Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość gość
Zasnąć nie mogę, was nie ma:-P Idę spać:-)💤

Gość gość
Miłego wypoczynku:-) discotekowi siłacze;-)

Gość Muna
siemka :D umieeeram leb peka przesadzilam wczoraj mieszanki nie dla mnie hahaha drugi kefir juz i nic nie pomaga :/ a co u Was jak samopoczucie ? pozdrowionka

Gość Muna
bosze obiad zjadlabym cos pozywnego cos dobrego mniam mniam ale sily mnie opuscily hahahah nadal nie moge nic napisac normalnie bo SPAM ! co za gofno!

Gość Muna
cafeee a co dzisiaj upichcisz ? glodna jestem najem sie choc czytajac :D

Zupę pomidorową zrobiłam :) Nie chce mi się iść do sklepu po zakupy, poza tym jak pójdę to pewnie znowu przyniosę wino ;) A zupą się podzielę, w końcu wczoraj Twoją pizze jadłam :) Mi też non stop spam wyskakuje

Gość Onacvfbgfbv
TEL : 696984205 i sie dogadamy ;]

Gość Muna
oj dzieki cafeeee :) pojadlam mniam dobra byla ziupka :D a ten co sie tak wyrwal z tym telefonem jak filip z konopi :D

Nie ma sprawy Muna :) Miło zjeść obiad w towarzystwie, wirtualnym ale zawsze :) No faktycznie wyskoczył ale chyba nic nie ma do powiedzenia bo zamilkł ;) cały czas mi wywala że spam, co się cholera dzieje?

Jak sobie dziś przeczytałam naszą wczorajszą imprezkę to myślałam, że padnę :) Od razu mi się humor poprawił ;) Jesteście the best pijaki moje kochane ;) Muna jak tam samopoczucie? Kac minął?

Ciezko byo wstac :D Troche pracy mialem dzis , takze szybko doszedlem do siebie ;) Mysalem , ze wczoraj juz zasnelas i dlatego tez udalem sie nynac ;)

A bo ja zasnęłam ale dziś pospałam do 9 i w sumie bardzo dobrze się czuje :) aż jestem zdziwiona :) ja dziś leniuchuje i jutro też za to w poniedziałek znowu do roboty :( coś mi się stało z kafe i każdy mój post jest oznaczony jako spam....

U mnie smiga na razie ok , zobaczymy jak bedzie pozniej z linkami ;/ Moze ciasteczka jak usuniesz to sie to naprawi ?:)

Gość gość
Witam was serdecznie jeszcze;-) Pamiętam, że pizzy było więcej, więc gdzie jest?;-) Że wam się chce jeszcze:-D