Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość makarata88

były zaprosił na wesele i przestał się odzywać

Polecane posty

Gość makarata88

byliśmy razem 1.5 roku, ja 26 on 32 lata, rozstaliśmy się, ale w międzyczasie się spotykaliśmy. był ze mną na weselu u mojej rodziny, już po rozstaniu, zaprosił do siebie na wesele, po czym po 1 dniu dzwoni, że chyba pójdzie sam, bo ciotki gadają itd. powiedział, ze zadzwoni w weekend i wtedy powie mi swoją decyzję. nie zadzwonił. w poniedziałek odesłałam mu wszystkie rzeczy jakie jeszcze u mnie zsotały, dzwonił w środę, tydzien po rozmowie!! podejrzewam, że rzeczy doszły. ale nie odebrałam i już nigdy tego nie zrobie!! przez cały czas jak byliśmy razem nie miałam honoru- to babiarz, flirciarz, dawno powinnam odejść. więc teraz to dla zwykły d*pek. chociaż to wciąż boli.nie dodałam, że spotykał się też z jakąś dziewczyną, ale nie był z nią. ja głupia się łudziłam, ze jeszcze będziemy razem, a on dawał nadzieje, nawet stwierdził, że moglibyśmy spróbować. jej pisał, ze kocha, a ja wiedząc o tym nadal się z nim widywałam... teraz zachodzę w głowę czy może z nią poszedł? bo co to nagle 32 letniego faceta obchodzi gadanie ciotek?! pewnie chodziło o nią. nienawidzę go, nienawidzę siebie, że po rozstaniu nie odcięłam się. a tak kolejny raz przeżywam. chociaż teraz widzę, ze nie był wart ani jednej minuty razem. tak się chyba nie zachowuje dorosły facet.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować