Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu chodzicie nieogolone

Czemu chodzicie nieogolone w bluzkach na ramiączkach

Polecane posty

Gość Facet myślę normalny
A ja uważam, że dziewczyny które nie golą się non stop zazwyczaj są bardziej ciepłe niż próżne wymuskane paniusie. Ja zresztą lubię jak dziewczyna ma zimą jeżyka pod pachami.

Gość do gość
nie widzę nic durnego w tamtym facecie - po prostu nie lubi owłosienia, do tego lubi atrakcyjne imprezowiczki. co w tym złego, że facet leci na ładne, wymuskane lale? jak chodzi na siłownię, super się ubiera, to panna musi do niego pokazywać i nie będzie się pokazywał ze średnio atrakcyjną

Gość 20 lat temu golenie sie
dla mnie facet, ktory lubi jak kobieta jest nieogolona pod pachami to niestety fetyszysta

Gość Fiile
Żaden fetyszysta a widać, że "normalny chyba facet" to faktycznie normalny facet, nie jakiś pusty lalusiowaty goguś Nie słyszałam nigdy o żadnym facecie który by się tak emocjonował paroma włoskami pod pachami a mam dużo koleżanek które są w związkach a przecież nikt nie będzie codziennie pach męczył i podrażniał byle jakiegoś gogusia nie zgorszyć, a facetom moich koleżanek nie przeszkadza tych parę włosków.

Gość gość
Manekina gładkiego sobie kup, będzie zawsze w 100% bezwłosy. Bo jak Twoja wymuskana kobieta będzie miała 2 malutkich dzieci i pracę zawodową na głowie, to tez czasem się może nie ogoli. I co - rzucisz ją, bo Twój zmysł estetyczny naruszy? A tak manekin zawsze będzie ogolony i estetyczny.

Gość Fiile
Albo lalę gumową :) Zawsze gotowa i codziennie calutńka wygolona :)

Gość Nasturcja 123
Nasturcjo, ale pewnie marzy ci sie przystojny i atrakcyjny facet x x jestem zajeta, mój maz jest wg wiekszosci ludzi przystojny...

Gość gość
do gość nie widzę nic durnego w tamtym facecie - po prostu nie lubi owłosienia, do tego lubi atrakcyjne imprezowiczki. co w tym złego, że facet leci na ładne, wymuskane lale? jak chodzi na siłownię, super się ubiera, to panna musi do niego pokazywać i nie będzie się pokazywał ze średnio atrakcyjną Ależ niech sobie nie lubi, kto mu broni? Tylko po co zakłada durny wątek i patrzy kobietom pod pachy? :D No daj spokój każdy ma jakieś tam swoje preferencje, ale nie oznacza, że wszyscy muszą mieć takie same. Ja mimo, że lubie wysokich facetów nie zakładam tematów typu Faceci, czemu jesteście tacy niscy? Nie popadajmy w paranoje.

Mimo wszystko trochę się wstydzę tego, że podnieca mnie jak kobieta jest nieogolona i głupio się do tego przyznać

Gość 12392039
bo jestes własnie normalny, kobiety w maturze nie sa ogolone tylko owłosione... ta moda jest coraz durniejsza, kiedys karza golic pewnie i włosy, i beda tematy: jak kobieta moze byc takim niechlujem, ze ma włosy na głowie... :p

Ale i tak głupio by było powiedzieć koleżance, że fajnie wygląda to, że nie goli rąk i pod pachami ma czasem krótki zarost ;)

Myślę, że facet powinien być w kwestii owłosienia neutralny, a nie taki jak ja - uważający, że jak fajna dziewczyna jest nieogolona to jest to podniecające

Gość wiekszosc mlodych dziewczyn
jest jednak zadbana

Gość golcie sie dziewczyny
bo nie znacie dnia i godziny

Gość to symbol obciachu
i tandety

Gość sandrulaw
okej, nie jest to może szczyt estetyki :) ale skoro ja mam się golić, to wymagam tego samego od faceta. oczywiście na trochę innych obszarach że tak to ujmę, ale na przykład nie wyobrażam sobie żeby on nie golił klatki piersiowej, tylko nosił na niej odstające kędziory... szczególnie latem to wygląda mocno nieestetycznie...

Gość Katka34
Też jestem za tym, że w kwestii dbania o siebie musimy wprowadzić równouprawnienie :) Faceci też muszą zrozumieć, że nie zawsze wygląd a la tarzan jest sexy ;) Oczywiście też nie można przesadzać, bo jeżeli facet chce tylko pielęgnować sobie zarost na twarzy a nie całkiem go golić to nie ma problemu. Chodzi o zasadę i równe wymagania wobec siebie. Szczególnie w związku to jest ważne, bo przecież każdy buduje się także w oparciu o takie banalne sprawy... I czasem to one przesądzają o wielu ważniejszych... Sama pamiętam jak mój facet nie mógł się przekonać do styleshavera Philipsa, który mu kupiłam. Ale z czasem zrozumiał, że to nawet nie chodzi o daną rzecz czy czynność, ale pewną harmonię i wzajemne zrozumienie :)