Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłam zakochana w facecie strasznie

Polecane posty

Gość gość

ale się rozstałam w zeszłym roku, myślałam zawsze że cały świat to on i że jest tak cudowny że nawet gdyby był biedny z niczym to bym go chciała ale rozstaliśmy się i było mi smutno ale teraz poznałam nową miłość , facet jest cudny i superprzystojny, tamten już dla mnie nie istnieje i okazuje się że życie bez niego istnieje i nawet dobrze że się rozstaliśmy teraz moja obecna miłość jest tak wspaniale że nie wyobrażam sobie żeby było lepiej śmieszy mnie że życie takie niespodzianki robi, kiedys tamten był cudem i koniec ale okazało się że tak nie jest, umiecie to wytłumaczyć ? :)

Gość gość
fascynujące

Gość gość
bo milosc oglupia

Gość gość
miałam to samo, nie wyobrazałam sobie zycia bez faceta, robiłam wszystko bysmy mieli dziecko, a potem sie rozstalismy i teraz mam faceta, który przy tamtym to ideał. i sobi tak mysle jaka ja głupia byłam, że chciałam to dziecko, teraz pewnie siedziałabym w biedzie z dzieckiem a on by chlał, a tak to mam złotego faceta i o nic nie musze sie martwić, a co najważniejsze czuję się kochana i szanowana

Gość gość
spotykam bardzo duż ludzi ,poznaje i byłam pewna że już jak straciłam tamtego że koniec świata , hahahahaha gość wyżej ty tez miałaś ciekawą historię i pomyśleć że niektórzy to samobójstwa popelniają hahaa :)