Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Cafe - z obk****encami trzeba krotko.W rzeczywistosci za kazde slowo przykre w Twoim kierunku i reszty dziewczyn by taki typ mial wj****e.Mialbym kupe roboty , ale nie odpuscilbym.A tutaj sa anonimowi szczekacze sobie pozwalaja , bo nic im zrobic ni mozna , a w realu bym ich dorwal to by ze strachu popuscili.

Gość Gocha123654
Seba masz racje ale olac ich - zdrówko...:)

I co dalej ? K***y , d****i , szmaty , ch**e beda lecialy......Tobie to nie ulzy , a ich utwierdzi zeby tu siedzieli , bo to dziala.I beda tu codziennie.Ja tu mialem temat dwa lata temu , prawie 20 000 postow.Ten koles so pisze "Sebastos meska d****a" chodzi za mna i chyba go cos boli.Ale mam wyjenane na cwela i sam odchodzil.Na poczatku wdawalem sie w ta wojne , ale widzialem ze im w to graj , takze potem olalem i odszedl.

Gość Gocha123654
cafe, po prostu niektórych temat alkoholu i rodziny nakręca... mi czasem mówią, że dużo pije ale się przyzwyczaiłam.... słabości też w zyciu sa konieczne

sześć :) moi poszli spać i nie mogłam się powstrzymać, żeby nie sprawdzić co się dzieje. powiem tak, jak kafe znam tak dawno nie widziałam takiego ataku i takiego chamstwa :O

Gość Gocha123654
ktos cos pije jeszcze?

o ja :) w końcu ktoś mnie zauważył haha :D:D ja piję whisky tylko upić się nie mogę a szkoda :) napisałabym list do przyjaciół z AA :O na trzeźwo się nie wyrażam :)

Gość Gocha123654
a czemu nie możesz się upić?

Cafe też bym się wku​rwiła na Twoim miejscu ale tylko przez jedną tysięczną sekundy. :) Powiem tak. Co Cię obchodzi zdanie jakiegoś trolla z kafe ? Pytał ich ktoś o zdanie ? Nie. Dlatego nie przejmuj się a jeśli Ci ciężko to mam metodę. tupnij nogą i powiedz: i ch​uj z nimi :)

Gość nova w miescie
dziekuje Wam Kochani za to,ze jestescie:)buziaki na dobranoc