Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc12556778

brak seksu w zwiazku ona nie czuje potrzeby

Polecane posty

Gość gość
Nie przeciągaj tego , to jak ucinanie palca tepym nożem , ostrym mniej boli. Zakończ to jak najszybciej , bo nie ma sensu. A co do tej koleżanki , jeśli ją bardzo lubisz i mielibyscie jakąs szanse na coś więcej to nie spiesz sie . Bądź blisko ale jako przyjaciel , powiedz jej że jesteś juz wolnym człowiekiem , ale na związek i nią potrzebujesz trochę czasu.Jesli za wczesnie wejdziesz w kolejny związek to możesz to zepsuć , bo bedziesz z jedną a jeszcze wciąż myślał o eks. ta druga będzie wyczuwać to i będzie to rodzić problemy już na początku związku , kiedy powinno być naprawdę wspaniale. Powiedzenie klin klinem nie bardzo sie sprawdza w takiej sytuacji.

Gość gosc12556778
dzieki, sam nie wiem co zrobic i jak sie zachowac, nie jest to dla mnie latwa sytuacja.

Gość gość
ale moglbys z nia zyc a miec kochanke/kochanki?

Gdyby kochała Cię prawdziwie, jak partnera życiowego, nie było by tekstu że Ty ją nie pociągasz a koledzy tak. W ogóle nie wyobrażam sobie takiej sytuacji bym mogła to powiedzieć facetowi :O Zero szacunku dla drugiego człowieka, skoro ma takie odczucia powinna zakończyć związek a nie jeszcze dowalać Tobie. To nie ma przyszłości, im szybciej się to przetnie tym lepiej.

Gość gość
INNE TEMPERAMENTY- koniec sexu = koniec milosci

Gość gosc12556778
wczesniej czy pozniej to sie zakoncczy. wiem i czuje to od dawna, ze ten zwiazek nie ma przyszlosci. Moglbym sprobowac ulozyc sobie wszystko z kims innym, ale nie jestem jeszcze pewien ze chce tego konca, sam nie wiem co mnie jeszcze trzyma przy niej, moze milosc, ktora jest cholernie glupim uczuciem. Po rozstaniu bede sie meczyl, zanim zapomne o mojej partnerce, o ile w ogole zapomne. Ale tak zrobie, czas pokaze, mysle ze do konca roku wszystko sie pouklada i nie beda to latwe miesiace.

Gość gość
Powinienes ja wziac do seksuologa

Gość gość
daj spokój z seksuologiem , laska nie ma ochoty na seks z autorem , a innych pożąda . tu ewidentnie jest brak uczuć z jej strony i na to nic sie nie poradzi

Gość gość
racja!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
i co z tego wyszło?

Gość gość
Trzep wacka a moze na ocz przejrzysz,ile mozna w celibacie zyc,chyba ze tak l

Gość gość
oto kolejny dowód na to że facetom "nie przeszkadza" że nie pociągają fiz swoich kobiet, mimo to ****ają, może nie ty autorze, ale gdyby się ZMUSIŁA do odbycia z tobą stosunku to byś nie pogardził :)

Gość gość
proszę księdza i co ekscelencja postanowił? w******* niewiastę czy wyrzucić na bruk? :)

Gość gość podebrane
Trudna sprawa. Może jej popęd się 'uśpił' i trzeba ją na nowo rozbudzić. Poczytaj o seksie tantrycznym. Spędzajcie czas na głaskaniu się, dotykaniu, nawet z postanowieniem, że ma to nie prowadzić do seksu. Chodzi o to, żeby nie było presji, a żebyście nauczyli się czerpać przyjemność z fizyczności nawet bez stosunku, i odprężać. Czytałam kiedyś poradę seksuologa, który na takie problemy doradził spędzanie godziny dziennie na siedzeniu razem nago i wzajemnym głaskaniu, dotykaniu. Seks był zabroniony. Po kilku dniach popęd wróciłTrzecia grupa to spadek popędu seksualnego spowodowany przemęczeniem, zbyt szybkim tempem życia. Stres i brak odpoczynku skutecznie wygaszają libido. Brak zainteresowania życiem seksualnym może być także pierwszym sygnałem przewlekłej choroby, np.: podwyższonego poziomu prolaktyny, chorób metabolicznych np.: cukrzycy, chorób tarczycy, depresji, chorób układu nerwowego, następstwem działania ubocznego przyjmowanych leków (dotyczy to głównie leków psychotropowych lub hormonalnych - np.: antykoncepcyjnych