewczyny gdy zaznacie seksu z mężczyzną ciemnej rasy nigdy już do polaczka nie wrócicie, to jest zupełnie inna liga..

Gość gość
to chyba Polak z duzym Cie nie chcial... moj ma 21 cm i jest gruby, rozjechana nie jestem i sobie wypraszam... moj partner nie narzeka, jestem ciasna. normalnie sprawialby mi bol, a dobieramy pozycje, jest delikatny i nie ma problemu. rozjechane c*psko to ty chyba masz, jesli kilku cm mniej nie czujesz... :/

Gość panienka z okienkaaaaaaaaaaaaa
ale klamie ten co napisal ze murzyni opowiadaja takie rzeczy... FACET ktory ma PENISA mniejszego niz 19 cm .---TO NIE FACET!!!!

Gość gość
A to zależy od narodowości, rasy? Żalezy jak się komuś poszczęści. Polak jakoś przeżyje z małym penisem, ale co ma Murzyn zrobić?

Gość mały ogier
to nie my jesteśmy mali tylko wy macie wiadra zamiast ślicznych broszek ciekaw jestem jak sie ciapatym już znudzicie kto was bedzie nastepny bzykał chyba koń.

Gość mały ogier
to trzeba mieć charakter żeby brudasą dawać d**y ale szmat z polski tam nie brakuje .

Gość gość
Nie brudasom, wypraszam sobie, chamie.

Gość mały ogier
licze na to że już wiecej do polski nie przyjedziecie bo nie chcemy wiecej wirusów w naszym kraju a tam pewnie mają lepsze warunki w chospicjm .

Gość gość
Mają krzywe, paskudne ryje to jakie mają mieć członki?

Gość gość
Przjeżdzam czasem. Debilu nie będziesz mi mówił kiedy i czy do Polski mam przyjeżdżać.

Gość gość
Hospicjum głąbie bez szkoły

Gość mały ogier
widze że prawda boli głupie smierdzące szmaty.

Gość mały ogier
bez szkoły ale daje rady i nie daje d**y brudasą za kase lub drobne upominki.